Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54 94 144  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0)
outlineman2003 11:13 AM 10-22-17
唉。講真,ps4都有疾。又拎數字岀黎。。。
11281984 12:56 PM 10-22-17
作者: outlineman2003:
唉。講真,ps4都有疾。又拎數字岀黎。。。
可能數字就可以代表個隻遊戲好冇玩掛
神名レオ 02:28 PM 10-22-17
作者: 11281984:
可能數字就可以代表個隻遊戲好冇玩掛
呢度係咁
其實咁鍾意攞數字
又唔拎埋pc版去比?超過120fps,4k都得
完爆你任何版本吧?
係都唔可以互相欣賞嘅角度睇唔同機種各有嘅優點
硬係要比個高低,但永遠漏左pc版
風間鈴木仁 04:18 PM 10-22-17
作者: 神名レオ:
呢度係咁
其實咁鍾意攞數字
又唔拎埋pc版去比?超過120fps,4k都得
完爆你任何版本吧?
係都唔可以互相欣賞嘅角度睇唔同機種各有嘅優點
硬係要比個高低,但永遠漏左pc版
現在的三分天下 是最優惠玩家的

我十分支持三部主機。 因為 任天堂 是行藍海政策。

超級正 , 如果任天堂行返 XBOX1 條路線 都沒有機 WIN 了。
因為 MS 已經有大量金錢 做事了。現在都未 WIN 到
陸奧 貴志 06:13 PM 10-22-17
無既,覺得switch版唔夠靚既你咪攞部ps4出街玩囉
風間鈴木仁 07:25 PM 10-22-17
作者: 陸奧 貴志:
無既,覺得switch版唔夠靚既你咪攞部ps4出街玩囉
精采 , 精句。
outlineman2003 09:08 PM 10-22-17
我覺得,switch 板能夠就docked 同undocked 黎作岀調整同優化,已經做得好好
Eking 11:16 PM 10-22-17
作者: outlineman2003:
我覺得,switch 板能夠就docked 同undocked 黎作岀調整同優化,已經做得好好
問題係, 如果PS4都LAG, 你可以要SWITCH做到乜野地步?
八仙果 01:50 AM 10-23-17
作者: Fio:
dock都算,undock要加舊咁嘅嘢。。。
幾時先support bluetooth headset
我都吓咗一聲,
用返有線好過 ......

仲要好似 10 年前咁加個 dongle 嘅物體,
真係算罷 ......
qwe 10:51 AM 10-23-17
無聊發現,唔知有無old news
原來Switch同iPhone一樣,著住機插住電先熄機,係可以熄機叉電⋯
lodoss 01:05 PM 10-23-17
作者: qwe:
無聊發現,唔知有無old news
原來Switch同iPhone一樣,著住機插住電先熄機,係可以熄機叉電⋯
power off係差到電, 但差唔到joy-con
Terry仔 03:35 PM 10-23-17
咁如果handheld mode 插住usb 邊玩邊charge, joy con 又叉唔叉到電?
另外,有無人用過5V 1.6A 去叉電?會唔會出事?
叉得慢唔緊要,最緊要唔好叉壞機
X&Y 07:00 PM 10-23-17
作者: 八仙果:
我都吓咗一聲,
用返有線好過 ......

仲要好似 10 年前咁加個 dongle 嘅物體,
真係算罷 ......
Docked mode 可以理解
正如ps4有藍牙都唔會俾你連藍牙耳機藍牙喇叭
手制連接穩定度應該擺第一位
之前試過macbook pro 連完藍牙mice and kb後
用藍牙音訊輸出連埋落隻dac amp一體機
隻mice cursor 即刻成日偷格

不過NS handheld mode 我覺得可以加
leungky1 12:31 AM 10-24-17
https://www.nintendo.co.jp/nintendo_...ntendoDirectJP

嗰句無情報反證係開發中?
赤武神 10:33 AM 10-24-17
作者: leungky1:
https://www.nintendo.co.jp/nintendo_...ntendoDirectJP

嗰句無情報反證係開發中?
依家switch發展得咁好,冇可能唔係開發中
手機版我覺得係為switch版開路,接觸更大層面 收宣傳之效
信長 01:21 PM 10-24-17

MultiPASS 07:47 PM 10-24-17

死印都有Switch版,正
charcsc2000 12:29 PM 10-25-17
葵芳呢邊已經正價2340+貼(70~88)就得,有需要ching要快手,可能大貨返啦~
風間鈴木仁 05:49 PM 10-25-17
作者: charcsc2000:
葵芳呢邊已經正價2340+貼(70~88)就得,有需要ching要快手,可能大貨返啦~
正呀! 謝謝你分享情報

GREAT NEWS !
DevilElvis 05:28 PM 10-26-17
想問E家Pro掣最平幾錢?

Thanks~!!
風間鈴木仁 05:52 PM 10-26-17
作者: DevilElvis:
想問E家Pro掣最平幾錢?

Thanks~!!
旺角 我見 $ 450 ~ 490 左右。行貨
Eking 06:27 PM 10-26-17
Sp2版498, 灣仔
Milkshake 08:49 PM 10-26-17
荃豐中心,叔叔套裝現金3100,送passport套
風間鈴木仁 03:23 AM 10-27-17
http://www.4gamer.net/games/397/G039739/20171026102/

●Nintendo Switch 初の本格リアルレースゲーム!
●「世界有名自動車メーカー」収録車種公開!
●新しいPV公開!
「ギア・クラブ アンリミテッド」
価格:4800円(税別)発売日:2017/12/14

NS NEW GAME 都有真實賽車 GAME
WAL1 08:40 AM 10-27-17
呢隻點睇都係手機game...
由手機版發出
標籤:Nintendo Switch 討論, Switch 遊戲, 任天堂 Switch
第一 ... 34 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 54 94 144  ... 最後

返回主題版面