Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-23-16, 10:19 PM   #376
chunmanx
God of Gamer
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
作者: fortel 查看文章
終於打爆機,隻GAME好似得前面咁....個FINAL BOSS,2個型態都係得3招.....一尾就係到用無敵屈你出錯

爆機畫面....唉,真係唔想提.......D 錢到底用左去邊
佢自己都要出糧架

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-16, 10:23 PM   #377
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: Terry仔 查看文章
佢地班人嘅飲飲食食囉
之前見佢地post一班人去豪食,已經覺得條數(收集到嘅錢)會俾佢地亂咁洗
玩緊DLC果果RAY,我唔知係我廢定點啦,佢打BOSS我真係R晒頭,打人又扣血、比人又打扣血、唔比人打都扣血
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-16, 12:10 AM   #378
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
今日終於都玩到.....
得一個感想...X同ZERO系列好似岩口味D, 連3DS果隻假ZERO都有快感過佢...

此篇文章於 06-25-16 12:23 AM 被 lineage19 編輯。
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-16, 11:38 AM   #379
fortel
Game Master

引用:
作者: lineage19 查看文章
今日終於都玩到.....
得一個感想...X同ZERO系列好似岩口味D, 連3DS果隻假ZERO都有快感過佢...
扣到隻BOSS一隻段起格,佢跳到老年咁高/跳出畫面之後回返晒真係咩味都無晒
舊 06-28-16, 03:45 PM   #380
nam426
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
個code 幾時先羅到vita版?
nam426 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-16, 11:24 PM   #381
fortel
Game Master

引用:
作者: nam426 查看文章
個code 幾時先羅到vita版?
PSV仲未出,等下啦師兄

BTW終於打爆埋RAY,隻野好暴力,特別係打完大佬拎果D技,好多招都超勁(唔似BECK咁除左打BOSS之外完全無用)

想玩佢最好拎左槍先,無槍佢真係好難用

反而用佢打最後BOSS超易打,可能我用BECK已經打到熟晒佢D招

企係死位係咁三段斬果陣終於有返少少ZERO既感覺
舊 07-01-16, 12:08 PM   #382
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
wiiu版幾時出?
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 06:24 PM   #383
david
The One

註冊日期: Mar 2002
唔駛US$10就可以享受俾MN9更好的橫向動作GAME。
http://store.steampowered.com/app/322110

<--脷伸,我都係BACKER,中佐呢次招我應該唔會再BACK日系GAME...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 10:51 PM   #384
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: david 查看文章
唔駛US$10就可以享受俾MN9更好的橫向動作GAME。
http://store.steampowered.com/app/322110

<--脷伸,我都係BACKER,中佐呢次招我應該唔會再BACK日系GAME...
咁又唔好一枝桿打死成首船,望下隔離 真。惡魔城咪做得幾好呀!

利申:琴日都Back左真。惡魔城,而Mighty No.9募集我就唔熟悉KS係咩呢,所以Miss左!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 07-04-16 10:53 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 11:46 PM   #385
八仙果
youtube 頻道

Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: 拓飛 查看文章
wiiu版幾時出?
美日版:6 月 21 日已售

https://www.nintendo.co.jp/titles/20010000020867

https://www.nintendo.com/games/detai...Qn3zeapEoAq5o9

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-16, 02:46 PM   #386
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
我想搵wiiu實體碟....唔知邊度有....
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 11:35 AM   #387
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

3DS Friend Code1118 1586 3100
啱啱收到EMAIL,貌似話會找埋D尾數

手提機版2017年內推出

剩低嘅Physical rewards會8月中之前送出

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 11:43 AM   #388
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: Reishin 查看文章

我都收到EMAIL
根本就係KS的錢唔知FING晒去邊
呢家同L5合資之後先有錢找數
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-17, 12:10 PM   #389
david
The One

引用:
作者: Reishin 查看文章

我真心唔覺得佢會找得到尾數囉。

佢老味呃X班BACKERS,出曬碟版先,當班BACKERS係水魚兼透明,如果唔係我對石頭人有愛(只限ROCKMAN 1至7,ROCKMAN & FORTE,ROCKMAN X 1至3),都唔會俾佢呃佐US$300+。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2] beatmania IIDX 15 DJ TROOPERS 12月18日發售予定 Marco 電視遊戲討論版 13 12-16-08 07:08 AM
[飲食新聞] 荃灣-無牌賣雞蛋仔緩刑, 有18次同類案底 店東已扣15日 bid仔 飲食版 7 07-03-08 11:36 PM
[ETC] 亞洲遊戲展2006 (15-18/DEC) KIM 電視遊戲討論版 243 12-20-06 11:04 PM
[PSP]15歳以上推奨と18禁 遊戲 (3隻), 9月發售預定 neo2046 手提遊戲機討論版 30 08-13-05 02:15 AM
11月19日 18:15 日本 VS 喀麥隆 泰利 體育版 26 11-19-03 09:58 PM

現在的時間是 10:25 AM

手機版 | APP版