Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 50 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 70 110 160  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
Sito 09:22 PM 08-31-15
作者: kakajit:
隻手可以拎一D棍棒類圓柱型O既野

另外唔係只要MEDIC O係度就可以無限復活ROIDMUDE?
受傷可以復原,核心爆左就無得救

Chase做死神時打敗d Roidmude係唔會爆核心,帶返去比Medic修理

Brain死得好悲壯,唔怪得4隻手機game一齊做活動記念佢XD
ComeLOLoh 09:54 PM 08-31-15
好似號數重係度先得。
Jetlam 12:02 AM 09-01-15

嚇死,一開始以為睇緊超人,ghost其實係SF,眼魂係外星黎既
正片應該唔會咁既
ComeLOLoh 01:24 AM 09-01-15
d 眼原來黎自太空?
反而個4隻鬼本來係地球?
Sito 01:37 AM 09-01-15
作者: ComeLOLoh:
d 眼原來黎自太空?
反而個4隻鬼本來係地球?
最後係發夢,我覺得唔駛當真
ComeLOLoh 07:49 AM 09-01-15
最驚好似鎧武咁,最初無乜野,之後個故事越玩越大去到神級地步…
kakajit 09:35 AM 09-01-15
作者: Sito:
受傷可以復原,核心爆左就無得救

Chase做死神時打敗d Roidmude係唔會爆核心,帶返去比Medic修理

Brain死得好悲壯,唔怪得4隻手機game一齊做活動記念佢XD
但上次HEART大人攬住MEDIC果陣話雖然可以幫核心再重組 , 但ROIDMUDE多極都只有108體咁...
所以我覺得爆左都可以復活?

可能會無晒所有DATA
魔璃 10:01 AM 09-01-15
點解好似Kill la Kill咁件衫飛黎飛去
qwe 11:15 AM 09-01-15
到最後死剩Heart生無可戀同蠻野攬炒的可能性很高
Heart大人
Dangerous-boy 02:12 PM 09-01-15

即係Chase會死唔去?
ComeLOLoh 03:25 PM 09-01-15
ROIDMUDE其實只不過係機械人身體+意識。
除非 意識 data全滅,否則應該都可以修理番。

Lupin個造型同招式其實幾正,想佢出多幾集。
Jetlam 06:25 PM 09-01-15
本來以為Lupin係TV最後會黎客串一下,有條友搞全球凍結你唔緊張嗎(雖然你已經係ROIDMUDE
鎧武果d movie大戰先話同一世界觀就算
ComeLOLoh 03:41 AM 09-02-15
Chase演員打個「?」喎。^^

ComeLOLoh 03:45 AM 09-02-15
真心我突然想買Adidas

ComeLOLoh 03:51 AM 09-02-15
正!呢隻香港有無得買?
http://top.lion.co.jp/products/kaori...index.htm#mov4
ComeLOLoh 05:57 AM 09-02-15
Ghost Figure:
http://www.amazon.co.jp/dp/B014QI5AX8
件衫查實係咪會識講野?
kakajit 10:14 AM 09-02-15
作者: ComeLOLoh:
正!呢隻香港有無得買?
http://top.lion.co.jp/products/kaori...index.htm#mov4
諗起CHASE成年都要CHOK住把聲做戲真係辛苦
魔璃 10:35 AM 09-02-15
作者: kakajit:
諗起CHASE成年都要CHOK住把聲做戲真係辛苦
點止把聲, 個樣都要CHOK住
同蕉爺一樣
kakajit 02:50 PM 09-02-15
其實開初我以為CHASE係配音 , 因為覺得好唔夾
ComeLOLoh 02:56 AM 09-03-15

鳳熾魂 12:33 PM 09-03-15
其實heart都係好CHOK
Sito 12:34 AM 09-04-15
作者: 鳳熾魂:
其實heart都係好CHOK
但哈朵沙瑪真係夠型chok得起
ComeLOLoh 06:41 AM 09-06-15
正!好想去日本睇棒球比賽。

ComeLOLoh 09:10 AM 09-06-15
下集剛攞你Chaser架Signal Bike黎變新form。
魔璃 10:38 AM 09-06-15
連core都爆埋

都系等movie大戰復活啦
第一 ... 10 50 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 70 110 160  ... 最後

返回主題版面