Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-30-17, 06:49 PM   #3201
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: ShinDou 查看文章
唔係1用其他招就由頭儲過轟雷咩﹖@@
唔洗,會儲定
只要一直出技就唔會斷,之再出會繼續加上....

舊 12-30-17, 06:50 PM   #3202
koala
Game Master
天霸封神斬

引用:
5星保底EX飛咋,都要睇運先中到想中果D,唔係SELECTION飛 XD
即係13000石 買3張5星卷....

舊 12-30-17, 06:51 PM   #3203
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
即係儲儲下再開5連迅都得﹖

睇番佢招技又好似冇話要連續出先加攻

之前試過皇帝同D JA系黑魔都會斷 @@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 02:04 PM   #3204
ShinDou

原來已經出左黎緊2個POOL新角D技,好廢下喎完全唔值射 @@ 應該都係是但抽夠45隻BONUS人刷活動就算
舊 12-31-17, 11:03 PM   #3205
ShinDou

ANDROID機成日要等香港時間夠鐘先開得活動好煩,有料召空白1片咩都冇,12點先出,聽日起身先射了
舊 01-01-18, 08:16 AM   #3206
ShinDou

EX飛,第1張瑪利,上到7星不過好廢,瑪利淨係岩岩出闇魔物威過1陣咁上下,之後1出D神奶就1路都冇得出 @@

第2張係QUEEN,得1隻要中多隻先有用

鬥雞見人4拳妹 @@ 我1隻都冇

好似好多日唔記得抽冇料 @@

此篇文章於 01-01-18 08:30 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-01-18, 12:01 PM   #3207
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
射左20飛落2個新pool,竟然出左2次虹,諗住仲唔歐返次。。。點知出ff15大劍佬同槍仔。。。係咪玩野,出隻四眼仔都好event打得快d呀。。。乜其他ff15人都有up咩

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 12:06 PM   #3208
ShinDou

應該冇UP,咁岩姐,其實34星BONUS都夠啦,本身隻GAME刷活動都算易,打一兩日其實要換既都換晒咁濟
舊 01-01-18, 12:45 PM   #3209
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
1月1都要等活動開 悶。。
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 05:13 PM   #3210
ShinDou

本身食剩1隻FF15之前出果隻廢3星,諗住是但抽多3隻34星廢野刷算,點知差唔多20張飛先抽多3隻恐龍,中左1虹又係RINOA,已經第5隻了,唔知遲D會唔會出HYPER TRUST,留住先 @@

得番廿幾張飛,1630石爭千4先可以買埋3千BOX,唔知夠唔夠,得7日
舊 01-01-18, 06:26 PM   #3211
ShinDou

今次魔人就咁1隻2千攻火大劍CLOUD W隕石,5隻冇裝低LV BONUS3星,再搵FD5星降火耐就秒到

升隻廢3星上6星玩埋2刀火EC應該可以REPEAT刷

呀唔駛喎,就咁用3星火召有埋PLANT KILLER應該就咁都秒得到,不過中間有兩隻耐火卒都要EC先秒到 XD

而家FD直頭唔駛郁就咁兩個REPEAT刷到 XD

2390石了,應該趕得切3千買埋個BOX

此篇文章於 01-01-18 06:42 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-01-18, 07:03 PM   #3212
Yukii
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: GP03D 查看文章
射左20飛落2個新pool,竟然出左2次虹,諗住仲唔歐返次。。。點知出ff15大劍佬同槍仔。。。係咪玩野,出隻四眼仔都好event打得快d呀。。。乜其他ff15人都有up咩
個POOL講明虹只出FF15, 1%係4眼佬
Yukii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 07:35 PM   #3213
ShinDou

唔講都唔知原來淨係出FF15 @@ 睇多次公告,唔細心睇真係睇唔到D細字

今次咁出法,早知果廿張射呢邊,我射左第2個POOL,不過FF15 5隻5星都冇乜用,都係留番遲D有勁野先再射了

係喎點解冇左NYX﹖雖然我已經有2隻等上7星

此篇文章於 01-01-18 07:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-01-18, 08:50 PM   #3214
Yukii

引用:
唔講都唔知原來淨係出FF15 @@ 睇多次公告,唔細心睇真係睇唔到D細字

今次咁出法,早知果廿張射呢邊,我射左第2個POOL,不過FF15 5隻5星都冇乜用,都係留番遲D有勁野先再射了

係喎點解冇左NYX﹖雖然我已經有2隻等上7星

明明4眼仔7星一巴打死晒所有buffer
點會無用

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 01-01-18, 09:27 PM   #3215
ShinDou

4眼仔﹖新果隻5星﹖ALTEMA都話佢得94分,廢過好多舊角喎 @@
舊 01-01-18, 11:18 PM   #3216
koala
Game Master
天霸封神斬

4眼仔技能太單調....

唔係唔好
但唔會用一個空位放佢...

舊 01-02-18, 12:13 AM   #3217
Yukii

引用:
4眼仔﹖新果隻5星﹖ALTEMA都話佢得94分,廢過好多舊角喎 @@

唔係睇分做人,fami通夠話21.5分啦
佢勁在可以將d無屬打手落埋屬做ec1kill

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 01-02-18, 07:18 AM   #3218
ShinDou

都係super trust 180攻果d大劍先有用,好難先拎到,對普通人黎講冇乜用,大部份人都係用緊百23攻屬性劍

其實淨係為左上屬而出佢分分鐘打少過出多隻ec打手

此篇文章於 01-02-18 07:23 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-02-18, 12:08 PM   #3219
GP03D

抽埋福袋個3張5星卷,頂!第一張又出槍仔!3隻了.....真係....
跟住出埋老虎女同埋隻闍黑僧女...都係得1隻冇用.....

舊 01-02-18, 12:17 PM   #3220
ShinDou

呢3隻即係?
舊 01-02-18, 12:48 PM   #3221
GP03D

槍仔=ff15 4小強隻槍
老虎女= 騎住老虎條女,trust係神速之狩人
暗黑僧女=trust係130攻闇黒千刃爪

等埋錫哥上7星先睇下換佢定雲哥番嚟先....

此篇文章於 01-02-18 12:51 PM 被 GP03D 編輯。
舊 01-02-18, 12:50 PM   #3222
ShinDou

老虎女好似唔差, 拳妹6星都已經好屈,7星應該會好神
舊 01-02-18, 12:52 PM   #3223
GP03D

其實僧女點用?我試過用fd既都打唔到好高dmg,係計精神既?

舊 01-02-18, 01:05 PM   #3224
ShinDou

拳妹要谷精先勁,仲要同兩3隻拳妹1齊ec, 好似1野秒到降臨巨人
舊 01-03-18, 01:40 AM   #3225
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:
作者: GP03D 查看文章
其實僧女點用?我試過用fd既都打唔到好高dmg,係計精神既?
拳妹打攻輸出率差...又做唔到EC...

反而用精神依存既操氣系卻勁好多又易做EC......a

所以好多人都推精打鐵巨人...

引用:
拳妹要谷精先勁,仲要同兩3隻拳妹1齊ec, 好似1野秒到降臨巨人
唔係好似,

到51%用開眼.極出3個一齊出3連操氣天衝100%一下秒到...

我都係咁打贏鐵巨人bbb

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 04:26 AM

手機版 | APP版