Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-13-09, 07:20 PM   #1
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
替朋友不值呢..

其實我首先要說...件事主角不是我啦..是我一個朋友....

剛才聽完個朋友 吐 心事..有感而發吧XDD

係咪世界上全部既男人遇到感情問題就最叻閃?點解唔面對面決定呢?..

點解咁多男人都係咁?咩都只係識逃避?只係識閃?

其實女人要既野真係簡單過簡單...就是一個清楚的答案吧

- 好...發洩完... -

此篇文章於 09-13-09 09:33 PM 被 ReyMysterioREY 編輯。
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 07:23 PM   #2
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: ReyMysterioREY 查看文章
係咪世界上全部既男人遇到感情問題就最叻閃?點解唔面對面決定呢?..

怕麻煩怕手尾 怕氹丫麻

舊 09-13-09, 07:27 PM   #3
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: 管家婆 查看文章
怕麻煩怕手尾 怕氹丫麻
所以我太嬲....又要怕麻煩....又要暗戀的人=_=..

(吹到咩一聲~)
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 07:34 PM   #4
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
引用:

[個人意見]

我覺得係對方唔知點應對先而回避啫......

知點應對都應該會即答覆既......

連知點應對都唔覆既就好有問題啦~~~

[/個人意見]

引用:
所以我太嬲....又要怕麻煩....又要暗戀的人=_=..

(吹到咩一聲~)
個個都有唔同既戀愛方式既...冇話咩既~~~XD

舊 09-13-09, 07:40 PM   #5
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: Orage 查看文章
[個人意見]

我覺得係對方唔知點應對先而回避啫......

知點應對都應該會即答覆既......

連知點應對都唔覆既就好有問題啦~~~

[/個人意見]

個個都有唔同既戀愛方式既...冇話咩既~~~XD
O_O...又要給人假希望..但又唔行動..為啥?...男人所謂乎?..
舊 09-13-09, 07:44 PM   #6
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:

其實唔只男人既,有時唔識面對前面問題係人性既特點之一。
唔去面對有好多原因,唔識 / 有陰影係最普遍
如果妳真係有心引個答案出黎,不妨嘗試唔好硬碰硬
然後遁遁善誘咁,旁敲側擊咁勾佢答個問題,有時人放鬆左反而好說話哩

ps~ 妳個題,令我諗起第二樣野
第一個反應係『下,又黎?』

舊 09-13-09, 07:46 PM   #7
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
其實唔只男人既,有時唔識面對前面問題係人性既特點之一。
唔去面對有好多原因,唔識 / 有陰影係最普遍
如果妳真係有心引個答案出黎,不妨嘗試唔好硬碰硬
然後遁遁善誘咁,旁敲側擊咁勾佢答個問題,有時人放鬆左反而好說話哩

ps~ 妳個題,令我諗起第二樣野
第一個反應係『下,又黎?』
邊樣先?XDDD
哈哈~~
舊 09-13-09, 07:57 PM   #8
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
O_O...又要給人假希望..但又唔行動..為啥?...男人所謂乎?..
好多人都希望得到對方歡心而開"空頭支票"

到最後做唔到咪去逃避囉...

舊 09-13-09, 08:03 PM   #9
Banned
GeeGee獸~

引用:
好多人都希望得到對方歡心而開"空頭支票"

到最後做唔到咪去逃避囉...
呢D就係最傷女人個心
舊 09-13-09, 08:20 PM   #10
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
呢D就係最傷女人個心
係架......奈何有好多人依然都係咁做......

舊 09-13-09, 08:26 PM   #11
Banned
GeeGee獸~

引用:
係架......奈何有好多人依然都係咁做......
剛才太過分投入個朋友既感情世界...

有點感慨 =3="..

有點替個朋友不值呢...
舊 09-14-09, 02:59 AM   #12
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
邊樣先?XDDD
哈哈~~
睇VERSION 1的TOPIC名,我諗起另一個人.......

舊 09-14-09, 11:08 AM   #13
Banned
GeeGee獸~

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
睇VERSION 1的TOPIC名,我諗起另一個人.......
邊個先?..

林曉培?xd
舊 09-14-09, 06:40 PM   #14
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
香港男人普遍真係比較無承擔左 d
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-09, 01:05 PM   #15
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
男人會答女人:[有D野...唔知好過知...]
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-09, 01:58 PM   #16
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
男人就係咁賤格
我係接受唔到男人既點既!
如果要接受到男人呢點先有幸福
我寧願終世冇人要

舊 09-15-09, 02:21 PM   #17
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Seppie 查看文章
男人就係咁賤格
我係接受唔到男人既點既!
如果要接受到男人呢點先有幸福
我寧願終世冇人要
社會的錯 b

舊 09-15-09, 03:04 PM   #18
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: loser 查看文章
社會的錯 b
咁係ar ma
與其咁樣俾人玩, 俾人浪費我青春同時間
倒不如自己把心一橫, 只顧自己努力發展事業努力搵錢俾自己買花戴

舊 09-15-09, 08:47 PM   #19
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
你話男人最叻閃避感情事
女人咪又係至叻對你玩無視

依d野睇人ga je,怪就怪遇唔到好人

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式