Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-01-08, 01:21 AM   #1
鬼斬左文字
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDplay4mario
Nintendo Switch ID4327-6773-9303
PSN  IDplay4lifehk
XBox Live Gamertagplay4lifehk
誰人救我出深坑

總覺得自己有病
不過怕睇醫生

今日,終於鼓起勇氣了...

感覺想食隻特別少少既藥...
傳聞有新版, 不過我知我是吃不起的
所以...

試下先...

再見了

各位ching多多指教!
鬼斬左文字 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 01:26 AM   #2
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
恭喜哂!!
話時話, 我俾dc係俾左人

舊 12-01-08, 01:28 AM   #3
小光
God of Gamer
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
恭喜, D90毒呀

DC有DC用處既, 唔係時時都咁方便帶部單反出街

anyways拍多d靚相(靚片)上來啊

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 01:30 AM   #4
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 小光 查看文章
恭喜, D90毒呀

DC有DC用處既, 唔係時時都咁方便帶部單反出街

anyways拍多d靚相(靚片)上來啊
其實我唔想俾架
係我女人強搶

舊 12-01-08, 01:39 AM   #5
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
我個朋友o岩o岩星期六都敗左支35/2,遲d都要問佢借黎過下手癮

舊 12-01-08, 01:47 AM   #6
凍冰冰綠茶
Game Master
風味絕佳

註冊日期: Sep 2002
D90呀
凍冰冰綠茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-08, 11:26 PM   #7
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun