Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-25-18, 07:53 PM   #876
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
冇芙雷雅有冇光頭﹖出蘭斯放超絕帶光頭啦唯有 XD

而家隻GAME唔同晒啦

其實可能轉區再開局好快,刷奶騎,日日爆5體7日拎雪莉已經夠35有超絕啦 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-18, 08:19 PM   #877
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
坦真係必需
全力升士兵的防禦力同HP,靠倒刺削對方HP,之後其他人執手尾
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-18, 08:33 PM   #878
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

依家我打算昇高d LV硬剷過去~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-18, 08:35 PM   #879
ShinDou

冇坦應該打唔到啦之後,連雷丁都係擋兩3隻就死,後面果D你行錯少少成堆1齊過黎圍你,如果有奶騎有坦都仲好少少,冇坦既話人地是但掂你1野即秒 @@
舊 10-25-18, 09:53 PM   #880
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: ShinDou 查看文章
冇坦應該打唔到啦之後,連雷丁都係擋兩3隻就死,後面果D你行錯少少成堆1齊過黎圍你,如果有奶騎有坦都仲好少少,冇坦既話人地是但掂你1野即秒 @@
要剷到4.7先轉到職~
PVP成日比人秒~

舊 10-25-18, 10:01 PM   #881
ShinDou

俾你4-7轉到職之後都係打唔到落去,後面冇坦冇得打,有坦都唔係易 @@

鬥雞你放紅帽落去都已經嚇到好多人唔敢亂打你
舊 10-25-18, 10:05 PM   #882
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
俾你4-7轉到職之後都係打唔到落去,後面冇坦冇得打,有坦都唔係易 @@

鬥雞你放紅帽落去都已經嚇到好多人唔敢亂打你
去到4.7~黃毛可以轉返槍~
我記得係4代先有所謂既坦出現~超耐打既魔動巨兵~

舊 10-25-18, 10:10 PM   #883
ShinDou

你黃毛都冇行中線,點轉番槍﹖你點都要食粒藍石先轉得番中線,所以1早叫你轉區重打啦 XD
舊 10-25-18, 10:11 PM   #884
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
你黃毛都冇行中線,點轉番槍﹖你點都要食粒藍石2轉先轉得番中線,所以1早叫你轉區重打啦 XD
已預留藍石轉職~
係未打到料~

舊 10-25-18, 10:14 PM   #885
ShinDou

@@ 你有藍石唔駛等架喎,你而家食粒石已經2轉中線轉得番槍,唔駛做弓騎咁伏啦,就算冇料開槍陣1開波都有招護衛,點都好過冇坦 XD
舊 10-25-18, 10:17 PM   #886
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
@@ 你有藍石唔駛等架喎,你而家食粒石已經2轉中線轉得番槍,唔駛做弓騎咁伏啦,就算冇料開槍陣1開波都有招護衛,點都好過冇坦 XD
依家轉咪蝕左精通獎勵囉~就係為左個獎勵~我先轉最廢既騎箭~

舊 10-25-18, 10:18 PM   #887
ShinDou

點會蝕呀﹖你夠料果陣咪轉過去拎1拎個BONUS,轉返過去俾5千蚊咋麻,點會真係拎弓騎黎用﹖你又唔係有極限魔弓 XD
舊 10-25-18, 10:21 PM   #888
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
點會蝕呀﹖你夠料果陣咪轉過去拎1拎個BONUS,轉返過去俾5千蚊咋麻,點會真係拎弓騎黎用﹖你又唔係有極限魔弓 XD
再轉返過去~唔係又要用藍石咩~?
轉完可以自由跳黎跳去~???

舊 10-25-18, 10:23 PM   #889
ShinDou

梗係唔駛啦,轉過既職唔駛再俾藍石

個個都係第1個2轉同3轉職唔收藍石,但1轉線每個收1粒藍石,即係你由頭行到尾1條線唔轉第2邊就唔駛藍石
舊 10-25-18, 10:27 PM   #890
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
梗係唔駛啦,轉過既職唔駛再俾藍石

個個都係第1個2轉同3轉職唔收藍石,但1轉線每個收1粒藍石,即係你由頭行到尾1條線唔轉第2邊就唔駛藍石
我以為每次轉職都要1粒石咋~以前係咁架嘛~唔可以跳出跳入~

舊 10-25-18, 10:28 PM   #891
ShinDou

忘記以前啦 XD 而家好多野都改晒

以前直頭冇得轉返另1邊啦,最多係升爆左再轉生由頭行過姐
舊 10-25-18, 10:29 PM   #892
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

聽日先轉~訓~聽朝返早~

舊 10-25-18, 10:48 PM   #893
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
轉一次一粒藍石真係痴線啦
極限魔弓又邊把,之前SSR弓講到咁樣又無理由升多隻

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 10-25-18 10:57 PM 被 鳳熾魂 編輯。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-18, 11:01 PM   #894
ShinDou

http://wiki.joyme.com/langrisser/极限魔弓

初始 攻击+2%,部队不会受到近战攻击减免效果影响
满突满级 攻击+10%,部队不会受到近战攻击减免效果影响

你之前冇睇GSIR講咩﹖佢話鬥雞俾3代主角教做人,兩隻飛兵撞埋去迪哈刺客,自己D卒都未出手就俾人秒殺 XD

此篇文章於 10-25-18 11:04 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-25-18, 11:11 PM   #895
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
http://wiki.joyme.com/langrisser/极限魔弓

初始 攻击+2%,部队不会受到近战攻击减免效果影响
满突满级 攻击+10%,部队不会受到近战攻击减免效果影响

你之前冇睇GSIR講咩﹖佢話鬥雞俾3代主角教做人,兩隻飛兵撞埋去俾迪哈刺客反秒殺 XD
勁 一格都好似兩格咁真係惡打不過真係要遠職好似現家無咩邊隻好 好似得雪莉同拉姆

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 10-25-18, 11:17 PM   #896
ShinDou

暫時最勁應該迪哈,強襲加20%攻,偷襲打完屈多你1下固傷2倍攻值,絕閃護衛唔到仲要偷你超絕黎用自己唔駛帶,殺人又開煙霧,可以點殺﹖XD

不過遲D出白毛應該仲神

此篇文章於 10-25-18 11:21 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-25-18, 11:25 PM   #897
鳳熾魂
紅蓮の焔神

好彩我PVE多過PVP所以雪莉轉職唔知為咩好似為左獎勵咁成隊光輝真係機動力得佢高

舊 10-26-18, 07:45 AM   #898
ShinDou

有超絕了,不過計錯數計漏左里昂食左石轉左過去左線要精埋,搞到唔夠料升埋光頭,要等多日@@

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 10-26-18, 09:28 AM   #899
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

轉返黃毛做槍兵~簡直係轆埋去~以1敵10~之前2下死~依家10下都未死~

舊 10-26-18, 10:41 AM   #900
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
45LV D轉職料好食時間

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1282 03-11-24 02:43 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 09:55 PM

手機版 | APP版