Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16
電視遊戲討論版>Mighty No.9(マイティーナンバーナイン)l 全機種有 [ONLINE對應] l
chunmanx 10:19 PM 06-23-16
作者: fortel:
終於打爆機,隻GAME好似得前面咁....個FINAL BOSS,2個型態都係得3招.....一尾就係到用無敵屈你出錯

爆機畫面....唉,真係唔想提.......D 錢到底用左去邊
佢自己都要出糧架
fortel 10:23 PM 06-23-16
作者: Terry仔:
佢地班人嘅飲飲食食囉
之前見佢地post一班人去豪食,已經覺得條數(收集到嘅錢)會俾佢地亂咁洗
玩緊DLC果果RAY,我唔知係我廢定點啦,佢打BOSS我真係R晒頭,打人又扣血、比人又打扣血、唔比人打都扣血
lineage19 12:10 AM 06-25-16
今日終於都玩到.....
得一個感想...X同ZERO系列好似岩口味D, 連3DS果隻假ZERO都有快感過佢...
fortel 11:38 AM 06-25-16
作者: lineage19:
今日終於都玩到.....
得一個感想...X同ZERO系列好似岩口味D, 連3DS果隻假ZERO都有快感過佢...
扣到隻BOSS一隻段起格,佢跳到老年咁高/跳出畫面之後回返晒真係咩味都無晒
nam426 03:45 PM 06-28-16
個code 幾時先羅到vita版?
fortel 11:24 PM 06-28-16
作者: nam426:
個code 幾時先羅到vita版?
PSV仲未出,等下啦師兄

BTW終於打爆埋RAY,隻野好暴力,特別係打完大佬拎果D技,好多招都超勁(唔似BECK咁除左打BOSS之外完全無用)

想玩佢最好拎左槍先,無槍佢真係好難用

反而用佢打最後BOSS超易打,可能我用BECK已經打到熟晒佢D招

企係死位係咁三段斬果陣終於有返少少ZERO既感覺
拓飛 12:08 PM 07-01-16
wiiu版幾時出?
david 06:24 PM 07-04-16
唔駛US$10就可以享受俾MN9更好的橫向動作GAME。
http://store.steampowered.com/app/322110

<--脷伸,我都係BACKER,中佐呢次招我應該唔會再BACK日系GAME...
mrk 10:51 PM 07-04-16
作者: david:
唔駛US$10就可以享受俾MN9更好的橫向動作GAME。
http://store.steampowered.com/app/322110

<--脷伸,我都係BACKER,中佐呢次招我應該唔會再BACK日系GAME...
咁又唔好一枝桿打死成首船,望下隔離 真。惡魔城咪做得幾好呀!

利申:琴日都Back左真。惡魔城,而Mighty No.9募集我就唔熟悉KS係咩呢,所以Miss左!
八仙果 11:46 PM 07-04-16
作者: 拓飛:
wiiu版幾時出?
美日版:6 月 21 日已售

https://www.nintendo.co.jp/titles/20010000020867

https://www.nintendo.com/games/detai...Qn3zeapEoAq5o9
拓飛 02:46 PM 07-16-16
我想搵wiiu實體碟....唔知邊度有....
Reishin 11:35 AM 06-15-17
啱啱收到EMAIL,貌似話會找埋D尾數

手提機版2017年內推出

剩低嘅Physical rewards會8月中之前送出
lineage19 11:43 AM 06-15-17
作者: Reishin:

我都收到EMAIL
根本就係KS的錢唔知FING晒去邊
呢家同L5合資之後先有錢找數
david 12:10 PM 06-15-17
作者: Reishin:

我真心唔覺得佢會找得到尾數囉。

佢老味呃X班BACKERS,出曬碟版先,當班BACKERS係水魚兼透明,如果唔係我對石頭人有愛(只限ROCKMAN 1至7,ROCKMAN & FORTE,ROCKMAN X 1至3),都唔會俾佢呃佐US$300+。
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16

返回主題版面