Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
02專區>一個專講日本奇案故事既節目
yeah yeah 08:45 PM 08-15-13
http://www.sourcewadio.com/program_episode.php?cid=40

Rotagen 11:47 PM 08-15-13
竟然無鮫島事件
月牙火介 01:44 AM 08-16-13
咦.藍秀朗做主持~
有新嘢聽
DevilElvis 03:44 AM 08-17-13
作者: Rotagen:
竟然無鮫島事件
E單嘢好假 wor

果5條友係真有其人?
HON HON 10:47 PM 08-18-13
我覺得個女仔笑得太多....
山王 06:52 PM 12-29-13
有死魂曲SIREN 的舞台-- 津山大屠殺事件
候鳥 09:22 AM 01-02-14
聽定係睇既?
DevilElvis 11:39 PM 01-02-14
作者: 候鳥:
聽定係睇既?
Listen
Asurada 01:01 AM 01-04-14
聽哂,基本後期好過前期.........
不過感覺13.5集好似少佐少少..........
但係都想佢講三億日元搶劫案.........
山王 04:29 PM 01-04-14
作者: Asurada:
聽哂,基本後期好過前期.........
不過感覺13.5集好似少佐少少..........
但係都想佢講三億日元搶劫案.........
應同,我覺得他們選得太多變態或殺人案來講,讓我聽完果幾日都唔係咁舒服。其實好多離奇的搶劫案、政治事件、七不可思議都可以說。
大覺屋師真 07:58 PM 01-04-14
作者: HON HON:
我覺得個女仔笑得太多....
x2, 好唔認真咁

作者: 山王:
應同,我覺得他們選得太多變態或殺人案來講,讓我聽完果幾日都唔係咁舒服。其實好多離奇的搶劫案、政治事件、七不可思議都可以說。
x2
係咪佢講開鬼故? 乜野都播恐佈feel bgm, 好似整容著草果個咁, 完全唔啱feel,好奇怪
然後d bgm就整到D殺人事件好似恐佈好怪旦feel, 但聽完就發覺只係普通料=,=
後面係咪真係好聽D架? 聽左5集無興趣聽埋佢
Asurada 04:37 PM 01-05-14
作者: 大覺屋師真:

x2
係咪佢講開鬼故? 乜野都播恐佈feel bgm, 好似整容著草果個咁, 完全唔啱feel,好奇怪
然後d bgm就整到D殺人事件好似恐佈好怪旦feel, 但聽完就發覺只係普通料=,=
後面係咪真係好聽D架? 聽左5集無興趣聽埋佢
係,個完場bgm真係好不安
後面感覺無之前咁悶
固力果個單幾得意
sunnypigdog 04:54 PM 01-21-14
作者: Asurada:
係,個完場bgm真係好不安
後面感覺無之前咁悶
固力果個單幾得意
我反而覺得佢地講固力果個兩集有D亂

返回主題版面