Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-22-17, 11:52 PM   #76
天空
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
冇COOP 簡直係大浪費

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-17, 08:38 AM   #77
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
好驚故事吾得,戰鬥系統只用弓嗎?

舊 02-23-17, 09:28 AM   #78
tallken
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
XBox Live Gamertagtallkenwong
要COOP , 可能影響 地圖大少,畫質及開放世界的考慮
tallken 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-17, 11:06 AM   #79
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: tallken 查看文章
要COOP , 可能影響 地圖大少,畫質及開放世界的考慮
玩完borderland, 我真心唔覺得rpg要有coop.

要做唔係唔得, 好似MASS EFFECT3咁樣, 整個額外MP MODE都可以.

舊 02-23-17, 11:06 AM   #80
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: holsety 查看文章
好驚故事吾得,戰鬥系統只用弓嗎?
睇左一堆review, 大多數話故事好得, 不過近戰就比較削.

舊 02-23-17, 03:20 PM   #81
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
算啦, 都唔驚得咁多, 4 舊水, 當支持下新 title
下個禮拜狗衝

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-17, 09:35 PM   #82
MTse
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDMTSe
除左個女角醜樣啲之外,呢隻真係算係PS4技術指標嘅作品。有D real time cutting screens 真係靚到起雞皮的。
必入。

此篇文章於 02-23-17 09:40 PM 被 MTse 編輯。
MTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-17, 10:32 PM   #83
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=9HTHnPqF3To Launch Trailer
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-17, 10:00 AM   #84
ericwpk
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDericwpk66
已經見人玩緊了 ………

ericwpk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-17, 09:58 PM   #85
luminezxa
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDlumine913
香港見街未?
luminezxa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-17, 12:08 PM   #86
holsety

Game play time 多少呢?

舊 02-27-17, 02:40 PM   #87
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
有偷跑?

Sent from my iPhone using Gaforum

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-17, 03:05 PM   #88
pureman
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDpureman
剛剛問過藍店鋪要聽日
pureman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-17, 03:21 PM   #89
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

最衰都係正日哥.. 偷一日都無.

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 02-27-17, 03:27 PM   #90
sorlohk
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
最衰都係正日哥.. 偷一日都無.

一日都無? 你睇獎杯排名? 幾個白金晒啦~~~
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-17, 03:37 PM   #91
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: sorlohk 查看文章

要街買到先得架.... 你講那些唔係walk in 買到的..

舊 02-27-17, 03:45 PM   #92
holsety

數位版今晚可否下載?

舊 02-27-17, 03:48 PM   #93
Game Master
YOONA!!!!

3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Question

引用:
作者: holsety 查看文章
數位版今晚可否下載?
唔係已經可以預載定等夠鐘咩

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-17, 04:12 PM   #94
GP03D

PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
今日冇偷跑,即係可以買DIGITAL版DL定今晚有得玩....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-17, 05:03 PM   #95
holsety

甘今晚買~
零晨玩到更好

下載終了。

此篇文章於 02-28-17 12:25 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 01:11 AM   #96
daihamlop
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: sorlohk 查看文章
嗰班人係有sony比嘅early access,
一個星期前已經攞到game,
並唔係偷跑㗎

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 01:50 AM   #97
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
打左一小時
好正好正好正
就算話用盡 ps4 pro 機能我都信
Uc4 我都未嘩
呢隻連老婆睇都嘩嘩聲

女角細個好cute
大個好正
劇透
Training 一段
非常熱血

可惜要番工
否則打通頂

此篇文章於 02-28-17 01:52 AM 被 Hello MiMi 編輯。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 02:43 AM   #98
GP03D

PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
打左2個幾鐘,係幾靚,不過人既動作都係有少少生硬。。。

進度有少少慢,好似太多野都要收集,可能一開始掛。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 05:51 AM   #99
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
今朝unlock左玩左一陣 , 畫面真係超班 . 對我呢講暫時係呢個世代家用機最靚

但係已經中bug , 做主線任途中打怪 , 比佢打左入舊石頭度 , 出唔返黎 , 但係照樣可以殺怪
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 11:33 AM   #100
hkpm
Junior Member

註冊日期: Nov 2010
今朝5點起身玩左少少
畫面真心無敵
我試最高難度, 無aim assist, 唔係咁易射中弱點

最多人講的女主角樣貌, 我覺得在遊戲世界觀內係合適
去gamesfaq個forum睇, 成版都係講SJW, 女權主義, 痴晒線
hkpm 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] Until Dawn 《直到黎明》 ( ゚ω゚)? 電視遊戲討論版 99 02-01-24 09:04 PM
sound horizon 総合THREAD fancylala Neo Music UNIVERSE 215 05-24-15 07:10 PM
Forza Horizon D-Joe 電視遊戲討論版 149 12-19-13 07:35 PM
Horizon Perfekt + SX - 70 lange_why 照相館 0 03-22-07 11:04 PM
Sound Horizon .. heco Cosplay同人MIX討論區 11 04-24-06 02:01 AM

現在的時間是 04:56 AM

手機版 | APP版