Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-14-18, 10:34 PM   #26
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
我反而想知GAF 到底仲有沒有新人....

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-18, 02:24 AM   #27
光之審裁者
God of Gamer
最終兵器仙人

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
老餅報到!馬沙大人好好保重!
居然仲見到你
幾時再打翻場Aoe
XD
由手機版發出
光之審裁者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-18, 02:44 AM   #28
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
步入中年

舊 07-15-18, 01:05 PM   #29
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
雖然我住喺美國, 大家亦未見過面, 但係都祝願樓主保重...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-18, 01:46 PM   #30
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 光之審裁者 查看文章
居然仲見到你
幾時再打翻場Aoe
XD
由手機版發出
n年無見
好懷念以前aoe嘅年代
師父strider, 9u, 86, 老野...... 當年唐山大地震改編版係邊個寫架?
我間吾中都會搵番個舊post嚟懷念下

隻aoe2 hd 買左之後其實都冇點玩
收pm, 加左whatsapp/LINE得閒玩番場

相薄

此篇文章於 07-15-18 04:41 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-18, 03:14 PM   #31
沒名字的?君
小牧 愛佳

PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
祝好運 GAF 都沒落中
引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
嘩⋯⋯我記得當年註冊個陣呢度係叫咩咩「海賊討論區」
好似係DVD/VCD

舊 07-15-18, 06:34 PM   #32
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 沒名字的?君 查看文章
祝好運 GAF 都沒落中

好似係DVD/VCD
多年不改堅持用藍字既老問
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-18, 06:50 PM   #33
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
時代變,根本好多 forum 都係死下死下咁,唔只係中文。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-18, 01:15 AM   #34
AE86(Turneo)
知足常樂

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDCTH225
XBox Live GamertagCTH1989
引用:
n年無見
好懷念以前aoe嘅年代
師父strider, 9u, 86, 老野...... 當年唐山大地震改編版係邊個寫架?

當年一晚玩兩場都唔夠皮
我都買左,得閒可以一齊玩返下

利物浦~!!!You'll never walk alone
AE86(Turneo) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-18, 04:12 PM   #35
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: pet3 查看文章
我反而想知GAF 到底仲有沒有新人....
我都好想知,間中大作出都會有一兩個未見過嘅名
其實多一兩個暈爺帶動下氣氛都唔喺一件壞事⋯⋯⋯
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-18, 04:25 PM   #36
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

要楝拐杖咁大鑊...
馬沙住澳門?

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-18, 04:27 PM   #37
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
我都好想知,間中大作出都會有一兩個未見過嘅名
其實多一兩個暈爺帶動下氣氛都唔喺一件壞事⋯⋯⋯
由手機版發出
要靠蠢人制造花生先有人睇
咁呢個forum其實都無咩存在價值
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-18, 05:17 PM   #38
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
我應該唔夠舊

舊 07-16-18, 07:31 PM   #39
佐藤成樹

XBox Live Gamertagfujimura
引用:
作者: 馬沙 查看文章
有相關朋友在嗎?我想襯仲行到,認真見見您們,十多年了

現在要依靠拐杖且不斷惡化的我有2個夢想:
1. 穿起GAF足球隊球衣参加一次足球meeting
2. 参加一次GAF版聚,看看您們就好
足球隊好耐無踢波了,反而係LINE有群組吹下水,講下打機咁囉.....
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-18, 07:52 PM   #40
f2light
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2011
Get well soon
f2light 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-18, 10:44 PM   #41
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: HM 查看文章
要靠蠢人制造花生先有人睇
咁呢個forum其實都無咩存在價值
謝絕智障...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-18, 04:25 AM   #42
waitwait
クリストファー

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDfattykin
Am I old?

舊 07-17-18, 09:36 AM   #43
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
十二年前新人報到,馬沙保重
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-18, 07:22 PM   #44
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

應該算舊人掛,上一上水

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-18, 11:57 PM   #45
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

樓主保重.
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-18, 11:57 PM   #46
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
雖然小弟參與度不高,但亦希望樓主好好保重。

舊 07-18-18, 01:13 AM   #47
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 馬沙 查看文章
哈囉,有舊會員在嗎?
#130 問好,Take care!
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 10:13 AM   #48
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
我自己記得你曾經平價賣左幾盒MG模型俾我,好似係$170三盒,
所以同你見過面交收,都已經十幾年前囉,我同老公(果時一齊交收)都希望你保重。

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 10:26 AM   #49
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
n年無見
好懷念以前aoe嘅年代

求LINK,感謝

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-18, 12:36 PM   #50
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: david 查看文章
求LINK,感謝
原文失傳左喇, 我搵唔番
記得print過一份出嚟,可能仲存留喺屋企某個膠箱
-----
睇番AOC激戰區2頭板最底,原來係光之審裁者寫架喎篇野
睇下佢仲有冇soft copy. 我搵唔到激戰區1條link

**依日期逐頁搵搵番vol.1
**食飯時搵搵篇文喺唔喺度先

皇天不負有心人:
《死亡和死亡的86》

------
懷緬過去
仲有無人有打AOC?

AOC激戰區2

AOC激戰區3

AOC激戰區4!!!

相薄

此篇文章於 07-18-18 03:19 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[哈囉喂]團體活動一問 ayuen ~清談館~ 20 10-24-08 09:39 PM
海洋公園 - 十月全城哈囉喂 石光 ~清談館~ 50 10-22-07 10:08 AM
嗨 哈囉 大家好 =HG= Cosplay同人MIX討論區 15 12-17-04 12:11 AM
請問東瓜..(哈囉..) House 日本動漫畫討論版 12 10-23-04 09:14 PM
OCEAN PARK果個「10月全城哈囉喂」問題 DARK ANGEL ~清談館~ 11 10-23-04 12:50 AM

現在的時間是 05:29 PM

手機版 | APP版