Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-27-15, 02:03 AM   #1276
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
傳聞姐,嚇我唔到既

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-15, 11:07 PM   #1277
chunmanx
God of Gamer
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
佢地本身係情侶?
拍555拍出愛火?

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-15, 08:50 PM   #1278
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
第幾pair戲假情真o既東映特攝男女主配?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-15, 11:07 PM   #1279
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
第幾pair戲假情真o既東映特攝男女主配?
我淨係知強龍同海賊...

非洲人...
舊 06-28-15, 11:22 PM   #1280
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
仁良條友真係好成功,今集個死人樣我都想打獲佢
引用:
作者: fami~yan 查看文章
我淨係知強龍同海賊...
海賊係邊對

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 06-28-15 11:27 PM 被 鳳熾魂 編輯。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-15, 01:30 AM   #1281
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
海賊係邊對
紅+黃
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-15, 01:56 AM   #1282
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
紅+黃
黃呢幾年去左做聲優(CV名 M.A.O) 呢.....一做起左人氣又會煩堆聲廚

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-15, 02:02 AM   #1283
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
今日睇左GP大戰, 孖寶賽車好好睇~
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-15, 03:02 AM   #1284
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
我都睇左GP大戰優先場。
好吊癮姐,我地香港無d-tv,又要等佢出碟先有得睇4號。
開場個好正!

舊 06-29-15, 06:15 AM   #1285
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: GN00508771 查看文章
黃呢幾年去左做聲優(CV名 M.A.O) 呢.....一做起左人氣又會煩堆聲廚
睇番紅同黃好似係緋聞

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 06-29-15, 09:43 AM   #1286
fami~yan
Game Master

引用:
聽把聲都要係處...CV既野我真係識條鐵

非洲人...
舊 06-29-15, 01:50 PM   #1287
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
...點解呢排D劇情可以睇到人 咁緊張
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-15, 01:24 AM   #1288
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
看了拉打3號,故事都算OK!好想快尐有得睇4號

東映連請老臨的錢都冇?連吱吱兄弟都要用CG湊夠人數。最後大混戰又唔夠怪人,要出幾件吱吱兄弟頂上打拉打

乾巧如同路人

校長雖然做回格連,但仍然係奸嘅

點解進之介唔記得忍忍者?

本來我是不承認這個3號的,但是最後連V3也認定你係3號拉打的資格,咁我也跟着接受了這個3號了!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-15, 11:21 AM   #1289
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
我都睇左GP大戰優先場。
好吊癮姐,我地香港無d-tv,又要等佢出碟先有得睇4號。
開場個好正!
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
看了拉打3號,故事都算OK!好想快尐有得睇4號

東映連請老臨的錢都冇?連吱吱兄弟都要用CG湊夠人數。最後大混戰又唔夠怪人,要出幾件吱吱兄弟頂上打拉打

乾巧如同路人

校長雖然做回格連,但仍然係奸嘅

點解進之介唔記得忍忍者?

本來我是不承認這個3號的,但是最後連V3也認定你係3號拉打的資格,咁我也跟着接受了這個3號了!
4號其實已經出完了....網上搵搵應該會有

乾巧如同路人<----伏線來 睇埋4號你會好開心 如果係乾巧FANS

舊 07-04-15, 11:40 AM   #1290
Dom031059
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: kakajit 查看文章
...點解呢排D劇情可以睇到人 咁緊張
我反而覺得仁良條線太拖
所有既謎解哂之後
打咗二集都未解決到件事反而覺得好悶
Dom031059 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-15, 10:41 PM   #1291
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
劇場版簡介已講腰帶後來會變奸,今集睇黎蠻野又奸唔晒,到底當初怪人暴走的真相仲有得講
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-15, 11:28 PM   #1292
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: Sito 查看文章
劇場版簡介已講腰帶後來會變奸,今集睇黎蠻野又奸唔晒,到底當初怪人暴走的真相仲有得講
係喎腰帶叔好似本身都係有陰謀咁,唔通係認為應該係由拉打統治定係程式

舊 07-05-15, 11:31 PM   #1293
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

套劇場版覺得重點係108號⋯

舊 07-05-15, 11:33 PM   #1294
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
套劇場版覺得重點係108號⋯
呢個一定,但今集蠻野都覺得腰帶同佢意見上係有分歧咁,而且都話淨係知道腰帶一面

舊 07-05-15, 11:36 PM   #1295
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

預告戈句好似係話 主角方唔知腰帶先生的另一面⋯

嘛 由人變程序之後諗埋一邊/暴走 真係見唔少 睇佢講得好唔好⋯

唔好就成套TV版變左笑話

舊 07-05-15, 11:37 PM   #1296
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
預告戈句好似係話 主角方唔知腰帶先生的另一面⋯

嘛 由人變程序之後諗埋一邊/暴走 真係見唔少 睇佢講得好唔好⋯

唔好就成套TV版變左笑話
我覺得應該係人果時腰帶叔已經有黑暗面

舊 07-05-15, 11:40 PM   #1297
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
我覺得應該係人果時腰帶叔已經有黑暗面
呢點真係要等劇場版解畫
我更想知8/8上 8/9戈集會唔會有接軌呢

由魔進做拉打開始的集數真係好睇好多⋯希望唔會失望

舊 07-05-15, 11:46 PM   #1298
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
呢點真係要等劇場版解畫
我更想知8/8上 8/9戈集會唔會有接軌呢

由魔進做拉打開始的集數真係好睇好多⋯希望唔會失望
下集都應該會有d暗示ge
其實15年前成件事好似都係腰帶叔自己講,無人證實

舊 07-06-15, 01:11 AM   #1299
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
下集都應該會有d暗示ge
其實15年前成件事好似都係腰帶叔自己講,無人證實
同埋點解最初會搵魔進做原型都好似冇提過吧.....

依家魔進同腰帶先生接近0交流....WHY

舊 07-06-15, 02:21 AM   #1300
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
同埋點解最初會搵魔進做原型都好似冇提過吧.....

依家魔進同腰帶先生接近0交流....WHY
而家魔進好似單純係腰帶在首批怪人暴走之後再造的怪人,再變做初代drive
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 10:01 PM

手機版 | APP版