Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手提遊戲機討論版>PS Vita 綜合情報討論區│全新「PCH-2000」型號 HK$1680│「Vita TV」HK$798
tung999 07:06 PM 03-23-12
作者: NetNetBoy:
http://asia.playstation.com/hk/cht/news/latestNewsDetail/266640

港服著數
著數1:買遊戲 送 PS Vita或高達$500 PSN預付金額
於3月19日至4月18日期間,在點數商城購買PSN預付金額並於PS Store內購買任何內容,消費金額最高的十位會員可獲以下勁獎:
咁既淡季要人鬥高消費 = =

作者: 草薙さん:
Portable Charger 行貨己售
知唔知咩價位~
fhdelibird 07:49 PM 03-23-12
作者: tung999:
咁既淡季要人鬥高消費 = =

知唔知咩價位~
公價係349
有舖頭賣320
pet3 02:04 PM 03-24-12
作者: fhdelibird:
公價係349
有舖頭賣320
係唔係已經通街有

iphone 同ipad 可以用嗎 ?(這先係重點)
草薙さん 05:44 PM 03-24-12
作者: pet3:
係唔係已經通街有

iphone 同ipad 可以用嗎 ?(這先係重點)
試左 iPhone iPad 可叉
如果想同時叉呢舊野+PSV就要2條Vita USB線...
DMRevolution 06:17 PM 03-24-12
岩岩唸住出去買vita個尿袋,點知見到momax 8000mAh 話可以差vita....

頌要438, 有間460。。。。我係咪應該跳槽呢-0-
pet3 10:12 PM 03-24-12
跟機無線?
正版線一條又要幾錢?
草薙さん 10:16 PM 03-24-12
作者: pet3:
跟機無線?
正版線一條又要幾錢?
佢assume你用跟機果條, 叉機都係
一條$69
pet3 10:18 PM 03-24-12
佢assume你用跟機果條, 叉機都係
一條$69