Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-12-05, 10:51 PM   #1
aallkkss
Junior Member

註冊日期: Dec 2004
Devil May Cry 3 一問

想問打魔神像(打破後拿藍塊), 如 Mission 7 樓梯旁那個, 我打了很久也打不破(要所有火全滅), 想問高人們有什麼心得和秘訣, 多謝賜教o
aallkkss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-05, 11:36 PM   #2
變態假面
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: aallkkss
想問打魔神像(打破後拿藍塊), 如 Mission 7 樓梯旁那個, 我打了很久也打不破(要所有火全滅), 想問高人們有什麼心得和秘訣, 多謝賜教o

門前的火?

用Siren's Shrlek

一個瘋狂科學家:我會讓你超越科學.讓科學在你面前變得毫無用處
變態假面 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-05, 01:56 AM   #3
用戶名稱
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
佢唔係講果度火門 係升tension剎lue orb果個武闘神像
只要轉住用3組唔同既combo 個tension就會係咁升
試下轉用sword master啦
用戶名稱 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-05, 09:41 AM   #4
nakakula
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
有topic 唔去睇, 係要開新Topic ....
http://www.gaforum.org/showpost.php?...23&postcount=2

ftp://gaf:4090@urotsukidoji.no-ip.com/Mission07-3.wmv

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
[PS2] <La Divina Commedia> Devil MaY CrY 3 + sP Edition nakakula 攻略及心得交流區 834 11-10-06 06:47 PM
《 RagnarokOnline討論區》第二十八話 當死城不停暴走時 SherMan PC電腦遊戲討論版 1010 12-16-04 03:48 PM
Devil May Cry 3 體驗版 有得單買-,_-? yoyojams 電視遊戲討論版 38 09-08-04 10:09 AM

現在的時間是 10:24 AM

手機版 | APP版