Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-21-10, 12:21 AM   #76
Wayne L
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwaynelkw
公司溝女溝到要互相篤來篤去, 兩個都唔係好人啦
Wayne L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 12:29 AM   #77
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
作者: sunhikari 查看文章
老實講,邊個溝到佢我無所謂,但如果係那個人渣我卻偏偏不可以
而且那個人渣係佢邊個,又唔係佢條女,公報私仇很要不得
如果係第二個人溝條女,你又會搵另一個藉口黎非溝不可架o者
在場咁多男人,所以呢d藉口你都係算吧啦

舊 09-21-10, 12:32 AM   #78
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: Wayne L 查看文章
公司溝女溝到要互相篤來篤去, 兩個都唔係好人啦
請佢地返黎媾女......

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 12:34 AM   #79
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
係公司請條靚女返黎, 放蛇清毒瘤

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 12:38 AM   #80
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
邊有工咁筍

舊 09-21-10, 12:42 AM   #81
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Rotagen 查看文章
如果係第二個人溝條女,你又會搵另一個藉口黎非溝不可架o者
在場咁多男人,所以呢d藉口你都係算吧啦
我都有咁諗過,只要唔係樓主追到手對方都必定係衰人
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
以前我公司都見識過,靚仔可以令好多女同事發姣
引用:
作者: Beanhoho 查看文章
係公司請條靚女返黎, 放蛇清毒瘤
所以有D公司規定唔比談戀愛,唔知係咪真係有呢條規例

舊 09-21-10, 12:47 AM   #82
才子
量地總監

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
以前我公司都見識過,靚仔可以令好多女同事發姣
我成日都做脂粉客

引用:
所以有D公司規定唔比談戀愛,唔知係咪真係有呢條規例
潛規則囉, 溝到女/仔的自動消失

(`・ω・´)
舊 09-21-10, 12:58 AM   #83
綾小路雷太

引用:
我成日都做脂粉客

潛規則囉, 溝到女/仔的自動消失
好閃

舊 09-21-10, 01:07 AM   #84
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
DELETE

此篇文章於 09-21-10 01:07 PM 被 龍寶寶 編輯。
龍寶寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 01:07 AM   #85
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
算把啦你

人地溝女就係人渣
你溝女就係真心
人地講你是非係打毒針
你講人是非係好心
真係自我中心到極點

引用:
呀.....咁講好d,比人拍毒針係上個禮拜5的事(即主樓最尾講個單野),我係乜都無做過
今日先係同事口中得知

而家佢的目標係要把其他追求者趕走.....
咁你一路以黎做緊o既係乜 ?

引用:
而且那個人渣係佢邊個,又唔係佢條女,公報私仇很要不得
咁你又係人地邊個呀 ?

引用:
我都知,但我唔想一個好女仔比條友玩完就.........
你唔比人地真心相愛 ? 全世界得你知道咩叫真感情 ?

真係話你又怕你嬲
大家仲咁好聲好氣真係難得
唔出聲了~ 等睇戲~
結局應該可以食多幾包花生~

舊 09-21-10, 01:10 AM   #86
綾小路雷太

引用:
作者: Sgodkyo 查看文章
真係話你又怕你嬲
唔出聲了~ 等睇戲~
心同感受
give me 5~ /

舊 09-21-10, 01:48 AM   #87
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
心同感受
give me 5~ /
give me 6~/
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 01:49 AM   #88
辛比仔
Senior Gamer
DD入門菜鳥

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Sgodkyo 查看文章

真係話你又怕你嬲
唔出聲了~ 等睇戲~
結局應該唔會咁耐掛@@ 一睇唔係Bad END 就係悲情結局= =

應該好快Game over,佢又唔夠玩女男做

DD菲特 入左手咁耐都未玩過
辛比仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 01:51 AM   #89
才子
量地總監

你地係唔係想情版執笠?

(`・ω・´)
舊 09-21-10, 08:17 AM   #90
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
引用:
而且那個人渣係佢邊個,又唔係佢條女,公報私仇很要不得/
樓主你呢2句真係再同你講多都係哂氣大個仔喇醒下喇
咁請問你又係條女邊個呢,人地如果真係同條人渣拍拖,咁你會點做?

引用:
作者: HakiK 查看文章
give me 6~/
give me 7

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 09:53 AM   #91
t-cup
Moderator
CD-ROM

3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
其實樓主真心覺得同女同事拍拖是好事?
如果兩人果陣火熱, 或者都覺得萬事無害, 但若然嗌交或者分手, 咁就好麻煩.

拍拖平時放工/放假見, 可能已經令你覺得好麻煩, 返工都見埋... 佢唔鍾意煩你都仲有價講, 性格難頂o既你會煩死都似..

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 10:03 AM   #92
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
連茶杯都釣埋出黎, 好野

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 10:05 AM   #93
綾小路雷太

樓主真係要自己諗真下啦,茶杯講明唔係情版出聲,結果都俾你釣得起,你真係要諗諗

舊 09-21-10, 10:34 AM   #94
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
老實,係工作既地方同同事拍拖唔係咁容易既事。
最好就係是但一個轉工走。

如果唔係會有好多問題,最容易聽到既係"私相授受"。

就咁睇樓主好似好專注情愛既事,我諗都係算吧啦。

舊 09-21-10, 01:05 PM   #95
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
唔好[係度食,係度柯].......
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 01:16 PM   #96
才子
量地總監

引用:
作者: beagleflash 查看文章
老實,係工作既地方同同事拍拖唔係咁容易既事。
最好就係是但一個轉工走。

如果唔係會有好多問題,最容易聽到既係"私相授受"。

就咁睇樓主好似好專注情愛既事,我諗都係算吧啦。
唔係專注情愛, 係餓狼搵食...

(`・ω・´)
舊 09-21-10, 01:20 PM   #97
綾小路雷太

引用:
唔係專注情愛, 係餓狼搵食...
狼搵定係狗搶?

舊 09-21-10, 01:33 PM   #98
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

請樓主得閒入來Post下你地依家發展成點,好期待

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
狼搵定係狗搶?
咪抽水離題啦,咁樣樓主唔會再入來

引用:
你地係唔係想情版執笠?
情版的確有好大問題,呢度的Mod要正視一下,係咪有少少問題都要Close Topic,所以呢度好少有人出Post,因為呢度實在太清閒,一有Post好多人一鍋蜂咁集中出Post,其實係唔好的,你自己諗諗佢

舊 09-21-10, 02:00 PM   #99
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:

情版的確有好大問題,呢度的Mod要正視一下,係咪有少少問題都要Close Topic,所以呢度好少有人出Post,因為呢度實在太清閒,一有Post好多人一鍋蜂咁集中出Post,其實係唔好的,你自己諗諗佢
有意見歡迎向我直接提出 =)

如你所講,大家少d 抽水離題,
其他人先會多d 出 post ,我 topic 都 close 少d

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-10, 03:50 PM   #100
綾小路雷太

引用:

龍爺,我冇離題喎.....咁我覺得真係用「餓乜搶乜」更貼切嘛
咁岩何公子講開我咪順道發表我既意見同感受者,咁都叫抽水,我唔制呀

引用:
作者: Middle 查看文章
如你所講,大家少d 抽水離題,
其他人先會多d 出 post ,我 topic 都 close 少d
到底有雞先?定有旦先?

呢場附加的「相互撞牆球賽」睇黎都好有睇頭

正題:期待樓主分享x2
開新topic我諗都冇乜大問題。

此篇文章於 09-21-10 03:53 PM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:02 PM

手機版 | APP版