Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 01-05-10, 10:57 PM   #26
Cucu
Game Master

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDcululu
本人係aa的,不過有時都俾女朋友話人地邊個邊個好好之類

U.C.0096 PROJECT UC / La+
Cucu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-10, 11:01 PM   #27
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Cucu 查看文章
咁係你女友問題

舊 01-05-10, 11:07 PM   #28
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Ringo 查看文章
如果食飯都要同女方AA、我覺得佢都幾cheap
食飯都要AA、咁第日擺酒都AA啦、買樓又AA啦、婚後生活都AA啦
食餐飯都要AA、我對呢d男人好無信心
無話Cheap 唔cheap既
大家搵得唔多AA都好正常

唔係個個似你咁識到D大老闆有錢人架麻

舊 01-05-10, 11:07 PM   #29
kakyou
Junior Member

註冊日期: Aug 2008
引用:
如果食飯都要同女方AA, 我覺得佢都幾cheap
食飯都要AA, 咁第日擺酒都AA啦, 買樓又AA啦, 婚後生活都AA啦
食餐飯都要AA, 我對呢d男人好無信心
唔aa...係應該既咩??
買樓aa好, 有咩事都有bargaining power~
kakyou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-10, 11:08 PM   #30
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: kin~kin 查看文章
一時時. 有時我俾晒, 有時佢俾晒, 有時AA.
真係一時時~
有時我話等我俾佢仲會搶住俾左先....
仲扮嬲咁問我係咪要同佢計得咁清楚.....

舊 01-05-10, 11:12 PM   #31
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
多數其中一個比晒
成日係一個比食飯一個比睇戲

舊 01-05-10, 11:22 PM   #32
管家婆
Game Master
wow

我都講返自己 雖則男友大部份時間請曬 不過自己都會識做十餐自己都請返佢2-3餐
就算唔請食飯 都會整下野食 買下小禮物
每餐AA都幾煩 可以你比幾餐 佢比幾餐 都OK丫

舊 01-06-10, 04:04 AM   #33
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
講真,拍到耐拖都有共識咖喇
基本上,係埋一齊,預結婚果些,你既錢咪即係我既錢咖喇

係拍拖無耐先會有呢類問題姐

舊 01-06-10, 09:12 AM   #34
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: kakyou 查看文章
唔aa...係應該既咩??
買樓aa好, 有咩事都有bargaining power~
of course 唔係啦
最好係男方俾哂, 但係樓契應該寫女方名嘛

引用:
作者: Cucu 查看文章
o係經濟許可既情況下, 當tum下女友
請下佢食飯, 佢會開心d =w=

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-10, 10:58 AM   #35
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
經濟情況許可下當然想請埋女朋友
就算無咩錢都照請,咁樣先顯出你肯對佢付出

成日計到清清楚楚都幾煩.一係一人請一次仲好.
引用:
作者: irismong 查看文章

o係經濟許可既情況下, 當tum下女友
請下佢食飯, 佢會開心d =w=
請唔係問題
不過個女既唔好比人請到當奉旨就ok
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-10, 11:02 AM   #36
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
作者: irismong 查看文章
要一炮俾曬,唔係供果只,otherwise, 條佬走左/唔掂,張契係你個名,仲大鑊

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-10, 12:36 PM   #37
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 管家婆 查看文章
無話Cheap 唔cheap既
大家搵得唔多AA都好正常

唔係個個似你咁識到D大老闆有錢人架麻
你又知佢識到大老闆有錢人?
唔通係你介紹俾佢識?
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-10, 12:45 PM   #38
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
唔通係你介紹俾佢識?
算啦, d三姑六婆成日都系咁架啦, 聽慣

AA我就唔會啦
一係我俾哂, 一係就佢俾哂架啦
AA呢d行為, 我讀書果陣就會做既
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-10, 01:04 PM   #39
管家婆
Game Master
wow

引用:
唔通係你介紹俾佢識?
你地真係夾到爆 話你地2個無野都無人信

引用:
算啦、d三姑六婆成日都系咁架啦、聽慣

AA我就唔會啦
一係我俾哂、一係就佢俾哂架啦
AA呢d行為、我讀書果陣就會做既
你自己之前自己打老闆溝你送車比你丫麻

舊 01-06-10, 01:14 PM   #40
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
你自己之前自己打老闆溝你送車比你丫麻
哈哈哈哈哈
乜我有要到咩
算把啦你
舊 01-06-10, 01:15 PM   #41
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
唔通係你介紹俾佢識?
你真係護主心切

舊 01-06-10, 01:17 PM   #42
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
你真係護主心切
又抽水呀?
舊 01-06-10, 01:17 PM   #43
管家婆
Game Master
wow

引用:
哈哈哈哈哈
乜我有要到咩
算把啦你
我只不過想講出
你識D人富貴D 咪唔駛有AA咁cheap呢種行為囉
算把啦你

舊 01-06-10, 01:21 PM   #44
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
我只不過想講出
你識D人富貴D 咪唔駛有AA咁cheap呢種行為囉
算把啦你
嘩~如來係咁架~
舊 01-06-10, 01:37 PM   #45
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
唔好再off ~___~

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-10, 01:41 PM   #46
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
又抽水呀?
咁又無,只係見到你同歌絲咁恩愛,真係羨慕死人
你地幾時結婚?

舊 01-06-10, 01:42 PM   #47
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: Middle 查看文章
唔好再off ~___~
好的,啱啱先睇到

舊 01-06-10, 02:04 PM   #48
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 安已不 查看文章
想問你地平時拍拖食飯, 都係男方比曬定還是AA呢?
如果大家都係未出黎做野, 咁係米都應該男方比曬?
引用:
算啦, d三姑六婆成日都系咁架啦, 聽慣

AA我就唔會啦
一係我俾哂, 一係就佢俾哂架啦
AA呢d行為, 我讀書果陣就會做既
咁即係你都讚成/唔反對aa啦?

我都知有$o既話 食飯買車買樓男方比晒最好
但係off topic 囉
D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-10, 02:12 PM   #49
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
現在有工作的我,拍拖食飯比哂都好正常~

舊 01-06-10, 02:44 PM   #50
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
我有一個情況會同女友(過去式,已升級)aa - 就係佢朋友既生日聚會
試過幾次太"甘"之後我終於忍唔住明示
而且係o個次之後間唔中識係唔係我生日既日子請我食飯
係~補多句 aa 還是 唔aa ? 量力而為囉
====================
Ringo姐 既 "拍拖時 aa = cheap" 既言論,睇完之後實在令小弟驚恐萬分

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...

此篇文章於 01-06-10 03:01 PM 被 司狼神威 編輯。
司狼神威 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:26 AM

手機版 | APP版