Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 06-07-05, 07:51 PM   #26
kingtin1
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
我覺得唔止要換人,直情成個節目都要換~~
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-05, 07:53 PM   #27
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: kingtin1
我覺得唔止要換人,直情成個節目都要換~~
yes~選材無聊、主持唔掂、音效低能...簡直不知所謂

此篇文章於 06-07-05 08:00 PM 被 q^__^p 編輯。
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-05, 08:07 PM   #28
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
今日第一次睇..
真係不知所謂既節目...
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-05, 11:48 PM   #29
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
個節目同開心大發現冇乜分別..
無記呢排都幾喜歡跟風
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-05, 12:55 AM   #30
岸邊露伴

開心大發現x冷知識衝動x全線大飲茶=東張西望
不如叫東拼西揍仲貼切啦...

純粹只係吹吹水既一個自己友既論壇架咋~~

(廣告)
岸邊露伴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-05, 09:05 AM   #31
Madoka
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
純粹節目題材好似執藥咁
但主持各方就冇乜野既(怪聲先生例外啦)
Madoka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-05, 07:59 PM   #32
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
個主題同個名好貼題
咩都講下 講下東講下西
真係集集都唔同的wo~~

舊 06-08-05, 10:18 PM   #33
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Madoka
純粹節目題材好似執藥咁
但主持各方就冇乜野既(怪聲先生例外啦)
都係做回兒童節目巧了...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 01:11 PM   #34
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
周國豐都有在《娛樂受難曲》環節中插《東張西望》及怪聲人
(無獨有偶,內容跟這topic的回應差不多 )

此篇文章於 06-14-05 01:15 PM 被 q^__^p 編輯。
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-05, 01:28 PM   #35
九等天使
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 岸邊露伴
開心大發現x冷知識衝動x全線大飲茶=東張西望
的確係......
不過遲d唔知邊集有 Jade !一定睇!
九等天使 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-05, 10:22 PM   #36
垣野
Crazy Gamer
唯美主義

註冊日期: Jun 2002
同香港直播一樣咁垃圾.

ヒカル
垣野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-05, 10:28 PM   #37
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: q^__^p
可能周國豐有睇呢個版~
唔知梁奕倫有冇得閒睇下呢度呢~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-05, 10:44 PM   #38
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: q^__^p
周國豐係受難曲內...話呢個節目應該改名叫"東拉西扯"~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-09, 07:45 PM   #39
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
都唔知post改版東張西望感想係邊,挖返呢個上黎算....

結果咪又係走返以前城市追擊條路...係d主持後生d

另外你解咩鬼御宅族電車男呀...呢度拎d定義o個度又拎d,亂咁撈埋一齊自已作個解釋....

舊 03-30-09, 07:50 PM   #40
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: Rance 查看文章
都唔知post改版東張西望感想係邊,挖返呢個上黎算....

結果咪又係走返以前城市追擊條路...係d主持後生d

另外你解咩鬼御宅族電車男呀...呢度拎d定義o個度又拎d,亂咁撈埋一齊自已作個解釋....
d人不如去wiki了解下/睇真下先.................

舊 03-30-09, 07:59 PM   #41
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
兩個女主持超唔掂,講野完全係跳線mode...

舊 03-30-09, 08:36 PM   #42
KammyKammy
Ultimate Gamer
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
呀咩嘉欣好多懶音, 另外呀家姐又懶口齒伶俐但窒下窒下果隻

我都係比較喜歡睇呢類節目, 好過成日播娛樂新聞,
希望可以播少d關生&jill果d啦

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-09, 08:47 PM   #43
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
好似弱智版既城市追擊
咩炒啦fing五蚊銀同電車男,又咩粗口唔粗口,講埋D唔等洗既垃圾話題,講完好似冇講咁
睇明珠台新聞好過
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-09, 08:57 PM   #44
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
根本從來都冇期望過,何來失望?

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-09, 03:32 AM   #45
大懶財

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
感想: 改到不倫不類.......

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-09, 04:10 PM   #46
monkeylove
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDMonKeY_0830
XBox Live GamertagMonkey0830
6點半又新聞,7點半又係講新聞,夜晚11點幾又新聞...
唔改好過改.....7點半之前講娛樂news 未幾好,輕鬆一下~

d主持講野又差,以前果d未幾好~

XBOX360 GAMER TAG : Monkey0830
monkeylove 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-09, 04:19 PM   #47
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

係唔係想扮亞記的「主播天下」?

舊 03-31-09, 05:59 PM   #48
肥雞
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
愈改愈衰,部電視又可以抖下

舊 04-24-09, 08:23 PM   #49
KammyKammy
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
又話轉節目形式做時事節目,
點知就差不多成個節目日日都仲係娛樂新聞
又係日日都陳總日誌

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-09, 08:34 PM   #50
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: KammyKammy 查看文章
又話轉節目形式做時事節目,
點知就差不多成個節目日日都仲係娛樂新聞
又係日日都陳總日誌
[無記]阿叔逝世係A1頭條
應歸作時事類......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 07:28 AM

手機版 | APP版