Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 75 115 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131  ... 最後
手機平板遊戲討論版>IOS/AN 夢幻模擬戰
ShinDou 10:04 AM 02-14-19
今日都易,雖然唔食普通固傷,炸彈妹露娜超絕都唔食,但唔知點解紅石頭燒到,勾出黎4個燒佢兩turn就死,勾神勾完走佬就得

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
T.S 02:42 PM 02-14-19
今日果個挑戰關只要紅石夠高lv燒4下就完
GUSTAV 02:49 PM 02-14-19
聖誕得60萬難打架渣

等打空軌惡夢兢技場啦
ShinDou 04:09 PM 02-14-19
原來19號就出空軌?好似活動出得快左咁?得番70幾抽唔知中唔中到約書亞,之後又要抽玲同劍帝,再之後又5代 @@

ShinDou 09:37 AM 02-15-19
頭先再試下s2終於過到,未谷到雪莉攻,要出狗帶王者頭再進擊先殺到隻刺,狗1開波上去踢兩隻劍1隻槍落水封佢地移動兩turn,雪莉過去收兩隻脆皮,里昂收1隻,之後d巨魔1郁得就屈死左隻狗了,又冇人打槍要等佢冇左護衛先打得巨魔,殺淨隻槍冇人敢打佢,醒起我雪莉有著最後伏,企地形等反擊屈死左佢 XD

ShinDou 11:02 AM 02-15-19
1take過埋s5,比想像中易,雖然冇得勾,但d擺位放左好多水,我仲要行錯計錯好多死左白毛都救得番

ShinDou 11:45 AM 02-15-19
Ss1係幾煩,殺完仲要驚企位殺埋自己友,試多次就過到了

ShinDou 01:17 PM 02-15-19
過埋ss4了,都有d難,不過公主隊圍住個海拉打等里昂撞都ok

okabe 02:02 PM 02-15-19
作者: ShinDou:
原來19號就出空軌?好似活動出得快左咁?得番70幾抽唔知中唔中到約書亞,之後又要抽玲同劍帝,再之後又5代 @@

唔算快喇! 空軌都係抽劍帝
GUSTAV 02:07 PM 02-15-19
作者: okabe:
唔算快喇! 空軌都係抽劍帝
我淨係想抽玲 (唔計強度純想用)
ShinDou 02:48 PM 02-15-19
好似跟陸版快過之前咁?

過埋ss5了,真十字架 @@

都係比想像中易,出毒奶1開波即刻上去踩芙雷淫狼,暗王子上去黑洞狗唔俾佢開超絕順便斷左腳,芙雷上前槍陣,奶騎神跡,拉娜3格冰槍打到芙雷殘血

到電腦郁,佢露娜冇出到疾風,俾佢打完岩岩死晒卒不過我隻奶騎又補番3千,佢隻芙雷撞我果隻吉死左,淫狼因為殘血所以扣我好少,狗斷左腳打我唔到向下行,隻奶騎就群補

之後進擊拉娜電死隻狗,好彩我拉娜係僧順便克佢卒怪先秒到,淨番果d就好易了

結果今星期覺得最難係s2,之後ss1同ss4

GUSTAV 03:24 PM 02-15-19
真十字架

我覺得同腰帶齊名

=========

你覺得快其實係因為2月短
ShinDou 03:26 PM 02-15-19
腰帶我都有兩條 XD 真十字好少少既可以俾奶用下

GUSTAV 03:27 PM 02-15-19
手中有無數腰帶十字架

我覺得SR寶珠勁過十架
ShinDou 03:29 PM 02-15-19
計功能係寶珠好d,不過十字補多d,十字我都係俾粉毛用,不過都好耐冇出粉毛了,而家有波auto打龍都唔會出粉毛

GUSTAV 03:38 PM 02-15-19
寶珠件野本體加血丫 我記我十字架魔防
ShinDou 04:02 PM 02-15-19
真十字都係血 XD

不是藍星人 05:14 PM 02-15-19
真十字架呢D唔上唔落飾品問題係
排隊用波突有排都未輪到佢
GUSTAV 05:15 PM 02-15-19
作者: 不是藍星人:
真十字架呢D唔上唔落飾品問題係
排隊用波突有排都未輪到佢
只能祝福你次次都拎到佢等你有得突
不是藍星人 05:17 PM 02-15-19
作者: GUSTAV:
只能祝福你次次都拎到佢等你有得突
聖骨呢D咪夠我唔駛波都突爆囉

仲有一個德羅普尼爾又係唔駛波突爆
ShinDou 05:23 PM 02-15-19
波都係用黎凸d神裝算,其他慢慢抽到凸爆啦,反正佢set到廢果d咁易出

反而今日活動65暗龍加冰龍有d煩,試左幾次先過到,因為出得5隻我又唔夠人,冇位落超絕,里昂雪莉打完暗龍同卒就淨係可以睇戲,拉娜得7百幾智扣冰龍得1兩萬,露娜千1攻唔過萬添,好彩磨得死 @@

ShinDou 11:46 AM 02-16-19
試左好耐終於過到性夜死神,派果頂SSR版賢者帽都唔會用波凸架啦 @@

是但附幾個水晶就出防15%同防5 =.= 附藍色果陣又唔見咁易出咁高防 @@
ShinDou 11:25 PM 02-16-19
其實最後之伏果40%減傷疊唔疊到旋風遊騎兵50%減傷﹖如果疊到成90%咪好屈﹖
不是藍星人 11:27 PM 02-16-19
作者: ShinDou:
其實最後之伏果40%減傷疊唔疊到旋風遊騎兵50%減傷﹖如果疊到成90%咪好屈﹖
雖然計部隊血量
但個減傷應該只係英雄

聖誔帽畢業裝嚟的
波我會俾較高優先度佢
不過都係要排
ShinDou 11:05 AM 02-17-19
終於9TURN岩岩好殺到65暗龍有波了 @@ 試埋其他65先

終於搞掂全兄貴65了 XD 最難係飛,要傳露娜上去秒飛兄貴先得,本身想刷出疾風,不過刷左幾場都刷唔出,有次就CRI騎老左扣6萬幾打淨幾千,反擊殺埋 XD 淨番果D芙雷慢慢龜下吉死晒 XD

槍同騎兄貴都難都試左好耐,其他就唔難

黎緊試埋65火龍同60雷龍先,不過雷龍我D人未升好可能仲未夠打 @@
第一 ... 25 75 115 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131  ... 最後

返回主題版面