Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-02-08, 12:58 AM   #1
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
正版遊戲玩家炫耀區

相信GAF的網友係本地少數主力會玩正版遊戲人士聚集的討論區,
大家一定有好多珍藏,包括各種的特別主機,限定版遊戲等等…
宜家係時候同大家分享一下各位多年收集的成果了~!!!!

(其實因為本人近日要搬遷,順手盤點… )

舊 03-02-08, 12:59 AM   #2
IDGAF
The One

主機:

MD

PS

DC

N64

PS2 & DEMO DISC/DVD

XBOX

GC

PS3

Wii

此篇文章於 03-02-08 01:16 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 12:59 AM   #3
IDGAF
The One

手提機:

GB/GBC

GG

WS

GBA

NDS

PSP

此篇文章於 03-02-08 01:32 AM 被 IDGAF 編輯。
舊 03-02-08, 01:00 AM   #4
IDGAF
The One

其他:

他媽哥池

PocketStation

宣傳品

此篇文章於 03-02-08 01:56 AM 被 IDGAF 編輯。
舊 03-02-08, 01:02 AM   #5
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

古生特別版

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 01:11 AM   #6
IDGAF
The One

強化人間好快手…
我D圖重UPLOAD緊咋~!!!!
不過,我都無特別嘢,淨係得一堆正版GAME(不段跌價版)
好想要簽名版~!!

舊 03-02-08, 01:48 AM   #7
wongja0708
God of Gamer

註冊日期: Dec 2004

我最拋獲自己有以上珍藏
其他都係買下放下買下放下咁...

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 01:49 AM   #8
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章

寺田個簽名幾時睇都咁正

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 02:14 AM   #9
IDGAF
The One

其他抽獎得到的獎品及贈品

舊 03-02-08, 02:29 AM   #10
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier

呢隻匙扣係唔係當年訂FF8行版"抽獎"送?
我當年都有一隻

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 02:34 AM   #11
IDGAF
The One

引用:
作者: 小光 查看文章

呢隻匙扣係唔係當年訂FF8行版"抽獎"送?
我當年都有一隻
係呀,當年都無人會買正版玩,只要有寄信去,幾乎唔駛抽都中。

我考慮改做頸鍊配帶。

舊 03-02-08, 02:35 AM   #12
IDGAF
The One

引用:
作者: wongja0708 查看文章
http://i37.photobucket.com/albums/e66/wongja/PS3/IMG_7423Large.jp

我最拋獲自己有以上珍藏
其他都係買下放下買下放下咁...
WOW,d PS3 GAME都好貴下…

EASON退散…

舊 03-02-08, 06:51 AM   #13
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
我又放吓
d相用手機影, 所以影得差
雅達利,紅白,超任, PC Engine, 3DO, Mage Drive, PS1 嗰d喺阿媽屋企, 或者遲d補番

我無各位咁好心機收藏好d game
我將game 好似垃圾咁求其放埋一邊
封晒塵都唔理

各位儲game 之人,對唔住
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 12:11 PM   #14
monkeylove
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDMonKeY_0830
XBox Live GamertagMonkey0830
睇嚟lee 個post 又可以睇到好多板友的珍藏呢~

XBOX360 GAMER TAG : Monkey0830
monkeylove 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 01:32 PM   #15
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
你 MD 最左手面個隻係咪動作 game,一版射擊一版動作咁玩?? 如果係個隻好正 記得第一關最尾係個蛇口做入口,然後當年兒童週刊用黎做漫畫,講條蛇唔肯開口俾主角入,結果主角話食蘋果最恐怖唔係見到一條蟲,而係半條 ... 嚇到佢即刻開口

最右個隻我都有,影忍舞,不過我玩唔爆,好似玩到有一關係山洞入面,好黑,然後好難咁過左,贏唔到類似風火輪的大佬

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 02:11 PM   #16
MarkS
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
應該算比較冷門?

MarkS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 02:17 PM   #17
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
N64隻EVA

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 02:24 PM   #18
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: W!LL 查看文章
N64隻EVA
傳說中最宗於原著的game
仲好好玩...
夢幻般的game

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 02:32 PM   #19
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 信長 查看文章
仲好好玩...
夢幻般的game
仲有過場動畫同部份語音表現
用帶又唔使load, 以當時既技術來說已經好頂級
難得收錄TV版至劇場版既劇情, 有得睇仲有得玩
好後悔當年無買

變左音樂game
http://www.youtube.com/watch?v=gdvma-gkjUk

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 03-02-08 02:39 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 02:33 PM   #20
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
好少

SRW only

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 02:40 PM   #21
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: 信長 查看文章
仲好好玩...
夢幻般的game
夢幻般的game

好鐘意你呢個形容詞

好似K66吟

舊 03-02-08, 02:53 PM   #22
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
樓主隻gb比卡超版@@
太強了~好多game>﹏<
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 03:07 PM   #23
saikanobox
Game Master

註冊日期: Feb 2005
得好少...

舊 03-02-08, 03:42 PM   #24
MarkS
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: W!LL 查看文章
N64隻EVA
我記得O個時出左就買, 仲唔係好貴, 好似係400蚊到
係過O左一排先發覺原來係好少貨O係HK
我都算好彩
MarkS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-08, 03:45 PM   #25
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
點解好似冇人POST SS既…

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:16 AM

手機版 | APP版