Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-19-13, 02:20 PM   #1226
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: siuterry 查看文章
下期六合彩識做啦
咁要 搖控爆彈 先得啦.

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-13, 11:14 PM   #1227
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
正白痴

都有人叫後退然後有條友係基地度叫無理後除殺到人野狙渣外全軍衝晒上前
全力幫對面上演70秒爆4部大逆轉

舊 04-20-13, 12:08 AM   #1228
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: chow263 查看文章
正白痴

都有人叫後退然後有條友係基地度叫無理後除殺到人野狙渣外全軍衝晒上前
全力幫對面上演70秒爆4部大逆轉
剩70秒係唔應該後退,咁會俾機會敵人組織攻勢,返而應該keep住隊形繼俾壓力對方。

後退嗰兩條友先係破壞隊形,害死另外四名隊友嘅主因。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-13, 12:13 AM   #1229
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
睇情況... 如果剩70秒前,贏一千同時又擊破左對面三部機, 分散+後退係可行

增加對方追擊時間係,拖久就得

此篇文章於 04-20-13 12:16 AM 被 TCS_disable 編輯。
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-13, 12:23 AM   #1230
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
剩70秒係唔應該後退,咁會俾機會敵人組織攻勢,返而應該keep住隊形繼俾壓力對方。

我軍and敵軍衝上去果時我方除左隻猛佔地+係c點復活既HC外全軍都係基地度架 [沙漠場]

對面果時就得最後果兩個據點

主要係成場同6打3+3特殊地形冇分別......狙渣又係冇槍中...

此篇文章於 04-20-13 12:39 AM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-13, 01:44 AM   #1231
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
睇情況... 如果剩70秒前,贏一千同時又擊破左對面三部機, 分散+後退係可行

增加對方追擊時間係,拖久就得
後退要喺同對方相距中距離時先易做到,同埋後退時好易被狙擊手捉到路。

好多時想退時都唔係滿血,咁就更加危險。
舊 04-20-13, 10:34 AM   #1232
TCS_disable
我有車車~

引用:
後退要喺同對方相距中距離時先易做到,同埋後退時好易被狙擊手捉到路
霧中就真係未亂黎啦
基本唔眼殘,唔會出事
舊 04-21-13, 01:29 AM   #1233
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

叫人支援包抄隻狙吉仲應機話多謝.....我衝到上去先發現係縮埋個角落等你爆腳但打到對面殘血後出黎車輪戰....好彩對面有0分雷

然後第2舖隻新入黎渣改 我走去偷基地叫佢咪跟黎死都要跟,我放彈時叫佢走又一直望住我唔知做乜春仲要企響我部機隔離,要敵人隻格鬥行過黎格成set先訓醒,搞到我部機殘晒血
完場結算畫面一出.....還真是100分

我都未落機你班友就炮>狙>炮>想L2但一個後格車落黎再擺陣等我起身
如果正常落到既話呢兩部野尚餘廿秒打唔打到9xxx血呢?

此篇文章於 04-21-13 02:07 AM 被 chow263 編輯。
舊 04-21-13, 01:43 AM   #1234
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
中文版太易斷線.......

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-13, 02:04 AM   #1235
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: HONDA 查看文章
唔係呀, 何解

曰版冇人冇房, 用唔到油, 兹達6% orz. 好想用個quick boost 好神

舊 04-21-13, 02:26 AM   #1236
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
作者: HONDA 查看文章
成日全部人準備完成但出擊不能lo

岩岩睇住條友又出又入左N次@@

此篇文章於 04-21-13 02:29 AM 被 chow263 編輯。
舊 04-21-13, 10:49 AM   #1237
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
成日全部人準備完成但出擊不能lo

岩岩睇住條友又出又入左N次@@
遇到哩啲情況等timeout就會自動踢走有問題條友,不過通常啲人都會係剩唔夠10秒時自已走左先,結果有問題條友就可以留返喺度無限loop喇。
舊 04-21-13, 07:36 PM   #1238
TCS_disable
我有車車~

用左二千Yen 買左堆 Lv4 武器, 清爽左好多
舊 04-21-13, 11:32 PM   #1239
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
見過有人用B3未?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-13, 11:44 PM   #1240
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

咩中尉黎架,迫到人退守基地就走晒去佔白據點
隊面起碼兩隻曹長你地打到咁1部都殺唔到知唔知羞
輸緊都唔衝下幫自己破處但完場又識俾3個讚我架喎@@?

引用:
作者: KIM 查看文章
見過有人用B3未?
日服既話呢部野屬有愛級黎

主戰場C點在我方,但我方3主力被全殲,對面全軍撒回基地,不過尚餘兩min,比分係38xx:44xx應該點做?
緊係等齊人後全軍殺上去la博一舖la!仲洗諗?
唔通企響建築物後面等運到?

此篇文章於 04-22-13 12:19 AM 被 chow263 編輯。
舊 04-22-13, 12:09 AM   #1241
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
就係頂唔順自護
3種機都輸俾聯邦,已經唔想再用
汎用雖然有渣改B但唔想再課,拳頭唔夠大,EF都算新出路但得LV4
格鬥...P GUN真係玩晒,全方位型,仲想我用隻死人爪?
支援唔講啦
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 01:07 AM   #1242
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
有愛級黎
什麼意思?

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-13, 09:16 AM   #1243
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: KIM 查看文章
見過有人用B3未?
B3比較少人用,因為聯邦有好多類似嘅MS,反而B2就成日見。

上到校級見到敵人用部好污漕嘅B2,B3就要小心,多數係用BR嘅高手,BR+飛彈連鎖係必用技,一中就跛左8成。

此篇文章於 04-22-13 09:20 AM 被 高級嘍囉 編輯。
舊 04-22-13, 09:28 AM   #1244
Kain

引用:
B3比較少人用,因為聯邦有好多類似嘅MS,反而B2就成日見。

上到校級見到敵人用部好污漕嘅B2,B3就要小心,多數係用BR嘅高手,BR+飛彈連鎖係必用技,一中就跛左8成。
老虎呀佢話,諗左好耐先知你講緊BD
舊 04-22-13, 09:43 AM   #1245
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: Kain 查看文章
老虎呀佢話,諗左好耐先知你講緊BD
搭錯線添,B3就真係比較少見,總之見到汚漕嘅嘅冷門機就要小心啦。

近排好似多左人用蟹。
舊 04-23-13, 12:44 AM   #1246
Kain

引用:
搭錯線添,B3就真係比較少見,總之見到汚漕嘅嘅冷門機就要小心啦。

近排好似多左人用蟹。
老老實實,一見KIM大個名就知佢一定係講老虎
舊 04-24-13, 12:18 AM   #1247
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
終於300日login750P外加3粒備蓄

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 10:33 AM   #1248
ALEX000
Junior Member

設計圖要乜無乜...隻無印鐳炮就同我加速完成...
好想要大魔呀...
ALEX000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-13, 04:12 PM   #1249
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: ALEX000 查看文章
設計圖要乜無乜...隻無印鐳炮就同我加速完成...
好想要大魔呀...
大魔溜冰, 我一直都開唔掂...好難用

舊 04-24-13, 04:51 PM   #1250
ALEX000
Junior Member

引用:
作者: holsety 查看文章
大魔溜冰, 我一直都開唔掂...好難用
我係嚮往用大魔係隊友/敵人D步行機面前飄黎飄去果種優越感...
大於實用...
ALEX000 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM
[PS3] 機動戰士 gundam operation 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 1018 07-10-12 10:22 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM

現在的時間是 11:07 PM

手機版 | APP版