Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-28-17, 06:46 PM   #26
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: ♀宮野真守♀ 查看文章
呢件咁既千夏,好朋友到呢
現實有呢D朋友都係快D 88好
仲有5話,千夏應該唔會就咁放棄

以為GAF冇人睇呢套~
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 11:22 PM   #27
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: 事丫娃些 查看文章

以為GAF冇人睇呢套~
難得既原創純愛都會無人睇
呢到仲有個
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 11:27 PM   #28
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
我有睇

舊 05-29-17, 12:54 PM   #29
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 事丫娃些 查看文章

以為GAF冇人睇呢套~
我本身鐘意D輕鬆番
其實呢套野幾得意,男女主純個支蒸餾水,但小故事會話你知學校入面有狗公
平時D純情番真係可以純到全校D男學生好似冇性欲咁

今集先驚喜,以為個男主咁弱氣實唔追上去,諗住等陣條女會比人拖埋一邊強吻
點知男主咁勇走埋去宣示主權,呢D就係呢套野我欣賞既地方
同埋準備打茄輪比條路人蘿莉gank果下正到

不過我都想吐糟下製作組,男主角畫到成件小鮮肉咁,但件情敵比良板個樣真係...
我係女都唔揀佢啦,班女同學仲係咁推比女主,盲既定靠害阿

此篇文章於 05-29-17 12:56 PM 被 ♀宮野真守♀ 編輯。
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 01:40 PM   #30
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
我本身鐘意D輕鬆番
其實呢套野幾得意,男女主純個支蒸餾水,但小故事會話你知學校入面有狗公

今集先驚喜,以為個男主咁弱氣實唔追上去,諗住等陣條女會比人拖埋一邊強吻

不過我都想吐糟下製作組,男主角畫到成件小鮮肉咁,但件情敵比良板個樣真係...
或者佢地覺得高大重要啲掛......

舊 05-29-17, 02:02 PM   #31
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
呢套後面個小劇場越黎越正

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 04:00 PM   #32
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
引用:
我本身鐘意D輕鬆番

真是估唔到文弱書生咁勇直接出手宣示主權
呢個年齡有咁既勇氣前途無限
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-17, 05:58 PM   #33
事丫娃些
京アニに祈りを

Tsuki ga Kirei Episode 8 Preview by OtakuNewsPower
舊 06-02-17, 07:02 AM   #34
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
引用:
我本身鐘意D輕鬆番

男主係正太版淡定哥無誤
班女fd子好明顯靠害,一d都唔帥氣既部活先輩
呢個千夏正呀,世界2號仲唔係你?如果男主係誠哥...

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-17, 02:25 AM   #35
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

小劇場冇左房間爆破組係爭D
仲諗住個男既分左手都仲會去叫個女爆房
舊 06-04-17, 06:50 PM   #36
事丫娃些
京アニに祈りを

日本那邊傳今集開始行校園欺凌線,都唔係的…

大家都祝福男女主戀情,美好的二次元世界

爸爸媽媽對小太郎小說的評價兩極化

舊 06-06-17, 07:51 PM   #37
aquarius
Game Master

今日睇第二話腦海有一刻閃過最後會否變school days..

Sent from my iPhone using Gaforum
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-17, 12:44 PM   #38
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: aquarius 查看文章
今日睇第二話腦海有一刻閃過最後會否變school days..

Sent from my iPhone using Gaforum
男女都甘專一,點會啊,呢套純愛片
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-17, 09:02 PM   #39
aquarius
Game Master

引用:
作者: Lamsze 查看文章
男女都甘專一,點會啊,呢套純愛片
無睇過簡介
純綷睇到個名就睇吓

睇完第三四話的確係好純愛片
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-17, 03:10 PM   #40
事丫娃些
京アニに祈りを

Tsuki ga Kirei Episode 9 Preview by OtakuNewsPower
舊 06-09-17, 01:49 PM   #41
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 06-09-17, 02:07 PM   #42
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 06-09-17, 02:35 PM   #43
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

仲有3話?
今話開始有D危機,係唔知製作組會比good end定bad end
好似某版友話,似乎件千夏未死心,連件高醜窮都係
舊 06-10-17, 03:49 PM   #44
事丫娃些
京アニに祈りを

秒五end
舊 06-11-17, 12:33 AM   #45
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 06-15-17, 09:02 PM   #46
事丫娃些
京アニに祈りを

Tsuki ga Kirei Episode 10 Preview
舊 06-16-17, 11:15 AM   #47
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
小劇場一話比一話少

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-17, 06:22 PM   #48
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

發完D小皮氣整喊埋人,條女都仲主動搵返你錫返添
淡定哥己經變左人生贏家,呢D女邊度搵

你試下係D港女(^$$%^*#@@$%^(&(*((@分手阿)
舊 06-17-17, 05:08 PM   #49
事丫娃些
京アニに祈りを

應該係男跑狗比良最後的戲份

《月色真美》企劃誕生緣於《玉子愛情故事》,兩套作品唯一連繫是比良與餅藏都係同一個聲優…
舊 06-17-17, 05:10 PM   #50
事丫娃些
京アニに祈りを

最終話の音響作業完了なう。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
賣安室奈美惠 FEEL 海報 $30 歌絲˙暮斯 買賣專區 0 07-11-13 11:33 PM
[Comic] Will you feel any interests if... Anthony O^O Cosplay同人MIX討論區 9 11-27-07 06:32 AM
100 FEEL Kojiro Fuuma 日本動漫畫討論版 11 05-25-04 09:32 PM
I feel bored today... KKH 照相館 4 03-25-04 01:13 AM
Can you feel my goddamned pain... Frez 照相館 16 10-13-03 12:49 PM

現在的時間是 01:33 PM

手機版 | APP版