Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-08-13, 11:02 AM   #1351
ipchow
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
其實我最驚有蝗落黎搶機
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:03 AM   #1352
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: littlesweet 查看文章
個職員都話, 出面好似排晒隊, 德福就冇人...............
佢話我訂都算早, 不過佢估一陣多人
因為我同你
如果唔係我地膽粗粗, 都唔知德福有得訂
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:06 AM   #1353
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
作者: ipchow 查看文章
無,只有屯門aeon可訂,詳情可睇官網
但官網剩係寫銅鑼灣HMV, 上面有版友德福HMV都訂到
一陣lunch去荃灣AEON睇睇先
依家係諗緊琴晚填左報名首賣會, 假設咁好彩抽得中, 我喺第二度又訂左, 咁點算

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:07 AM   #1354
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: 卡柏 查看文章
其實佢有幾多部機俾人訂呢?
我諗貨真係多 (but no gurantee 架)
不過宣傳太少 (唔計d 機迷主動搵料)

佢尋晚先出 retailer list
今日仲要禮拜5
個登記網仲要未 update

所以今次真係益左我地 (尤其是 GAF 呢班)

引用:
作者: whassupbun 查看文章
但官網剩係寫銅鑼灣HMV, 上面有版友德福HMV都訂到
一陣lunch去荃灣AEON睇睇先
依家係諗緊琴晚填左報名首賣會, 假設咁好彩抽得中, 我喺第二度又訂左, 咁點算
照買
佢d 禮物真係吸引
舊 11-08-13, 11:07 AM   #1355
jackkwong
Junior Member

註冊日期: Nov 2012
中環HMV 淨機同CAM SET已訂曬~ 其他兩款11:00AM仲有~
又係一樣~ 比個SHOP LIST FAKE左~ 以為中環HMV無得訂...
jackkwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:08 AM   #1356
littlesweet

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
因為我同你
如果唔係我地膽粗粗, 都唔知德福有得訂
我多謝您就真啦ching, 我就係睇到您個post, 我即刻屎落去訂 (kowloon bay開工中
littlesweet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:10 AM   #1357
urislai

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: kinpingk 查看文章
明天起(11月8日),全線Platinum Shop、Sony Store, Online及指定銷售點*將接受PS4主機預訂,成功預訂可獲贈長達「兩個月PlayStation®Plus會籍」;預訂額外一款遊戲,更可獲「1年免費延長保用計劃」
如果我撲去德福HMV, 係咪可以訂就有貨???

如果訂 齋機 + 三国7 係咪都有「1年免費延長保用計劃」???
urislai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:12 AM   #1358
tallken
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
XBox Live Gamertagtallkenwong
HMV 員工唔識答,買Assassin creed 4 ....1年延長保用服務既問題。 定係online 訂機+加 AC4 game 先可延長1年保用服務?
tallken 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:14 AM   #1359
ipchow

Ac4個問題店員真係唔識答
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:14 AM   #1360
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
有無人試埋黃埔個間HMV?

最衰UNY同HK RECORD無....
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:15 AM   #1361
jackkwong

註冊日期: Nov 2012
引用:
作者: tallken 查看文章
HMV 員工唔識答,買Assassin creed 4 ....1年延長保用服務既問題。 定係online 訂機+加 AC4 game 先可延長1年保用服務?
HMV員工話HMV唔係Platinum Shop,所以買GAME或者AC4唔會有PS4免費延長保用計劃一年...
jackkwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:17 AM   #1362
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: tallken 查看文章
送1年保只限 sony (剛睇番原來指定銷售點都有)
其實可以去藍店買延長保用 (估)

PS HK Facebook 被插

原來所謂首賣會,係比成功登記購買 PS4 的 首 100 買家參加

仲要, 7/11 已經登記既人都計 (但又唔知佢首賣會個登記同預訂個登記有咩connection)

今次 PS4 個 online pre-order 仲亂過 PS3 / Vita

都係個句
益左我地班肯去排既人 (再一次多謝 sony 個 list )

此篇文章於 11-08-13 11:24 AM 被 Hello MiMi 編輯。
舊 11-08-13, 11:18 AM   #1363
kinpingk

註冊日期: Sep 2004
訂左淨機~~3380--黃金~~~
kinpingk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:18 AM   #1364
普通人一個
God of Gamer
NEO ZEON萬歲

PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
其實多一年保係咪買連game set先有

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:19 AM   #1365
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
HMV已訂$3680版

舊 11-08-13, 11:19 AM   #1366
ooldmann30
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2011
我在星光行a3訂左,得無雙同killzone可選,不過好像唔多貨
ooldmann30 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:19 AM   #1367
tinemail
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
在蘇0 已訂cam set
計埋我得3個人訂
D staff 都好似唔係好知咁
Game 未知會有乜
不過只係俾1000 訂金
tinemail 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:21 AM   #1368
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
送1年保只限 sony
其實可以去藍店買延長保用 (估)

PS HK Facebook 被插

原來所謂首賣會,係比成功登記購買 PS4 的 首 100 買家參加

仲要, 7/11 已經登記既人都計 (但又唔知佢首賣會個登記同預訂個登記有咩connection)

今次 PS4 個 online pre-order 仲亂過 PS3 / Vita

都係個句
益左我地班肯去排既人 (再一次多謝 sony 個 list )
但睇個首賣會活動登記條款如果抽中咗應該係包埋訂到機?

6. 成功參加活動的參加者,需根據確認電郵上的指示,於指定日期前親身到Sony Store - 香港 (地址:香港銅鑼灣軒尼詩道555號東角中心16樓) 辦理預訂PlayStation®4主機或同梱裝的手續。預訂貨品之銷售乃顧客及Sony Store之間之交易,與SCEH無關。

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:22 AM   #1369
nami_tamaki999
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: ooldmann30 查看文章
我在星光行a3訂左,得無雙同killzone可選,不過好像唔多貨
我係廣東道返工, 但我唔敢行開, 老闆通常哩個時候會返黎
但有冇得比Credit Card 訂?
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:25 AM   #1370
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: Coquelicot 查看文章
但睇個首賣會活動登記條款如果抽中咗應該係包埋訂到機?

6. 成功參加活動的參加者,需根據確認電郵上的指示,於指定日期前親身到Sony Store - 香港 (地址:香港銅鑼灣軒尼詩道555號東角中心16樓) 辦理預訂PlayStation®4主機或同梱裝的手續。預訂貨品之銷售乃顧客及Sony Store之間之交易,與SCEH無關。
佢個活動至到24 號
如果抽又抽唔中
訂又訂唔到咪
舊 11-08-13, 11:25 AM   #1371
tylau

PSN  IDkeithlau81
官塘藍店開店五分鐘前排五人
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:27 AM   #1372
nami_tamaki999
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
佢個活動至到24 號
如果抽又抽唔中
訂又訂唔到咪
其實由預訂日子, 加埋你講既哩個資料, 我覺得SONY係暗示PS4係夠貨派...
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:28 AM   #1373
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
荃灣南豐藍店,訂左眼仔版,無豬頭骨食,正呀!
由手機版發出
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:29 AM   #1374
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
其實由預訂日子, 加埋你講既哩個資料, 我覺得SONY係暗示PS4係夠貨派...
咪信佢
不過今次訂機真係舒服過 PS3 / Vita 一萬倍
登就登記左 (首賣會)
中就中唔中就罷
反正兩手準備

remark :做野先, 晏d 番黎爬文
舊 11-08-13, 11:30 AM   #1375
tylau

PSN  IDkeithlau81
訂咩版好呢死火
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 04:51 PM

手機版 | APP版