Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-24-17, 12:35 PM   #2526
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
好奇問一下,有冇人真係夾到噴射器舊透明架?

真係點裝都裝唔入

舊 03-24-17, 01:02 PM   #2527
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
擺post嘅重要性
識同唔識真係兩個世界
可能係最失望既影相技術

舊 03-24-17, 01:26 PM   #2528
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: ゆり 查看文章

真係點裝都裝唔入
我個隻都扣唔實,叫勉強固定到
應該係設計問題

見呢個開箱都係咁
http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/52001379.html

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-17, 01:48 PM   #2529
ゆり

引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
應該係設計問題

見呢個開箱都係咁
http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/52001379.html
咁我算中SAD貨了

扣到有裂紋都扣唔入

舊 03-24-17, 02:12 PM   #2530
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100006157/

港魂OPTION SET

184 944 730 H執行 H光迦梨 H覺光埃 H覺劉備 H紅奧
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-17, 02:41 PM   #2531
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
應該係設計問題

見呢個開箱都係咁
佢扭到隻腳咁盡
我個隻緊到扭前少少就吾敢再扭落去
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-17, 07:16 PM   #2532
x10a
Junior Member

註冊日期: Apr 2007
周圍都係1580。計7算免稅,大概畀貴250左右
合心就去馬
Anyway,盒野好薄好輕

開左盒,無乜野玩,算係最靚的F91,佢出mk2開心啲。
Msv pack 完全唔想要,土味十足。。。不係落戰壕個果隻土味

此篇文章於 03-24-17 07:49 PM 被 x10a 編輯。
x10a 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-17, 07:20 PM   #2533
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
人生第一隻MB,真係好好玩!

我隻個變形頭,條縫合得埋、唔覺粗,可以接受。
個盾和光劍嫌佢唔夠綠
兩把光劍套唔實兩把劍柄,感覺好鬆!噴射器插落本體也插得唔穩、感覺插唔哂入去!

引用:

真係點裝都裝唔入
引用:
應該係設計問題

見呢個開箱都係咁
我隻噴射器舊透明膠扣得好實!
反而屎眼嗰舊透明膠就好難插得入屎眼、兼插唔哂入去!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-17, 08:35 PM   #2534
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
睇FB班人講野真係嬲到痴線全部輸打贏要
我本身無訂,同事有方法搵到多隻 讓一隻1580俾我 我都要咁
玩玩具玩到果一兩百起度死等 真係鬼唔望迪迪尼咁

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-17, 09:21 PM   #2535
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

METAL BUILD GUNDAM F91 MSV OPTION SET
價格: HK$ 525.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100006157/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-17, 09:37 PM   #2536
小晶晶
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDalfred_cht
睇日網同自己個隻都係咁....
對眼一高一低
初時以為眼件裝錯
之後發覺係塗裝問題
小晶晶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-17, 10:36 PM   #2537
Sar8
The One

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
我本身無訂,同事有方法搵到多隻 讓一隻1580俾我 我都要咁
以前咪就係個個話迪迪尼大把貨等趺

舊 03-25-17, 12:41 AM   #2538
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
咁情況又唔同迪迪既

今次多得瑞華行開倉賣新貨做壞左個價⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-17, 12:44 AM   #2539
ゆり

引用:
作者: GN00508771 查看文章
咁情況又唔同迪迪既

今次多得瑞華行開倉賣新貨做壞左個價⋯
你應該冇咩影響?
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-17, 12:48 AM   #2540
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
你應該冇咩影響?
由手機版發出
訂左戈d咪照收 問題係現貨⋯唔好話1700 打1600都成堆話留名排1500 真係好想呢班d人遲d主動問「 1700得唔得呀」

下星期仲番左d水貨w

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 03-25-17 12:50 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-17, 01:07 AM   #2541
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
呢隻何德可能同敵敵你比 a

舊 03-25-17, 01:15 AM   #2542
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
買咗就話之佢升定跌!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-17, 11:50 AM   #2543
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
之前藍迷,真骨彫w同Ex-s又係一訂難求,結果周街貨
最近反而係某幾隻figma同山口唔訂要食炒價

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-17, 12:01 PM   #2544
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
之前藍迷,真骨彫w同Ex-s又係一訂難求,結果周街貨
最近反而係某幾隻figma同山口唔訂要食炒價
完全同意,隻山口蜘蛛俠搵咗好多間先買到
jason 仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-17, 12:14 PM   #2545
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
係咁架
一街賣緊例如1500
你放晒去可能1450甚至1400
佢地可以厚顏到同你排1200,甚至1000

總之講左先搏大霧
FB 高達買賣group都係一樣呢班X樣

舊 03-25-17, 01:38 PM   #2546
Sar8
The One

推進器個支架好難信任

舊 03-25-17, 09:28 PM   #2547
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
琴日射程範圍千五入
玩鬆少少 隨左變型頭外 越黎越鐘意
今次Yen價咁上下 度度有 好事
下次個d買唔到就算
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 04:27 AM   #2548
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
自從有一個放過1400,個個都排1400,真係乞衣格...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 02:16 PM   #2549
lan
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2003
今次f91 似百獸王case,遲D就有人 問千六七邊度有貨。
而家會D街貨陰D陰D去,連紅猫日版1550都當日sold out.
lan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-17, 02:55 PM   #2550
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
MB D價企得幾硬,好難跌

真係跌可以入多隻玩option set

184 944 730 H執行 H光迦梨 H覺光埃 H覺劉備 H紅奧
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 06:48 PM

手機版 | APP版