Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Windows 8.1 Pro 用家聯盟! 正版使用者限定! 心得交流區!
機動盜賊首領-電 05:42 PM 07-17-09
作者: 基路亞:
連埋updates 同patches
改善左保安漏筒等等

其他功能上大致上一樣
ic thankyou.

但10月都出7 .仲有幾多人會唔up,繼續用vista?
鳳熾魂 08:32 PM 08-02-09
我都覺vista好神奇,中文版但個update係英文
IDGAF 08:37 PM 08-02-09
無事喎我新機window vista home premium SP1可以直接UP到SP2,
不過有咩方分別就唔知了…

另外點知自己個window vista home premium係32BIT定64BIT?
YHW 08:49 PM 08-02-09
作者: 機場美少年:
無事喎我新機window vista home premium SP1可以直接UP到SP2,
不過有咩方分別就唔知了…

另外點知自己個window vista home premium係32BIT定64BIT?
控制台 => 系統

不過如果你唔知就通常係32-BIT. 一般家用機好少用64-BIT (除非你部機有超過4GB RAM).
IDGAF 09:43 PM 08-02-09
作者: YHW:
控制台 => 系統

不過如果你唔知就通常係32-BIT. 一般家用機好少用64-BIT (除非你部機有超過4GB RAM).
THX~!
係32BIT。
Hunter 03:26 PM 08-23-09
新機window vista home premium SP1
12月可以羅windows 7 upgrade版
不過起碼等windows 7出埋sp1先裝

亍 ◣ 07:38 AM 10-18-09
$377??唔係upgrade版?

如果有應該都要早兩日排隊了...如果我比多500搵人排有冇人去?
money 03:35 PM 10-21-09
日本今晚有EVENT

このイベント内で「窓辺ななみこと水樹奈々さん」のビデオ出演がある模様
ただし、このイベントには「Windows 7 Ultimate購入者」のみが参加とのこと。

イベントは22時終了を予定しているが、その後深夜販売ショップ向けに
「水樹奈々さんのカウントダウンボイス」が配布され、
そのカウントダウンボイスで販売解禁も祝われる模様。

抽獎

YHW 01:43 AM 10-22-09
似乎MS今次都幾大決心要响日本重振聲威... 因為VISTA响日本個佔有率都好低下
money 01:44 AM 10-22-09
声優・桃井はるこさんが変装・お忍びでWindows 7深夜販売に来ていた。
明日8時のイベントに来てねとのこと

A.Kazuma 02:48 AM 10-22-09
作者: jaVaj ◣:
$377??唔係upgrade版?

如果有應該都要早兩日排隊了...如果我比多500搵人排有冇人去?
收到風係32bit雞腸完全版, 有機會包language pack....

本來想排, 而家慳番
LIGHTTHELIGHT 09:44 AM 10-22-09
我想問我部機咁既config:
cpu: AMD Athlon 64 X2 Dual 3800+ 2.01 GHz
display card: NVIDIA GeForce 7600 GT
RAM: 2GB

由winXP 上win7 會唔會慢左? (e.g. loading Window,copying files, loading firefox, loading games, unzip...etc)
t-cup 09:46 AM 10-22-09
香港星期六先有, 唔知聽日有冇可能有機見街.. 我聽日得閒去消費
AshleyYan 10:10 AM 10-22-09
我隻msdn版入左手好耐都未得閒試....
money 10:20 AM 10-22-09

DC 97 10:27 AM 10-22-09
作者: LIGHTTHELIGHT:
我想問我部機咁既config:
cpu: AMD Athlon 64 X2 Dual 3800+ 2.01 GHz
display card: NVIDIA GeForce 7600 GT
RAM: 2GB

由winXP 上win7 會唔會慢左? (e.g. loading Window,copying files, loading firefox, loading games, unzip...etc)
我個config好你少少
仲唸緊好唔好轉

不過我好鍾意鏟window~
系咪唔好買oem呢...
Rance 10:32 AM 10-22-09
白戶o個邊係3.0 95 98 NT ME
窓辺家o個邊除左3.1之外o個d係咩黎?...
豆腐 10:34 AM 10-22-09
點解日本有呢D event....
我都想參加 T_T

之前抽中左個Ultimate版,
好想買多隻upgrade版玩玩.....
7ming_格鬥苦手 09:03 PM 10-22-09
呢度冇人去排?
我收工先去.....希望有位~XD
豆腐 10:24 PM 10-22-09
作者: 7ming_格鬥苦手:
呢度冇人去排?
我收工先去.....希望有位~XD
幾點會去?
我諗住應完酬沖完涼先去

7ming_格鬥苦手 10:32 PM 10-22-09
作者: 豆腐:
幾點會去?
我諗住應完酬沖完涼先去
5:45pm準時出發~
買齊零食同飲品~~長期作戰!!
豆腐 11:01 PM 10-22-09
作者: 7ming_格鬥苦手:
5:45pm準時出發~
買齊零食同飲品~~長期作戰!!
不過M$好似仲未公布係邊舉行wo...

如果係數碼港就好玩囉...

幫我留個位XDDDDD
A.Kazuma 11:05 PM 10-22-09
咁早出發? 我仲諗住真係排都朝頭早至出發
橫掂用緊Vista Ultimate好地地, 睇聽晚情況至決定
yiu1217 11:42 PM 10-22-09
作者: 豆腐:
不過M$好似仲未公布係邊舉行wo...

如果係數碼港就好玩囉...

幫我留個位XDDDDD
好大機會時代廣場

作者: anyone:
有轉咩
睇返pm個名一樣渦

唔喇

今次排仲耐...xdxd
亍 ◣ 10:40 PM 10-22-09
如果可以買多兩套,幫我要套/
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面