Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 81 121 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 141 181  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
Rance 11:38 AM 06-08-17
可能個secret 就係呢幾隻野個眼片
大覺屋師真 01:35 PM 06-08-17
作者: martinnitram:
咁 Converge 隻 BD 係(叫做)有槍劍版分...
可惜整得眼片應該都無成本整埋透明激光劍....f01又有槍又有劍嘅風光不再.....
Rance 05:14 PM 06-08-17
http://p-bandai.hk/bandaiasiawebshop/item-1100006362

FW GUNDAM CONVERGE HONG KONG CITY BATTLE SET (GUNDAM Mk-II FULL WEAPON SET/PSYCHO GUNDAM) 2 IN 1SET

重高,不過唔係O個隻
驚寂 10:40 PM 06-08-17
依家有個模,可唔可以出08小隊加其他陸戰型機體
martinnitram 10:50 AM 06-09-17
作者: 驚寂:
依家有個模,可唔可以出08小隊加其他陸戰型機體
有模都要睇下個系列頂到幾耐...
J+1 05:02 PM 06-09-17
Ex s

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2017/06/09/173000
由手機版發出
年輕所犯下的錯誤 11:35 PM 06-09-17
大型........唔通係魔鬼?........閃光,神高好似未出過?
Rance 11:53 PM 06-09-17

心口就真似係Devil
昏迷童子Sleepy 01:51 AM 06-10-17
作者: 年輕所犯下的錯誤:
大型........唔通係魔鬼?........閃光,神高好似未出過?
ゴッド將會響#08出......

咁計落...又真係似似地......
martinnitram 10:20 AM 06-10-17
作者: 昏迷童子Sleepy:
ゴッド將會響#08出......

咁計落...又真係似似地......
你o地咁都睇到幅圖係咩...

但, Converge# 個邊唔係出緊 gundam sentinel 條線咩? 每個系列都出唔齊咁好難搞...
(睇怕 00 同 Wing 都係斷尾)
martinnitram 10:23 AM 06-10-17
作者: J+1:
Ex s

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2017/06/09/173000
由手機版發出
就咁睇好大舊無咩線條...
Rance 12:21 AM 06-11-17
作者: martinnitram:
你o地咁都睇到幅圖係咩...

但, Converge# 個邊唔係出緊 gundam sentinel 條線咩? 每個系列都出唔齊咁好難搞...
(睇怕 00 同 Wing 都係斷尾)
大近視O既人就會睇到
日向小RAYRAY 11:06 AM 06-11-17
壓力反而係K澤果邊,佢太偏心mse,資源錯配,F就攪到三個月先出一次,等到熱度都過哂
由手機版發出
J+1 10:09 AM 06-12-17
又玩相撲...好多人

由手機版發出
大覺屋師真 11:17 AM 06-12-17
作者: Rance:

心口就真似係Devil
膀頭都似
應該走唔甩啦
J+1 02:01 PM 06-13-17
日本應該呢兩日...信和會唔會番呢....

由手機版發出
Rance 03:47 PM 06-13-17
信和重有呢D書賣?
地庫D黑店未執哂?
J+1 04:06 PM 06-13-17
3樓嗰檔見仲有呢類資料集之類...地庫嗰間應該都有掛....
由手機版發出
wai2408 06:03 PM 06-14-17
作者: KubrickS:
唔好啦......
一陣開口中﹐A SET NORMAL MODE﹐ B SET EXAM MODE。
ensemble 04 真係玩ABC 武器SET ,FORTE 都玩埋就絕了.....

新FORTE EX 綠雀

呢張唔知乜黎

大覺屋師真 06:11 PM 06-14-17
啲象形文字(?)似係AOZ啲機啦?
J+1 06:15 PM 06-14-17
似背包,似ma....睇怕都係aoz系.....
由手機版發出
J+1 09:07 AM 06-15-17
今次係送的...

由手機版發出
J+1 10:22 AM 06-15-17
有幾頁睇...

http://www.gundam.info/topic/18185
由手機版發出
昏迷童子Sleepy 10:05 PM 06-15-17
問下價先......
而家Converge新自護號套強化件有冇人知街價......

殖民星某店見到...唔知係咪大炒價......
bbdaishogun 10:09 PM 06-15-17
作者: J+1:
有幾頁睇...

http://www.gundam.info/topic/18185
由手機版發出
幻之大將軍後到幻之將頑駄無
下圖X-1是琥狼主還是真驅參?
會出legend BB吧,返正都是用老模
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 31 81 121 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 141 181  ... 最後

返回主題版面