Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 01-28-13, 11:04 AM   #101
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 不是藍星人 查看文章
BOS都要玩完了

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-13, 11:24 AM   #102
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: HEAD_HUNTER 查看文章
BOS都要玩完了
可能李葛尼成功轉型做PG呢 lol
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-13, 12:05 PM   #103
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
早兩天還提出交易朗度但被拒絕的我表示好好運

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-13, 01:58 PM   #104
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
這不是我認識的KOBE
我不相信..
連續兩場14助攻
出手少於15次....
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-13, 07:16 PM   #105
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
身為飯特西rondo前擁有人表示高興
長擺左bn咁耐,又唔想益人自已又唔岩用
家下齊齊無得用解決左我人滿之患

今次沒了wrondo,boston穩入playoffs吧
但斷估走唔遠.......

舊 01-28-13, 10:39 PM   #106
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
呢1-2年好多後衛傷ACL
...Rose,Rubio,Shumpert

今年Lou Williams, Rondo....
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-13, 11:14 PM   #107
才子
量地總監

還有billups.......

(`・ω・´)
舊 01-29-13, 11:11 AM   #108
JMi

curry係咪想破一年咬柴最多紀錄... lol
舊 01-30-13, 01:05 PM   #109
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
那個不可一世,高高在上的人 正在改變!
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-13, 01:46 PM   #110
JMi

DALLAS無鬼用 比PORTLAND反勝...
舊 01-30-13, 09:09 PM   #111
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
那個不可一世在打自已的面嗎
當年那個81的kobe去左邊
當年那個不斷挑戰高難度起手既kobe去左邊

咁即係同人講自已先前既打法係錯有乜分別

舊 01-31-13, 12:53 AM   #112
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: POISON 查看文章
那個不可一世在打自已的面嗎
當年那個81的kobe去左邊
當年那個不斷挑戰高難度起手既kobe去左邊

咁即係同人講自已先前既打法係錯有乜分別
唔同時間唔同隊友,只要帶到隊波贏就得啦!
Jordan 當年復出都傳玩 fade away 多,人老左仲可以下下唔要命咩 ...

唔係 fans,但真心希望 lakers 可以打出應有水準

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 08:18 AM   #113
JMi

NBA OFFICE真係好鬼多餘
MAVS已經好慘咁被絕殺
而家先話最尾個TO其實係對面犯規應該有兩個罰球

同足球果邊 誤判都係比賽一部分 一様咁低能
舊 01-31-13, 10:24 AM   #114
不死game神
任天堂絕命之使者

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDWONG_FAMILY
XBox Live GamertagNintendo
灰熊換走個主將,換返D過氣友黎,晉級不能

任天堂是唯一可以能夠帶你們進入創意無限的遊戲國度,讓你們體會電視遊戲的真正樂趣。雖然我們人數不多,而且四面受敵,但我們絕不氣餒,我們的大門隨時願意為你們打開,墮進電玩遊戲冥界的人喔,趕快回頭是岸唷!
阿們
老任皇者之收藏庫:N64遊戲(over100),GC遊戲(over300),NDS遊戲(over300),Wii日版遊戲(全部)
用手機,識貨之人梗係會用NOKIA啦
打TV同手提game,係路o既人實玩任記o既
不死game神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 11:01 AM   #115
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

grizzlies瘦身終於都搵Gay開刀.....不過都無辦法,鬼叫你千幾萬一年咩

我的雜談小屋
舊 01-31-13, 12:51 PM   #116
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: JMi 查看文章
NBA OFFICE真係好鬼多餘
MAVS已經好慘咁被絕殺
而家先話最尾個TO其實係對面犯規應該有兩個罰球

同足球果邊 誤判都係比賽一部分 一様咁低能
個球反而覺得無乜問題 ...
不過咁樣傷口灑鹽真係 ...

另外今日 kobe 繼續做 magic,但有球快攻唔上俾 gasol 個 feel 好 rondo 刷數據 ...

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 01-31-13, 01:02 PM   #117
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
GAY而家應該想講粗口

舊 01-31-13, 01:06 PM   #118
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
KOBE改打法, 幫到隊波係件好事。

舊 01-31-13, 01:06 PM   #119
HEAD_HUNTER
月圓下之銀狼

引用:
作者: Sar8 查看文章
GAY而家應該想講粗口
都無辦法,
Gay既攻守的確有保證,不過呢2年有少少證明左Gay唔係做頭號主將既料,
唔係佢身上動腦筋都真係諗唔出仲有邊個

我的雜談小屋
舊 01-31-13, 01:28 PM   #120
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
咁羸法,湖人入季後賽不是夢啦。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 01:43 PM   #121
才子
量地總監

慈世平首席射手, 拿殊唔洗助攻

(`・ω・´)
舊 01-31-13, 02:07 PM   #122
okabe

註冊日期: Aug 2002
http://www.youtube.com/watch?v=KF3T7CyWaU4

刷助攻都唔駛做到咁明顯
剛剛打完,輸左俾太陽
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 04:26 PM   #123
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
RAPTORS雖然有返個得分主力
不過內線TRADE走近期幾FIT既ED DAVIS之後真係有排比人輪
睇下會唔會用埋意大利薄餅換返件硬淨D既返黎啦

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-13, 07:12 PM   #124
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: okabe 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=KF3T7CyWaU4

刷助攻都唔駛做到咁明顯
剛剛打完,輸左俾太陽
NASH:GOD DAMN IT , My assist

舊 01-31-13, 08:53 PM   #125
Shadow 神
混沌與光明的創造者

今場睇左大半,kobe 真係打得好簡單直接。面對單人防守,自己攻; 有 double team 就搵空位交! 但可惜 gasol 呢場遲遲唔入局,好無態,真係唔明點解佢仲夠膽噪 D'antoni 放佢係 bench law ...
另外 MWP 炒左好多球 wide open 都係死因

依家只希望 howard 快 d fully recover 同埋 kobe 唔好因為輸一場就變返原型 ...
不過仲有一個問題係 D'antoni 成日一次過 bench kobe + nash,我覺得好浪費 nash,應該 kobe 休息時俾 nash lead 住打,咁樣可以保持球隊得分力。依家佢咁用 nash 法真係不如 trade 個純 3 分射手返黎仲實際 ...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 33 - 開波了 阿聰 體育版 998 01-04-13 10:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM
NBA 討論區 VOL. 22 - NBA 2009 正式開鑼 ~~Where amazing happens ? 阿聰 體育版 990 01-20-09 12:44 PM
NBA 討論區 VOL. 11 - 請轉到 NBA 討論區 VOL. 12 繼續討論 阿聰 體育版 1003 01-23-06 01:52 PM

現在的時間是 07:33 PM

手機版 | APP版