Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 最後
收藏品討論版>國產類敢達系列
神名レオ 01:25 AM 12-18-16
我就係退桃入班了
淨係副骨,同頭部火神炮都輸成條街
呢家大班仲要送光翼
真係完美反擊拳
anyone 01:28 AM 12-18-16
睇完report訂得大班
benltc0000 05:04 PM 12-18-16
http://tieba.baidu.com/p/4903503519

http://tieba.baidu.com/p/4902861541
大巴大巴咁車落笨大塊面
ゆり 05:29 PM 12-18-16
真係好神奇

MOSHOW比人封埋廠咁濟(好似?)但FANMADE仲可以咁大搖大擺...
fami~yan 07:39 PM 12-18-16
作者: 神名レオ:
我就係退桃入班了
淨係副骨,同頭部火神炮都輸成條街
呢家大班仲要送光翼
真係完美反擊拳
其實一開始已經唔睇好桃...由灰模到出貨時間超短,明顯係想追大班打而已...
野良猫 08:33 PM 12-18-16
睇過板件比較
大班啲件好多水紋
WonderJimmy2 08:43 PM 12-18-16
作者: 野良猫:
睇過板件比較
大班啲件好多水紋
大班贏分件,但佢向來啲件比較糊同鈍,唔嗱啲板件上手睇其實好難知。
WonderJimmy2 08:45 PM 12-18-16
http://tieba.baidu.com/p/4904540023

咦?!

野良猫 08:51 PM 12-18-16
合併後一齊隊死笨大?
WonderJimmy2 08:55 PM 12-18-16
龍桃設計,大班生產?

但一家獨大唔好玩喎
fami~yan 09:25 PM 12-18-16
作者: WonderJimmy2:
龍桃設計,大班生產?

但一家獨大唔好玩喎
我覺得只係佢地唔會再咁樣出同一樣野撞晒車咁姐
廢柴 10:32 AM 12-19-16
世仇既野, 我地唔明架喇
其實一開始係大班個幕後想壟斷, 係大班夾硬要撞車.
人地龍桃一開始出死神同epyon, 佢又出, 最後係兩敗俱傷既減價戰

之後多魯基斯, strike等等一直死咬唔放, 兩者官方微博亦經常見到對對家各種冷嘲熱諷留言
比較有趣係有次龍桃寫左句下次要出KA Nu, 大班就即刻出, 但係最後龍桃無出到
WonderJimmy2 01:07 PM 12-19-16
作者: 廢柴:
世仇既野, 我地唔明架喇
其實一開始係大班個幕後想壟斷, 係大班夾硬要撞車.
人地龍桃一開始出死神同epyon, 佢又出, 最後係兩敗俱傷既減價戰

之後多魯基斯, strike等等一直死咬唔放, 兩者官方微博亦經常見到對對家各種冷嘲熱諷留言
比較有趣係有次龍桃寫左句下次要出KA Nu, 大班就即刻出, 但係最後龍桃無出到
大班水軍陣容鼎盛,桃粉勢孤力弱呀~
唔好記住我 04:10 AM 12-20-16
圖係PS的,唔好信呀~~
野良猫 10:12 AM 12-21-16
Sf今日到,趕得切聖誕開工
GN00508771 06:51 PM 12-21-16
MO SHOW 00Q又話改到2-3月
RidgeRacerDS 12:43 PM 12-22-16
咁strike freedom買邊間好?
野良猫 01:08 PM 12-22-16
作者: RidgeRacerDS:
咁strike freedom買邊間好?
唔介意水紋的話大班較適合素組派
RidgeRacerDS 09:58 PM 12-22-16
作者: 野良猫:
唔介意水紋的話大班較適合素組派
Thx
我有d好奇點解你會知我係素組派
fami~yan 10:23 PM 12-22-16
作者: RidgeRacerDS:
Thx
我有d好奇點解你會知我係素組派
問得咁新手既問題都估到...
GN00508771 11:36 PM 12-22-16
DEL
錯TOPIC
HAKAIDER 07:41 AM 12-23-16
作者: WonderJimmy2:
大班水軍陣容鼎盛,桃粉勢孤力弱呀~
大班嘛, 聞説就係以前G-〇〇〇負責搞3D scan 果班大陸玩具廠
anyone 05:15 PM 12-24-16
18號落單今日到貨咁快手
野良猫 05:43 PM 12-24-16
作者: anyone:
18號落單今日到貨咁快手
順豐的話差唔多吧

我18號中午落訂,佢夜晚已經話收咗件
21號中午已經見到,都未發息過嚟我就去拎咗了

不過都睇集運嗰度搞得耐唔耐
我夜晚俾完集運費後一兩個鐘後已經話出咗庫
anyone 05:56 PM 12-24-16
我用直送圓通
2盒都係13人仔運費
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 最後

返回主題版面