Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-24-08, 12:52 AM   #1
ruri0926
Insane Gamer
攝影菜鳥

註冊日期: Mar 2007
玻璃館醫生POST之最

就是最簡單、最直接的敍述

我買左支二手 17-40 F4,附圖。

這可能是醫生POST史上,最最簡單、最直接的POST~w
最少大家用猜、不用估、又不用為買了新野而寫劇本~~

不過,說句後話,醫生POST這個點子的確不錯…
除了做了壞事,心癢難耐、想跟別人分享,但又不知從何說起,
出醫生POST行啦!甚至還可以自備劇本
(什麼被毒物尾行啊、打開垃圾桶又見到佢啊、掉到馬桶內都冇事之類)
這也是我初臨玻璃館時,使我印象難忘的其中一件事啊~w

Ruri

舊 01-24-08, 12:57 AM   #2
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
恭喜好鏡入手~~等你出相!

不過講到簡單直接, 我諗我比你略勝一籌~

點解要17-40都唔出聲........

舊 01-24-08, 01:46 PM   #3
一條貓
Junior Member
水星人

註冊日期: May 2005
小白一問, 其實咩叫醫生 post?
即係四左新玩具o既公告?
一條貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-08, 01:52 PM   #4
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 一條貓 查看文章
小白一問, 其實咩叫醫生 post?
即係四左新玩具o既公告?
呢度

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=132913

即係咁, 呢度規矩有病看了醫生買了藥之後要出醫生Post的.
違者罰金

Rice

舊 01-24-08, 02:05 PM   #5
一條貓
Junior Member
水星人

註冊日期: May 2005
多謝米王大人指教~~
罰金... 即係請食飯?
一條貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-08, 02:12 PM   #6
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 一條貓 查看文章
多謝米王大人指教~~
罰金... 即係請食飯?
其中一種演繹方式~ (天音: 還有其他的嗎? XD)

Rice

舊 01-24-08, 05:16 PM   #7
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
17-200mm齊晒~
GJ~
b
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式