Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
手提遊戲機討論版>ゼルダの伝説 時のオカリナ 3D / The Legend Zelda Ocarina of Time | 繁體中文版 9月28日發售
enishi 01:08 PM 06-13-11
作者: 噹噹dondon:
限左貨 頭批15萬日版
應該後來有再追加, 早一兩個星期 Amazon 再開預訂, 不過數量仍然唔夠訂...

似乎任記因為之前賣得麻麻低估左 Zelda 既威力
ist 01:58 PM 06-13-11
限左貨 頭批15萬日版
假的,以前都用過le蕉
到時一樣出貨50萬
限15萬係想d人訂吾到貨,到時要出街向商店排隊買,順便帶動主機銷量同電視新聞等
香港一定有貨,最多比人抄貴姐
samus 02:32 PM 06-13-11
限左貨 頭批15萬日版
講真香港有幾多人玩3ds 丫!你估iphone 咩買唔到?
Vice 12:07 PM 06-13-11
今日上玩亞無得訂...
早一兩日都有
不過見成5百幾...
好貴... = ="
猩猩~ 06:43 PM 06-13-11
唔知聽日會唔會有貨呢
天涯笑笑生 08:39 PM 06-13-11
作者: 猩猩~:
唔知聽日會唔會有貨呢
咁快@@....
有無人訂左+CD!?
猩猩~ 09:23 PM 06-13-11
作者: 天涯笑笑生:
咁快@@....
有無人訂左+CD!?
我見之前好多game都係星期二有貨咋....
Suda 09:27 PM 06-13-11
咁快@@....
有無人訂左+CD!?
隻CD係Nintnedo Club會員限定品
聽日都有機會....
Terry Sham 10:02 PM 06-13-11
隻club nintendo OST的曲目少過我98年買o個隻好多......

http://www.amazon.co.jp/%E3%82%BC%E3...s_all_1#disc_1
shadowkenny1982 07:48 PM 06-13-11
買iphone的人多數是炒~~~情況唔同
之前pilotwing都缺貨~~~
如果想早d玩~~~可能會貴d係正常~~
唔知聽日有無貨呢

時之笛是情意結~~
係zelda fans.....貴d都無所謂
knob 08:08 PM 06-13-11
其實呢D遊戲係香港美版普遍都會平過日版幾多?
猩猩~ 08:30 PM 06-13-11
作者: knob:
其實呢D遊戲係香港美版普遍都會平過日版幾多?
大部分N3DS GAME日版都貴美版1-200....:-)
噹噹dondon 08:31 PM 06-13-11
淘寶方面

您好 感謝您選擇我們店!剛剛接到日本那邊的消息 3DS 日版 塞爾達傳說悲劇了。我們的所有訂單都被砍了,也就是說不會有貨直接從日本過來了。非常抱歉,請相信我們也是做足了準備才接受預定的也從來不會故意食言。目前我們正在積極尋找別的途徑來拿貨,而就算目前可以找到一點貨源的話,那價位也將是遠遠超過我們可以控制和預想的範圍,所以為了不耽誤您及時拿到貨,我們建議您先退款,有進一步消息我們也會及時同時您,多謝您的理解!
BlackWing 08:35 PM 06-13-11
即係肯比多d錢就有貨囉:-)
W!LL 10:32 PM 06-13-11
玩亞爆左訂 :-)
野良猫 12:06 AM 06-14-11
今日問咗GAME鋪佢都話驚到時冇貨俾到佢
睇嚟我都係乖乖地咁玩住隻紙箱戰機等佢算…:-)

另外就係要正日先有貨到
W!LL 01:35 AM 06-14-11
我深信兩星期後個貨源會正常返, 大不了繼續玩DOA :-)
hell & heaven 02:09 AM 06-14-11
作者: W!LL:
仲玩緊PS360 D GAME,兩星期後就TOTA
買唔到就88~~~:-)
我理得你炒到天價都唔關我事~:-)
Dyhalt Rushifar 09:50 AM 06-14-11
作者: W!LL:
3DS有幾多GAME?貨源正常返唔代表價會正常返:-)
LonelyBlue 10:17 AM 06-14-11
作者: Dyhalt Rushifar:
3DS有幾多GAME?貨源正常返唔代表價會正常返:-)
其實係日板少game lor:-)
如果有多d 移植美game, 咁都好d 呀
Vice 10:23 AM 06-14-11
我都問o左相熟店舖
不過唔多樂觀
都係等o下先買lor... = =
KenElababy 02:18 PM 06-14-11
小第有一問題
本人未玩過原作
真係見唔到有咩原因令大家覺得咁好玩?
shadowkenny1982 03:00 PM 06-14-11
作者: KenElababy:
小第有一問題
本人未玩過原作
真係見唔到有咩原因令大家覺得咁好玩?
你有無玩過其他zelda先
zelda...不嬲音樂正,平衡度高,解迷精彩
時之笛更加是系列中首隻獲得日本game雜誌(famixx:-)40分滿分作品(now都好似得1x隻滿分)
外國game評亦對時之笛高度評價,屢獲大獎
我都是係玩過頭兩個迷宮~~已經覺得好正:-)
天涯笑笑生 03:10 PM 06-14-11
信和2樓賣520..........
450左右入手就差唔多了...
BlackWing 03:13 PM 06-14-11
信和2樓賣520..........
450左右入手就差唔多了...
果邊有人話上面d商人吹話香港今日賣6舊水:-)
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面