Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 09-08-18, 04:52 AM   #176
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
請問港版BD有冇跟兒童式故事書??

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-18, 06:13 PM   #177
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
係iTunes見到4K HDR Dolby Atmos版Deadpool 2宜家特價賣$88(正價$158),
如果唔係買咗第一集,其實Day 1買1+2合集其實仲底都係係$188。

我略睇網絡新聞見好似聖誕出咗個刪減粗口同血腥畫面另加少少新畫面,
什麼PG13版本Deadpool 2 Once Upon A Deadpool,
呢個版本宜家香港iTunes就無的,
但都想問下有無消息會出終極加強版、合集之類?

Once Upon A Deadpool | Official Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=PCf03KXyzIg

此篇文章於 01-28-19 11:50 AM 被 IDGAF 編輯。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-18, 11:48 PM   #178
david
The One

註冊日期: Mar 2002
第一集>>>>第二集,所以RR話無第三集係合情理。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-26-19, 09:49 AM   #179
IDGAF
The One

Deadpool 2特價賣$88唔夠一個月,
iTunes又有個農曆新年倒數優惠(限時24小時優惠?),
Deadpool 1+2套裝賣$88,
兩套都有4K HDR畫質,未買的真係要留意下。

舊 01-28-19, 12:33 AM   #180
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
舊年有免費飛,嚮無乜㨂嘅情況下,睇多咗次,覺得大部份笑料,已經無咁好笑。唔似第一部有咁好重看性。應該唔會再畀錢落 DP2

據報狐狸畀老鼠買起之後,Dark Phoenix 可能係最後嘅狐狸拍嘅X ,X-Force 已經胎死腹中咗,咁 DP 都幾凍過水。

舊 01-31-19, 01:08 AM   #181
肉羊哩咖
griffin611

如果 A4 真係盛傳咁,主打講時間旅行嘅, DP 遲啲(如果有)又可以串佢話佢一早玩咗先。

舊 04-04-19, 02:02 PM   #182
肉羊哩咖
griffin611

而家拉斯維加斯開緊影業博覽,轉述噚日滴住嚟講到仲會有DP 嚟緊,亦都會用返 Ryan。

出處(好長,慢慢睇)
https://youtu.be/vgtobybBdxQ

舊 07-09-19, 12:44 AM   #183
肉羊哩咖
griffin611

是日 iTunes 特價,只賣 HK$48。因為睇第二次都唔覺得好笑,唔買~

舊 07-10-19, 02:59 AM   #184
肉羊哩咖
griffin611

順手講埋:Ryan Renolds 老婆有份做主角套《小心幫忙》A Little Favor,是日 iTunes 特價 HK$48

舊 10-15-19, 03:02 PM   #185
王小虎

註冊日期: Apr 2002

都幾多報導話Deadpool會入MCU,意思係Ryan Reynolds版的Deadpool,暫時當未係100%肯定,但都差不多confirm。
https://www.cbr.com/deadpool-ryan-re...u-speculation/
https://www.syfy.com/syfywire/deadpo...wernick-rheese
https://www.fatherly.com/news/deadpo...-all-the-time/

應該會玩multiverse,其實大有可能Dr. Strange into the Multiverse先出場,即係話佢自成一系列,所以無論佢的歷史(連接X-Men)或者佢點玩第四牆,都無礙MCU的連貫性,我相信Venomverse都係呢種玩法,Kevin Feige都已經暗示咗。

Multiverse玩得越勁,佢第時出Secret Wars時就可以更好睇。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-19, 12:31 AM   #186
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 王小虎 查看文章
應該會玩multiverse,其實大有可能Dr. Strange into the Multiverse先出場,即係話佢自成一系列,所以無論佢的歷史(連接X-Men)或者佢點玩第四牆,都無礙MCU的連貫性,我相信Venomverse都係呢種玩法,Kevin Feige都已經暗示咗。

Multiverse玩得越勁,佢第時出Secret Wars時就可以更好睇。
會唔會玩埋同 Capcom crossover?

舊 10-17-19, 02:13 AM   #187
王小虎

註冊日期: Apr 2002
隨便搵條Marvel來貼,Kelvin Feige升職為Marvel的Chief Creative Officer,將會睇晒成間公司(包括電影、電視、動畫、漫畫的創作方向,除左遊戲、授權、銷售的部份門)。
https://comicbook.com/marvel/2019/10...ative-officer/
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-20, 10:22 PM   #188
IDGAF
The One

居然有件咁趣緻的玩具…

Marvel Legends Deadpool Interactive Head Unboxing and App Walkthrough

Marvel Legends' disembodied Deadpool is one of the weirdest toys we've ever played with. Now everyone can have fun with Disney's dirtiest princess/Marvel's favorite misfit in the comfort of their own home.

https://www.youtube.com/watch?v=vptPtmfnuaw

IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-20, 05:55 AM   #189
肉羊哩咖
griffin611

Deadpool 3 睇嚟事在必行,編劇同導演都有。細節唔知,連好多人關心嘅,係咪 R 級都未知。

舊 11-24-20, 10:37 PM   #190
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
MCU首部R級電影!《死侍3》確認由《開心漢堡店》莫莉紐茲姐妹執筆劇本!

去年迪士尼收購福斯以來,沒有一件事比這個事實更令人感到興奮,也就是米老鼠確認《死侍》系列將得到免死金牌,免重啟繼續開發續集,並且導入漫威電影宇宙。而如今,漫威影業終於找到了《死侍3》第一組幕後人選。

根據Deadline報導,曾經撰寫福斯限制級卡通《開心漢堡店》的溫蒂與麗茲莫莉紐茲姐妹,確認已經與漫威影業和萊恩雷諾斯洽談完成,即將撰寫《死侍3》的全新劇本。這意味著第三部的《死侍》將與前兩集雷特瑞斯、保羅韋尼克所執筆的劇本有很大的不同,也是第一部沒有他們參與的《死侍》電影。莫莉諾茲與《死侍》官方推特稍早也發佈惡搞照片證實:

A dream. https://t.co/aKwAqFUa9I
— Wendy Molyneux (@WendyMolyneu November 20, 2020

報導強調了《死侍3》將會是漫威影業製作的第一部R級電影,這也是迪士尼一再向外界保證的。但目前導演人選則有待商榷,2016年首集《死侍》是由提姆米勒執導,爾後因創意的分歧由大衛雷奇取代執導2018年《死侍2》。消息指出漫威影業保留大衛雷奇回歸的可能性,但也可能因為他繁複的行程,交由其他導演執導。

莫莉紐茲姐妹目前將有限制級卡通《偉大北方》(The Great North)將在二月登場,並且已經確認續訂第二季。萊恩雷諾斯目前則將有《脫稿玩家》有待上映,以及與巨石強森、蓋兒加朵聯合主演的Netflix 電影《紅色通緝令》與1985年黑色幽默推理電影《線索》翻拍版,有望在《死侍3》開工前正式開拍。

無庸置疑的是《死侍3》將會讓這位嘴賤傭兵來到漫威電影宇宙,而這或許也是現在積極拓展多元宇宙的目的之一。死侍是否將透過個人電影正式回歸,或是在此之前就會回歸登場?無論如何,死侍嘴爆復仇者的這天即將來臨,相信大家也都非常期待。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-20, 02:26 AM   #191
肉羊哩咖
griffin611

老細唔好意思,Deadline 原文成篇嘢冇提係咪定咗係 R 級~ 你引嗰段寫嗰位好 wishful thinking
https://deadline.com/2020/11/deadpoo...el-1234617182/

按:事實還事實,個人唔係唔想係 R 級,萬一滴住嚟一個唔覺意「手震」,窒一窒,搞到變咗 PG-13 ,咁就非常無癮。

此篇文章於 11-25-20 03:37 AM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-21, 07:27 AM   #192
肉羊哩咖
griffin611

Kevin Feige 證實咗會係 3級兼屬 MCU~ 呼~
https://www.cbr.com/deadpool-3-kevin...ated-mcu-film/

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Wonder Woman (2017) LTKS 電影版 182 12-11-22 12:47 AM
[西片] SPIDER-MAN : HOMECOMING (2017) LTKS 電影版 315 07-03-19 06:42 PM
Deadpool Movie 有片! manpower893 電影版 143 05-20-16 02:52 PM
吹水專區 2017《》 神龍 吹水專區 1002 07-15-13 10:47 AM
[多機種] DEADPOOL (死侍) 信長 電視遊戲討論版 26 06-29-13 01:00 AM

現在的時間是 07:09 PM

手機版 | APP版