Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LVII
石原夏織 08:56 PM 02-17-13
所以我二代已放棄
風音 08:57 PM 02-17-13
神速好好地就唔好用突擊鬥陣
6eo 09:04 PM 02-17-13
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20130217191707
32武deck好玩wwwwwww

作者: 風音:
食住救護溫泉粘,我怕你拍兩野都轉唔爆佢
梗係最終兵器啦
針到佢核爆www
佢打99%咋
我打100%
竟然係混色溫泉大流星?
我仲以為救護溫泉粘係救護法正添
leo巨巨個fd隻關公全力咁突個塔

霸求呢邊其實唔開霸求全力周旨磨死邪輪兒真心有得贏
臥龍3人? Mutu?

作者: 利家:
馬單不歸路、請小心決定
真心, 求心馬單真係好過BALANCE

作者: Rotagen:
真係好易,一把火一條雷就死左,
淨番張遼做壁3隻細馬突人真係唔痛,
所以大紅蓮同小力先打6隻用手數黎彌補低武,唔夠打都可以打拉散
一直以來神速控兵唔高過對方一兩班都係難打
我覺得, 自打城受COST影響之後6枚神速難用左好多
改左之後大紅蓮同埋大部份上位神速都係打5枚

同埋99641基武高人地用士氣殺龐德未必好有SO
上次頂上餅哥成場怒電德哥都係要輸, 已經係打得好好

作者: Rotagen:
上位玩家得神騎王、軍團哥會打加速馬單就知乜事

係呀,偷到城,不過然後成日都係輸城,攻城力差太遠
好難搏到到面好心單燒啦,通常都係你隻大騎做壁,其他人想突埋黎時串燒你1+N

講針點止一副二分粘,加速馬單對面槍馬做得好些少已經好難有位畀你停騎做壁,
如果開爛地場,都話好些少,現實係神速對好多deck都只能靠突陣打一波,衰左就……
唔止, 其實好多唔常見既皇帝聖帝99641都好勁... 好似伏義

對面唔單燒咪1/2隻質佢迫佢開計, 都係走位問題

對槍馬馬單係難打D, 所以咪要有離間/喝黎破人地槍騎合作

同埋神速點會成日都要靠突陣打一波... 的確有D DECK係要咁但唔係經常者, 基武高有得壓, 有加速生殺力強
石原夏織 09:33 PM 02-17-13
餅哥成場怒電德哥都係要輸
重溫中
魔靈娘 10:30 PM 02-17-13
作者: iamleoluk:
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20130217191707
32武deck好玩wwwwwww
一向都強烈推介
不過對返無雙wara 應該要哭
jordan123 12:01 AM 02-18-13
頭先去smart game遇到好人
借卡我玩同比卡我
多謝晒
石原夏織 12:02 AM 02-18-13
作者: jordan123:
借卡我玩同比卡我
多謝晒
好正常
b_boy 12:05 AM 02-18-13
要卡請出聲, lee度大把大大送金銀卡唔手軟
冬雨 12:05 AM 02-18-13
作者: jordan123:
借卡我玩同比卡我
多謝晒
真好啊!!!!
風音 12:18 AM 02-18-13
的確,d伏閃擺係度都阻掟
石原夏織 12:21 AM 02-18-13
加一
不過我依家得3.59卡
利家 01:52 AM 02-18-13
送你一副天騷沒問題(不包軍師)
但最好找到自己副デッキ先
風音 02:02 AM 02-18-13
天so軍c咪賈先生同多士大王囉www
利家 02:05 AM 02-18-13
咦?連王異都唔用?

咁呢副可即送出wwww
魔靈娘 07:34 AM 02-18-13
天so軍c咪賈先生同多士大王囉www
點都係用李儒啦....
kev00269270 09:50 AM 02-18-13
作者: 利家:
咦?連王異都唔用?

咁呢副可即送出wwww
天SO正常唔會用王異...再加速會炒車
除左再起一定要另一個唔係增援就係精兵...
GUSTAV 10:21 AM 02-18-13
2個version 前d上位勢係賈詡 王異的
aubreycty 11:21 AM 02-18-13
作者: kev00269270:
天SO正常唔會用王異...再加速會炒車
除左再起一定要另一個唔係增援就係精兵...
其實係賈詡 王異 李儒 3揀2
風音 11:22 AM 02-18-13
一睇就知多士大王係擺架啦wwww
魔靈娘 11:52 AM 02-18-13
作者: GUSTAV:
2個version 前d上位勢係賈詡 王異的
精兵天騷氣炎擊卍解
maxwaver 12:00 PM 02-18-13
作者: 魔靈娘:
精兵天騷氣炎擊卍解
凸陣杜神卍解(車輪除外)

拿,求心巴打呢副實無走雞(但會走好好好好多錢
求心 司馬炎 于禁 曹昂 曹植
6eo 12:01 PM 02-18-13
王異用黎打馬單
轉進保險用

不過兵增王異各有各好兩張都有人用

作者: 魔靈娘:
精兵天騷氣炎擊卍解

maxwaver 12:04 PM 02-18-13
作者: iamleoluk:
王異用黎打馬單
轉進保險用

不過兵增王異各有各好兩張都有人用

巨巨幾時教打機
求心好勁但我好廢
6eo 12:11 PM 02-18-13
作者: maxwaver:
巨巨幾時教打機
求心好勁但我好廢
你搵全一學打馬單好過啦

求心bal真心唔好學, 好多時控兵好過對面都係要輸
打bal不如打機略, 你見我放棄左咁耐求心就知

同埋弓槍騎deck黎講求心既組成比較難上手, 大馬中弓 細/中槍
新玩bal最好大槍中馬中弓咁會比較易上手
風音 12:24 PM 02-18-13
作者: maxwaver:
凸陣杜神卍解(車輪除外)

拿,求心巴打呢副實無走雞(但會走好好好好多錢
求心 司馬炎 于禁 曹昂 曹植
舊世代產物
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面