Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-16-16, 04:01 PM   #12426
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
https://twitter.com/nobunaga_s/statu...13613055074304
@nobunaga_s
ふはははは!!! #FateGO

此篇文章於 03-16-16 04:08 PM 被 北条加蓮 編輯。
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 04:05 PM   #12427
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
復仇者被動好強下.....

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 04:08 PM   #12428
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
歐洲人大量發生
我3pack不中呢

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 04:09 PM   #12429
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
我3pack不中呢
鐵之侍你不是休養中的嗎^^"?

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 03-16-16, 04:14 PM   #12430
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
我3pack不中呢
多謝師兄…辛苦晒師兄…
如果齋睇呢到d留言我可能推埋個40石落去

舊 03-16-16, 04:21 PM   #12431
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

信長﹕庄司知道我最近沒錢課金..所以給了我新工作..我又可以課金了~~

火紋
舊 03-16-16, 04:25 PM   #12432
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
喚符一發入魂
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 04:29 PM   #12433
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

↑都市傳說

伯爵幸運係()?

舊 03-16-16, 04:33 PM   #12434
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
偷渡歐洲成功, 伯爵基靈唔係用棋
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 04:35 PM   #12435
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
次次呢度都歐洲人大量發生

我唔會中計的
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 04:46 PM   #12436
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
唔中計唔緊要 抽就行了

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 04:49 PM   #12437
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
寶具既威力…

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 04:57 PM   #12438
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

引用:
作者: 大破人間 查看文章
次次呢度都歐洲人大量發生

我唔會中計的
一般係出果下好多師兄中....之後好多想跟住隊形抽果D就死曬...XD

火紋
舊 03-16-16, 05:06 PM   #12439
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

伯爵靈基
1.
凶骨×10
八連双晶×10
100,000QP

2.
蛇の宝玉×10
禁断の頁×10
300,000QP

3.
虚影の塵×10
無間の歯車×10
1,000,000QP

4.
鳳凰の羽根×10
蛮神の心臓×10
3,000,000QP

舊 03-16-16, 05:14 PM   #12440
gingq7

註冊日期: May 2008
就只有我覺得高橋其實畫得不錯?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 05:17 PM   #12441
gingq7

今次應該係最養生的活動了, 每日只需要打一場20AP

之於難度,第一日已經有空境中後期級數,後續難度可以期待
舊 03-16-16, 05:29 PM   #12442
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

舊 03-16-16, 05:32 PM   #12443
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
係幾好
1日先20AP、1次20幾凶骨
不過我要蛇玉+竜の牙…

玩磨血暫時既無咩難度

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 05:33 PM   #12444
T.K.
很黃很暴力

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 03-16-16, 05:36 PM   #12445
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: gingq7 查看文章
就只有我覺得高橋其實畫得不錯?
好似軍火女王既蔻蔻個類苗條型其實不錯.

但佢筆下既其他女角就幾乎全部肌肉型....

呢個南丁格爾看上去都壯壯地...

而且點解南丁格爾會著軍服
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-16, 05:41 PM   #12446
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
一般係出果下好多師兄中....之後好多想跟住隊形抽果D就死曬...XD
我試過行前行後都無乜分別

舊 03-16-16, 05:43 PM   #12447
T.K.
很黃很暴力

四十抽出,加童話

my room

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 03-16-16 05:48 PM 被 T.K. 編輯。
舊 03-16-16, 05:47 PM   #12448
gingq7

正常既南丁格爾好明顯7個class都唔適合(caster叫勉強可以),所以個個才估南丁格爾係ruler,
但睇黎蘑菇唔想太多ruler,所以夾硬將佢整成任何人都能做的berserker,再搵專畫悍婦的高橋黎畫,其實係幾夾的
舊 03-16-16, 05:51 PM   #12449
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

強度好似幾勁....俾D 要星GE角色用....(但我得10抽放棄好了^^")

火紋
舊 03-16-16, 05:54 PM   #12450
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

引用:
作者: T.K. 查看文章
四十抽出,加童話:
my room
睇twitter有人set角色做皇后,fit

引用:
作者: gingq7 查看文章
正常既南丁格爾好明顯7個class都唔適合(caster叫勉強可以),所以個個才估南丁格爾係ruler,
但睇黎蘑菇唔想太多ruler,所以夾硬將佢整成任何人都能做的berserker,再搵專畫悍婦的高橋黎畫,其實係幾夾的
問題係同事前印象有落差...
大家一直期待南丁係op粉紅美少女
點知跑出個筋肉五十鈴

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:44 PM

手機版 | APP版