Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 11-16-08, 06:13 PM   #1
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
窮人續命丹

我:醫生你好...
醫生(望咗一下):哦..咩事啊?
我:只眼有D盲盲地
醫生:哦~~~小事啦,等我聽下診啦~~~
......
醫生:你好似有D怕光啵,我開劑藥俾你試下啦
我:醫生我無咩錢啦啵,隔離醫院叫我下個月要入白房
醫生:無事~~試下呢劑啦~~好平姐~~你睇下啱唔啱用?~~不過呢味藥係只能保命啵
我:嚇?...哦......哦?~~好似幾得啵
醫生:得下~~你保住條命先啦~~下次有錢再幫你根除啦~~~
我:

舊 11-16-08, 09:17 PM   #2
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: abcdekfc 查看文章
我:醫生你好...
醫生(望咗一下):哦..咩事啊?
我:只眼有D盲盲地
醫生:哦~~~小事啦,等我聽下診啦~~~
......
醫生:你好似有D怕光啵,我開劑藥俾你試下啦
我:醫生我無咩錢啦啵,隔離醫院叫我下個月要入白房
醫生:無事~~試下呢劑啦~~好平姐~~你睇下啱唔啱用?~~不過呢味藥係只能保命啵
我:嚇?...哦......哦?~~好似幾得啵
醫生:得下~~你保住條命先啦~~下次有錢再幫你根除啦~~~
我:

岩啦, 買左呢支先
ssw下個月

舊 11-16-08, 09:43 PM   #3
小光
God of Gamer
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
yeah~歡迎加入窮人行列

樓主好似窮寶三人眾結集完成?

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-08, 10:00 PM   #4
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
引用:
作者: lauchai 查看文章
岩啦, 買左呢支先
ssw下個月
之后係挨杯麵既生活

引用:
作者: 小光 查看文章

未..差劉仔果支...不過我會直接入白房的說../\
呢隻藥主要係平時練下感覺的說

舊 11-16-08, 10:05 PM   #5
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 小光 查看文章

兩打算二寶加小小白
我就暫時二寶夠喇

舊 11-17-08, 12:11 AM   #6
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
其實我覺得真係有需要室內光源不足下使用且銀彈短缺的話...
呢碌嘢就真係平靚正地救你一命
否則可能只係一舊唔夠重的紙鎮

我自己買咗三年都冇乜點用過
前排仲放走埋...
/\
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-17-08, 12:34 AM   #7
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
最愛既50.8,不過小弟係N系友

舊 11-17-08, 09:42 AM   #8
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
呢期好多朋友睇醫生, 果然天氣轉就容易病d!

呢支50.8真係平靚正, 最重要係佢會令你有上50.4, 50.2既慾望, 係一個好好既踏腳石!

舊 11-17-08, 11:35 PM   #9
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: Strider 查看文章

呢支50.8真係平靚正, 最重要係佢會令你有上50.4, 50.2既慾望, 係一個好好既踏腳石!
好毒既藥就真

舊 11-18-08, 12:14 AM   #10
mudhole
Ultimate Gamer
さとし

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsatoshi_negi
引用:

佢令我日後有想上85.2既慾望...他日上左FF之後既話...

舊 11-18-08, 12:22 AM   #11
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:

50.4或者會有, 不過50.2就真係萌唔起....

Rice

舊 11-18-08, 02:24 AM   #12
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
作者: riceking 查看文章
50.4或者會有, 不過50.2就真係萌唔起....

Rice
50.0既人退場唔該

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:39 PM

手機版 | APP版