Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
com1010hkjp 02:14 AM 10-04-13
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=04737&snA=43812

頭版/
神風@AMD 02:18 AM 10-04-13
第一日試左好耐都得到差唔多既結果
除左生活方式
涅吉.水母 03:03 AM 10-04-13
lv19save又唔見左wwww
銀行4萬幾銀係到

官網又係一堆人嘈
同一個時間大量acc唔見

p.s.雲端無事能登入
Akira 明 03:36 AM 10-04-13
頭版個CREW係咪FULL晒?
會再加開嗎?
c_fu 04:32 AM 10-04-13
作者: Akira 明:
頭版個CREW係咪FULL晒?
會再加開嗎?
我都想知
仲有無得加人?

Socialclub ID: Jackieual
Head Shooter 08:35 AM 10-04-13
請問一下被動mode係邊個選項?
新手去買衫已經比人追殺
只係見到一個要比$500既Kill youself,應該唔係呢個la
Pandahahaha 08:42 AM 10-04-13
見咁多人玩到,我重卡係開始賽車,開始懷疑係有bug 多過server 有問題……
鐵之侍 08:49 AM 10-04-13
昨晚總算玩得比較順了 (雖然之前自己的角色還是不幸沒有了,好在錢有保留)

初時都load很久,慢慢都load快很多

團體戰真是很好玩,不過最慘是上街無故被人殺了

不過錢不夠用了(經常game over主因之一),打劫店子似乎多了就會一開始星四,看來還是要找其他賺錢方法了
whassupbun 09:19 AM 10-04-13
作者: Head Shooter:
請問一下被動mode係邊個選項?
新手去買衫已經比人追殺
只係見到一個要比$500既Kill youself,應該唔係呢個la
Enable Passive Mode $100, 喺Kill Yourself同一頁, 上幾項

HKGU Crew已爆, 踢極都仲有以前invite落既人依家先join, 請移玉步至Martin兄另開既GAF Crew
作者: martinyau1979:
早排開咗crew,

有興趣就join my crew

crew name

GAF_HK_2013

nickname :

martinyau1979

0826使者 09:48 AM 10-04-13
頂佢
打電話都要收10
好現實呀
仲要人地吾接都要扣.....
gun2506 09:52 AM 10-04-13
加入隨機任務 整天卡在載入中

一卡著就只能QUIT GAME再入=>LOADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

為何不加個逾時等候自踢
micF 09:57 AM 10-04-13
琴晚掛左機兩個鐘終於玩到賽車, 之後仲同crew入面兩位師兄玩左陣
過到賽車既話之後reconnect online mode都好順利, 只不過join game都有time out情況出現
SUNLOK 10:26 AM 10-04-13
又俾佢食左隻人,會唔會自動有返係度?
唔想又重新開重玩過
AkaIITO 10:58 AM 10-04-13
差飛機穿橋同側飛, 預計星期日100%, 下星期可以玩online了
rokuna 11:31 AM 10-04-13
作者: Pandahahaha:
見咁多人玩到,我重卡係開始賽車,開始懷疑係有bug 多過server 有問題……
卡左係ONLINE 賽車 跟住做 :

線上 -----> 單人戰局 -----> 入到去就唔洗等開局, 同NPC 賽車,

做晒 就順利入到 ONLINE
Pandahahaha 11:43 AM 10-04-13
作者: rokuna:
卡左係ONLINE 賽車 跟住做 :

線上 -----> 單人戰局 -----> 入到去就唔洗等開局, 同NPC 賽車,

做晒 就順利入到 ONLINE
點開單人戰局?入左故事mode set 左先?
Mr.COLOR 11:45 AM 10-04-13
車買了保險後,

假如被其他玩家搶走還會重新嗎?

小第很愛車, 單人自閉玩賽車N次了, 得到了不少改裝零件

但有錢也不敢改裝, 改完太誇張怕被其他玩家搶走...
SUNLOK 11:46 AM 10-04-13
轉psn開新角岩岩先玩哂教學
入差事卡機>重開機入game又食左我隻人
r星想點……
rokuna 11:48 AM 10-04-13
Story mode , press start , 線上 , 唔好選出發,最低個欄就係單人戰局
holsety 11:49 AM 10-04-13
story mode>start>online>join gta o> single
holsety 11:53 AM 10-04-13
真係算已經好好樣
只係個個男人聲...應該要係psn 較返變聲--
希望今晚見得返個Save, 唔想再周圍揾86車
martinyau1979 12:17 PM 10-04-13
D 鬼佬2話不說就開槍射你, 香港人仲離譜, 行行下街, 就開槍射死嚟, 死完出番嚟, 未行2步, 又比佢用車撞
~Sau~ 12:24 PM 10-04-13
今日總算玩到online啦
玩左2粒鐘, 而家5Lv
有冇咩任務/方法好推介快D升Lv?
Pandahahaha 12:32 PM 10-04-13
作者: rokuna:
Story mode , press start , 線上 , 唔好選出發,最低個欄就係單人戰局
作者: holsety:
story mode>start>online>join gta o> single
thx 今晚試
whassupbun 12:40 PM 10-04-13
作者: Mr.COLOR:
車買了保險後,

假如被其他玩家搶走還會重新嗎?

小第很愛車, 單人自閉玩賽車N次了, 得到了不少改裝零件

但有錢也不敢改裝, 改完太誇張怕被其他玩家搶走...
我未試過比人偷,但佢教學話買左保險有得賠,手機打比Mors Insurance
同埋按實Select制有得set邊個可以用你架車,crew member或friends之類,唔知防唔防到偷車賊,你試完話我地知
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76  ... 最後

返回主題版面