Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-10-09, 05:31 PM   #1
金鳳凰
Junior Member
FOREVER

註冊日期: Mar 2004
姊妹情人

我同個妹的感情好好, 有時會撓下手出街! 女友知道都會出下聲或微言~~~!
此是否不正常?
(我3X, 妹2X, 女友3X)

舊 09-10-09, 05:41 PM   #2
God of Gamer
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
是,非常不正常。

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 05:47 PM   #3
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
是,非常不正常。
係就係怪D,不過只要唔會搞上床我諗冇乜問題掛

倒是女友方面就驟忌d,避忌下啦。

舊 09-10-09, 05:50 PM   #4
圖騰製作中

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
係就係怪D,不過只要唔會搞上床我諗冇乜問題掛

倒是女友方面就驟忌d,避忌下啦。
就正正係玩到「撓下手出街」都未搞上床呢點先至唔正常(小聲)

舊 09-10-09, 05:59 PM   #5
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
竟然係咁,巧京京

舊 09-10-09, 06:02 PM   #6
金鳳凰
FOREVER

是親妹, 不是契妹播...........

你們想什麼架???

舊 09-10-09, 06:04 PM   #7
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
完全唔正常,最好就唔好再做呢d野

舊 09-10-09, 07:01 PM   #8
圖騰製作中

引用:
作者: 金鳳凰 查看文章
是親妹, 不是契妹播...........

你們想什麼架???
契妹就好正常。

舊 09-10-09, 07:08 PM   #9
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
嚮香港/華人社會無乜人會咁做, 但我覺得正正因為咁, 樓主應該珍惜同妹妹可以有咁好感情. 試下勸服女友接受吧.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 07:40 PM   #10
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
但身為女方真係好難接受.........

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 07:42 PM   #11
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
雖然同樣情況唔可能出現o係我身上
但係.....親妹o者.....你女友咁都可以唔鐘意@@

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 07:52 PM   #12
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
親妹.......但感覺好古怪架......成廿幾歲人.......

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 07:59 PM   #13
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
睇黎呢度d人都係冇乜家庭溫暖a
起碼我識o既人入面好多都係咁

不過3x歲o既我未見過/

舊 09-10-09, 08:13 PM   #14
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
my mom and i do that all the time..
咁我咪超唔正常?

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 08:17 PM   #15
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: singsingjai 查看文章
my mom and i do that all the time..
咁我咪超唔正常?
父母撓仔女唔奇, 出街時不時都會見到.

但兄妹仲要廿幾卅歲真係比較少.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 08:52 PM   #16
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
兄妹撓手可以撓到連女朋友都睇唔過眼...
1. 你女朋友勁小氣
2. 你地撓手仲似一對過你同你女朋友撓手
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-09, 09:19 PM   #17
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
你妹係咪索過你女友?

舊 09-10-09, 11:22 PM   #18
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
女友要你唔同個妹撓手,咁對佢有咩好處先?

舊 09-10-09, 11:50 PM   #19
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: メソウサ 查看文章
女友要你唔同個妹撓手,咁對佢有咩好處先?
損人不利已.....呷醋係唔需要理由既.....

舊 09-11-09, 12:07 AM   #20
金鳳凰
FOREVER

個妹都OK架, 特別係性格! 她主要係在外國7年, 返來1年多, 所以性格好熱情~!

舊 09-11-09, 12:11 AM   #21
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 金鳳凰 查看文章
個妹都OK架, 特別係性格! 她主要係在外國7年, 返來1年多, 所以性格好熱情~!
a 原來半個鬼妹...........

撓哂兩件行街咪得~

舊 09-11-09, 12:12 AM   #22
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
樓主1000000% 唔正常!!
睇心理醫生好d

舊 09-11-09, 12:15 AM   #23
金鳳凰
FOREVER

引用:
作者: Seppie 查看文章
樓主1000000% 唔正常!!
睇心理醫生好d
其實我是被動的~!

舊 09-11-09, 01:38 AM   #24
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
介紹黎識丫
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-09, 06:52 AM   #25
麥C