Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-30-05, 06:21 PM   #151
阿邊個
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
宜家去左Perdition Rock,黐線架,一大堆hydra,成群結隊咁,點行呀...

介紹一個講去邊cap d elite skill既網,有埋地圖,不過係英文網...

http://www.xennon.co.uk/eliteskills/
阿邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-05, 06:33 PM   #152
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: 阿邊個
宜家去左Perdition Rock,黐線架,一大堆hydra,成群結隊咁,點行呀...

介紹一個講去邊cap d elite skill既網,有埋地圖,不過係英文網...

http://www.xennon.co.uk/eliteskills/
幾好,加係頭post
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-05, 06:46 PM   #153
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
引用:
作者: 摩亞
幾好,加係頭post
加埋MAX DMG 得唔得 ??
THX
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-05, 09:12 PM   #154
『庭』

npc healer有 bug架...
頭先解quest死剩個healer 同little thoms...

個healer 不停前後走唔res人...
被迫logout再黎
舊 07-01-05, 01:41 PM   #155
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
今日得閒走去玩4pv4p
team著個n/w
勁到呢,比人2打1佢都冇問題
跟住佢打,打左3連勝,之後比一team 公會(3tank1mo)打死左
不過個n/w真係勁到咩咁,佢話佢係用blood skill的說

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-05, 01:46 PM   #156
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: Pandahahaha
今日得閒走去玩4pv4p
team著個n/w
勁到呢,比人2打1佢都冇問題
跟住佢打,打左3連勝,之後比一team 公會(3tank1mo)打死左
不過個n/w真係勁到咩咁,佢話佢係用blood skill的說
用near foes吸血果招?
舊 07-01-05, 01:54 PM   #157
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
用near foes吸血果招?
應該唔只
呢招佢一定有用
不過中有d唔知咩skill
可以加快hp回復,因為見佢出完skill d hp加到好快

舊 07-01-05, 02:36 PM   #158
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
應該唔只
呢招佢一定有用
NECRO有招野可以令人中毒-3reg同自己加3reg,唔知係咪可以同時做兩個
舊 07-01-05, 07:11 PM   #159
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
應該唔只
呢招佢一定有用
依....損人利己琝稃{......下次試下用Necro先

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-05, 08:19 PM   #160
『庭』

N/W 幾好玩,
前幾日開左個

勁唔勁就難講 ...
我剛剛過左新世界唔知...

不過lv3個時比一隻lv3同5,6隻lv1 怪圍竟然都無死 XD
當時覺得N/W 真係玩得過

我係用BLOOD同 劍的~
埋身斬, 用W 技整到人 bleeding 個類野,
無血就吸 , 又可以放 -3reg自己加3reg 個招...
十秒(5or10? ) 後會補番好多血 lv7 blood 已經補成百血
舊 07-01-05, 08:24 PM   #161
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 『庭』
N/W 幾好玩,
前幾日開左個

勁唔勁就難講 ...
我剛剛過左新世界唔知...

不過lv3個時比一隻lv3同5,6隻lv1 怪圍竟然都無死 XD
當時覺得N/W 真係玩得過

我係用BLOOD同 劍的~
埋身斬, 用W 技整到人 bleeding 個類野,
無血就吸 , 又可以放 -3reg自己加3reg 個招...
十秒(5or10? ) 後會補番好多血 lv7 blood 已經補成百血
Life xxxxx?
最高應該25秒,我估,我15有24秒 學埋招well of blood體驗下狂加血既快感
舊 07-01-05, 08:32 PM   #162
『庭』

你講個招應該係-3 +3 個招
之前話補血個招應該係BLOOD RENEWAL
我搞亂左

well of blood 係咪 blood magic ?

當初開 n/w 係因為迷戀死靈騎士呢類野

天2 好似有 ?
當年都玩唔到轉職就放棄左...
要係GUILD WARS 完成番

此篇文章於 07-01-05 08:35 PM 被 『庭』 編輯。
舊 07-01-05, 09:07 PM   #163
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
你講個招應該係-3 +3 個招
之前話補血個招應該係BLOOD RENEWAL
我搞亂左

well of blood 係咪 blood magic ?

當初開 n/w 係因為迷戀死靈騎士呢類野

天2 好似有 ?
當年都玩唔到轉職就放棄左...
要係GUILD WARS 完成番
Well of blood當然係blood magic,如果你係拎劍打埋身應該會有機會比怪圍,死人都裝埋吸near foes果招
舊 07-01-05, 09:26 PM   #164
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
Well of blood當然係blood magic,如果你係拎劍打埋身應該會有機會比怪圍,死人都裝埋吸near foes果招
N + W衝上前斬??會唔會危左d?
不過有樣好.....W有d招唔洗用MP

我發覺我隻W有d k型............
竟然用劍+卷(+mp) , 再把heal 系既技作副技....
搞到變左狂戰士....上前勁斬...無血自己補自己

舊 07-01-05, 09:42 PM   #165
『庭』

引用:
作者: 嘿哈兒

其實好危的

不過自己玩得開心就得
正如你玩你隻狂戰應該都好開心..一樣呢
舊 07-01-05, 10:07 PM   #166
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
其實好危的

不過自己玩得開心就得
正如你玩你隻狂戰應該都好開心..一樣呢
我隻nerco都係要同繪夢隻warrior先夾到..

引用:
不過有樣好.....W有d招唔洗用MP

竟然用劍+卷(+mp) , 再把heal 系既技作副技....
搞到變左狂戰士....上前勁斬...無血自己補自己
打後期d怪necro打前線的確好容易死..但佢自己覺得玩得開心就得啦
別:可惜guild war冇得雙手持武..如果唔係就有真正既狂戰士

此篇文章於 07-01-05 10:11 PM 被 BlackWing 編輯。
舊 07-01-05, 10:27 PM   #167
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
我隻nerco都係要同繪夢隻warrior先夾到..

打後期d怪necro打前線的確好容易死..但佢自己覺得玩得開心就得啦
別:可惜guild war冇得雙手持武..如果唔係就有真正既狂戰士
我想玩雙手劍.....可惜在西方角度係無的....
我想完成我天2夢想中的巨乳巨劍...

舊 07-01-05, 10:30 PM   #168
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

搵返之前張相了......我係極喜愛這樣的造型

舊 07-01-05, 10:30 PM   #169
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
我想玩雙手劍.....可惜在西方角度係無的....
我想完成我天2夢想中的巨乳巨劍...
望就望佢遲d會加啦...
我遲d隻warrior想升到同繪夢果隻一樣skill,用knight armor
搵緊點樣mix白色同粉紅色

個名駛唔駛咁明顯
舊 07-01-05, 10:33 PM   #170
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
我遲d隻warrior想升到同繪夢果隻一樣skill,用knight armor

個名駛唔駛咁明顯
紫色......用左紫色會變左聖衣冥鬥士版

舊 07-01-05, 10:35 PM   #171
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:

個名駛唔駛咁明顯
我仲有隻貧乳的......反正有得改title...當然要個醒目d

舊 07-01-05, 10:43 PM   #172
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
係,紫色係幾好,但顏色都一樣好似好悶咁..so想搵下有冇得mix純白/粉紅
舊 07-01-05, 11:34 PM   #173
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
我個w/n用緊紫色

舊 07-02-05, 01:53 AM   #174
『庭』

有野問~
點樣出句 my energy is xxx out of xxx的 ?

係人地睇到自己睇唔到嗎 ?

and...有無人可以post 最後30點入手方法 ? thx
舊 07-02-05, 02:10 AM   #175
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

PSN  IDARMY_Momo
好似係按住ctrl click自己條mp bar

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 05:18 AM

手機版 | APP版