Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-12-06, 12:33 AM   #1
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
[醫生與我] 過期藥

KTN :「結業?清貨?」

醫生 :「你好」

KTN :「矣..」

KTN : (...搜索模式...)

KTN :「矣....」

KTN :「這個...麻煩請給我一個」

醫生 :「好的,請等等」

KTN :「矣...」

醫生 :「唔睇睇仲有乜野想要~」

KTN :「矣....」

醫生 :「你食開邊隻藥架?」

KTN :「這一隻...」

醫生 :「呢隻呀...睇睇先下」

醫生 :「呢一隻藥杯點~」

KTN :「......」

醫生 :「隻杯用來食藥抵喎~」

KTN :「可惜我有兩隻差不多容量的藥杯.....」

KTN :「雖然這杯很相宜....還有沒有其他容量呢?」

醫生 :「沒有啦,全放在這裏,泥味和米味倒還有一些」

KTN :「真可惜呢....」

醫生 :「咁唔緊要啦.你有無朋友食開泥味/米味藥?有既咪叫佢地來睇睇囉」

KTN :「也好吧

醫生 :「好~診金係"$"」

醫生 :「再見」

KTN :「再見~」

此篇文章於 02-12-06 12:48 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 12:41 AM   #2
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
KTN兄果然係去左睇醫生!

不過...可唔可以解下畫??

舊 02-12-06, 12:25 PM   #3
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: KTN
醫生 :「沒有啦,全放在這裏,泥味和米味倒還有一些」

KTN :「真可惜呢....」

醫生 :「咁唔緊要啦.你有無朋友食開泥味/米味藥?有既咪叫佢地來睇睇囉」
暗示呢~~~!

那些餘下的是什麽藥杯??

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 02:15 PM   #4
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001

這個玩意怎樣調整火力?

>> KTN :「這個...麻煩請給我一個」
這句之後的都是有意寫給某人看的嗎?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 04:01 PM   #5
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
那一部份?

>>不過...可唔可以解下畫??

很多米味藥杯但無留意容量

>>真 三一萬能俠

對,某程度上是給大家看的,除了杯外,還有很多波板糖等
還有些小弟不懂的藥杯,診金全都可能有很多大家的寶貝

>>KKH

我不太懂閃閃這玩兒
只是見這麼相宜,又是米貨
總好過些不知名閃閃~
買支手執家裏玩玩也無傷大雅
後方是這樣的

舊 02-12-06, 11:17 PM   #6
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
其實玩M 燈 都好好玩 XD

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:31 PM

手機版 | APP版