Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-25-17, 02:04 PM   #201
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: 野良猫 查看文章
你唔問鋪頭係咪今日會有?
我冇問,因為諗住放工後搭車前路過再上去,
另外再留意緊FB消息,有就打電話去問價,正常價就去馬了。
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
我老婆在北海。
咁啱?! 我暫時都係北海,不過好快就搬去英皇。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218

此篇文章於 04-25-17 02:07 PM 被 阿聰 編輯。
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 02:13 PM   #202
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
買左code
唯有等正日,所以呢幾日都係係度葡萄下算

舊 04-25-17, 02:16 PM   #203
ゆり

註冊日期: Nov 2004
話528果位好似流流地 得1個講

舊 04-25-17, 02:39 PM   #204
CCemi

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 青頭仔 查看文章
買到啦咩?我按入去,冇得比錢既?
求指教

咁星期三dl左就有得玩?
而家重係預約
但明晚香港時間11時會開放CODE, 然後SEND 去你E-MAIL比你去E-SHOP用
理論上CODE比得你就你應該可以下載架啦
但佢會唔會有TIME LOCK等到正日先比你玩就唔清楚了

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 02:45 PM   #205
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
TIME LOCK就肯定有架啦,
問題係個TIME LOCK係比你PRE-DOWNLOAD再LOCK,
定係正日先用到個CODE就唔知啦

DL版就預左要正日先玩得架啦
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 02:53 PM   #206
CCemi

如果跟據AMAZON JP個說明
佢話4月27日0時預定發售
而發售果時就可以下載或確認DOWNLOAD CODE
所以我相信到時就己經可以PRE-DOWNLOAD了

この商品の発売予定日時は2017年4月27日の0:00 JSTです。
ただいま予約受付中です。
Amazon.com Int'l Sales, Inc. が販売
発売日時にダウンロード、もしくはオンラインコード確認ができます。

此篇文章於 04-25-17 03:12 PM 被 CCemi 編輯。
舊 04-25-17, 02:55 PM   #207
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
我都覺得可以PRE-DOWNLOAD的機會幾高XD

BTW聽晚就知道結果~~XD
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 05:01 PM   #208
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

經過信和,未有

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 05:09 PM   #209
ゆり

引用:
作者: neo2046 查看文章
經過信和,未有
睇到有人話買左然後又話朋友私下賣比佢

真係講廢話咁亂人子弟

舊 04-25-17, 05:46 PM   #210
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
17:40@188,冇料到,撤退了。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 04-25-17, 05:55 PM   #211
Syoudou
Insane Gamer
L

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDSyoudouSeigen
引用:
作者: 阿聰 查看文章
17:40@188,冇料到,撤退了。

Sent from my iPhone using Gaforum
下載版都聽晚有了,實體竟然咁遲...
Syoudou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 05:59 PM   #212
阿聰

Mariokart 8 Deluxe|2017年4月28日

引用:
作者: Syoudou 查看文章
下載版都聽晚有了,實體竟然咁遲...
係我心急,正常係早兩日就派貨,所以最遲應該聽日有貨。
下載版的話,頂多俾你提早下載,玩就要等正日,所以唔會買下載版了。

舊 04-25-17, 06:36 PM   #213
Terry Sham
Crazy Gamer
Lazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDshumfukuen
Nintendo Switch ID413115694034
3DS Friend Code0920 2570 3686
PSN  IDshumfukuen
聽日先有得玩⋯⋯

舊 04-25-17, 06:44 PM   #214
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

Here's How Mario Kart 8 Deluxe Fixes the Wii U's 59fps Frame Rate Bug
https://youtu.be/1DOJfePlqkM
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 06:46 PM   #215
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
偷跑歐版應該數量極小
等多一兩日啦
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 06:52 PM   #216
ゆり

黃金的確見有,但收起左,似乎未賣得
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 07:42 PM   #217
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: ゆり 查看文章
由手機版發出
咁希望聽日食晏時買到
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 07:47 PM   #218
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
各位大大
請問 Amazon US係咪仲有discount? 係咪可以免稅?

諗住都係買code算
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 08:28 PM   #219
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: Terry Sham 查看文章
聽日先有得玩⋯⋯
係咪因為老任香港分部目及到實,所以代理商個面唔敢偷??

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 12:25 AM   #220
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
都係買唔到DL 版, 話我香港區唔比買.

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 12:58 AM   #221
青頭仔
Senior Gamer
小可愛

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: initial 查看文章
要入日本地址

Nintendo ID:linkmodern

狂熱游戲中…
SWITCH:動物森友會
PS4:閃之軌跡4 、創之軌跡
青頭仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 08:43 AM   #222
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
要入日本地址

我acc 有日本同香港地址
已經set 左日本地址做默認都唔得
陣間返公司試下delete 左香港地址再試

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 10:30 AM   #223
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
引用:
要入日本地址
引用:
我acc 有日本同香港地址
已經set 左日本地址做默認都唔得
陣間返公司試下delete 左香港地址再試

我試左,去得到呢個畫面(我只係試,無CLICK埋去俾錢)

你去到邊個位NG?

舊 04-26-17, 11:23 AM   #224
IDGAF
The One

引用:
作者: ゆり 查看文章
由手機版發出
尋晚我見Famitsu Hong Kong個FB出埋圖話MK8D水貨出咗,
不過佢文字上的資訊,又用上了「有傳」呢類帶咗頭盔的字眼…

https://www.facebook.com/famitsuhong...type=3&theater

有傳 Switch 孖車《MARIO KART 8 DX》水貨已經賣街!
早買早享受,遲買唔會平兩舊
好想撲出去買

舊 04-26-17, 12:34 PM   #225
CCemi

中午交易現場有冇人見到現貨了?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[放] 全新SS Gradius Deluxe pack 華倫君島陽平 買賣專區 1 05-08-16 10:46 PM
[For Sale] 全新絕版SS Gradius Deluxe pack 華倫君島陽平 買賣專區 0 03-09-15 10:01 PM
[音樂碟] Taylor Swift ~ Speak Now (CD/Deluxe Edition) W!LL Neo Music UNIVERSE 40 02-22-11 07:42 PM
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe 底板 ★星人44★ 手機資訊/電腦軟硬討論 22 09-18-06 02:42 PM
Asus P4C800E DELUXE同P5P800?? wai 手機資訊/電腦軟硬討論 2 10-14-04 09:47 AM

現在的時間是 07:45 AM

手機版 | APP版