Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-18-11, 01:20 AM   #1
王小虎
God of Gamer

註冊日期: Apr 2002
Devil May Cry HD Collection

http://www.gamereactor.dk/nyheder/86...D+bekr%E6ftet/

Devil May Cry®, Devil May Cry® 2, and Devil May Cry® 3: Dante’s Awakening Special Edition
The collection will be available in Europe on February 10th 2012
The collection will be available in North America for $39.99 in early 2012

DMC1

DMC2

DMC3

王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 01:23 AM   #2
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
HD後第三集好似唔係SE黎

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 01:26 AM   #3
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
終於都出,典解E3唔show呢?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 01:29 AM   #4
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
第一集正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOYBOYBOY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 01:33 AM   #5
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
預左架啦
不過第三集我想玩埋阿哥....
我冇玩過SE版

舊 10-18-11, 01:44 AM   #6
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
梗係玩呢隻好過新版白痴仔造型啦
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 01:50 AM   #7
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
要來既, 始終要來
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 01:51 AM   #8
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
sorry,對呢家D廠成日出HD版好反感

舊 10-18-11, 01:56 AM   #9
jeffyen83
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2010
正呀,不過第2集應該唔會玩,太悶喇....
jeffyen83 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 02:00 AM   #10
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
可否好似MGS HD甘加強少少其他效果呢 HD左都好似吾係甘好, 好似比BIO HD仲求其

舊 10-18-11, 02:01 AM   #11
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
HD後第三集好似唔係SE黎
Dante’s Awakening Special Edition 唔係嗎?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 02:03 AM   #12
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
無玩過第1同2,3又已經唔記得晒,真係可以當新game黎玩

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 02:04 AM   #13
TSZ
Crazy Gamer

引用:
作者: 普通人一個 查看文章
無玩過第1同2,3又已經唔記得晒,真係可以當新game黎玩
1 真係好正, 相信兒家玩番都係

2 算把啦....

舊 10-18-11, 02:07 AM   #14
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
1睇人玩過,2同3都冇玩過,對我尼講如果2百幾的話會係幾抵玩
不過我希望係鬼武者多D..
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 02:09 AM   #15
柚原このみ

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
Dante’s Awakening Special Edition 唔係嗎?
無錯,比堆大圖連續彈出黎睇漏

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 02:11 AM   #16
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
當年勁煲1同3,不過依家唔想玩翻炒,等DmC好過

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 02:11 AM   #17
忍者

PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
用唔用得返PS2個SAVE???
唔想打多次DMC1 DMD MODE...諗返起我都唔知點解我有咁O既根性去打...
今日抄返D PS2 SAVE...我都係想打鬼武者多D...PS2黎講鬼武者1真係可以話係經典

D畫面唔算真係好正
我相信當時黎講DC可以出到呢個畫面

玩過DC+VGA BOX O既應該知道

此篇文章於 10-18-11 02:14 AM 被 忍者 編輯。
忍者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 02:12 AM   #18
HumanBeing
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
希望有得校掣, 我玩PS2美版第一集好似三角係跳,超唔慣.. 因為呢個原因我一直都無法玩番第一集...
HumanBeing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 02:14 AM   #19
忍者

PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: HumanBeing 查看文章
希望有得校掣, 我玩PS2美版第一集好似三角係跳,超唔慣.. 因為呢個原因我一直都無法玩番第一集...
日版一定係X=跳....點解你唔搵隻日版玩?

話說我同FD借下還下唔知點解最後手上有兩隻DMC1....

舊 10-18-11, 02:26 AM   #20
HumanBeing
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: 忍者 查看文章
日版一定係X=跳....點解你唔搵隻日版玩?

話說我同FD借下還下唔知點解最後手上有兩隻DMC1....
人係加拿大, 問FREIND借黎玩的..
之後自己買左套PS2 三集COLLECTION黎儲..自然都係美版...
唉...我唸原因係因為PS2美版GAME, X係確定,三角同圓係取消...
但係都唔駛連gameplay都改理架....仲要冇得校...
之後2,3都變番X係跳

此篇文章於 10-18-11 02:35 AM 被 HumanBeing 編輯。
HumanBeing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 03:01 AM   #21
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
引用:
作者: jason 仔 查看文章
1睇人玩過,2同3都冇玩過,對我尼講如果2百幾的話會係幾抵玩
我希望係癲佬危機(Dino Crisis)...
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 03:57 AM   #22
TSZ
Crazy Gamer

引用:
作者: 李奧涼介 查看文章
sorry,對呢家D廠成日出HD版好反感
我覺得兩睇啦, 如果用ps2版分開3集係psn俾人down番加埋都吾會平, 加上兒家HD化左

引用:
作者: jason 仔 查看文章
鬼武者

舊 10-18-11, 04:00 AM   #23
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
請問聲佢今次美版出實體碟掟PSN/XB LIVE DownLoad呀!!!(隻GAME講英文咁係跟返美版睇英文字幕啦!!!)
重有第1集PS2美版有冇英文字幕o架!!!(因為1我係玩日版。)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 04:08 AM   #24
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: 忍者 查看文章
用唔用得返PS2個SAVE???
唔想打多次DMC1 DMD MODE...諗返起我都唔知點解我有咁O既根性去打...
今日抄返D PS2 SAVE...我都係想打鬼武者多D...PS2黎講鬼武者1真係可以話係經典
你地諗吓好啦!!!(CAPCOM邊有咁好死呀!!!)
因為成本、時間、獎杯對應等等要考慮,同埋當年邊有日本廠會諗到10年後要靠食老本HD化呀!!!

P.S.:不過諗定買咩版好呢重實際???唔知佢會唔會學K廠咁遲o的再出個PSV版呢???然後ps3 save同psv save互通???

此篇文章於 10-18-11 04:13 AM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-11, 06:12 AM   #25
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: mrk 查看文章
請問聲佢今次美版出實體碟掟PSN/XB LIVE DownLoad呀!!!(隻GAME講英文咁係跟返美版睇英文字幕啦!!!)
重有第1集PS2美版有冇英文字幕o架!!!(因為1我係玩日版。)
如冇記錯,當時PS2美版無字幕。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [PS4 XB1]DmC Devil May Cry: Definitive Edition 2015年3月17日発売決定! steve 電視遊戲討論版 1109 03-23-15 06:40 PM
Devil May Cry 3 PC版 romrom2004 PC電腦遊戲討論版 15 06-24-06 09:20 PM
Devil May Cry 3 一問 aallkkss 電視遊戲討論版 3 09-13-05 09:41 AM
[PS2]Devil May Cry 3 In Motion ? neo2046 電視遊戲討論版 34 03-04-04 11:33 AM
Devil May Cry Bahamut 收藏品討論版 14 01-27-04 11:05 PM

現在的時間是 01:14 PM

手機版 | APP版