Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-17-09, 01:20 AM   #1
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
唱咩歌好呢??

細佬結婚, 準備唱首歌賀佢...
大家畀d意見好嗎??

舊 09-17-09, 01:48 AM   #2
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
例牌~~我信愛是恆久
"追"
"愛很簡單"
"當找到妳"

舊 09-17-09, 02:22 AM   #3
liverwan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
咁要睇你係代表你細佬唱比阿嫂聽
定代表全場祝福一對新人啦

前者學友走唔甩,因為老人家buy
你的名字我的姓氏,真情流露,每天愛你多一些,愛是永恆

祝福人就唔好唱祝福了-.-..唔知點解會有人唱
唱向全世界說愛你,分分鐘需要你,雖然都似主人家唱,但個主體無咁強烈
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-09, 06:31 AM   #4
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
-del-

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-09, 07:08 AM   #5
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
3月9日、、

舊 09-17-09, 09:51 AM   #6
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
同埋本身唱歌唔太好就唔好簡d甘高難度ge 歌,如果唔係會破壞曬d氣氛

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-09, 10:11 AM   #7
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
齊賀你

舊 09-17-09, 11:57 AM   #8
墨魚燒賣
Game Master

註冊日期: Dec 2002
如果係我就一定唔會揀d例牌情歌啦, 果d係婚宴已經比人播到爛既 如你的名字我的姓氏果類就真係唔好揀啦... 因為相信在座既人一定已經聽到膩兼覺得你無新意.

不如試吓揀d英文歌, 或者你細佬有無宗教信仰? 可以唱d教會歌? (我唔知果類歌既統稱係咩...)

日文唔流利但又0係日本銀座做緊會計既人
墨魚燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-09, 05:39 PM   #9
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
學友個d 真係聽得太多 太公式拉 我覺得
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-09, 05:54 PM   #10
Nelly

註冊日期: Oct 2008
醫神 - 婚禮的祝福

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-09, 08:04 PM   #11
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
男人不該讓女人流淚

你說我讓你看不清楚 你說你害怕在愛中迷途
捨不得你哭 如果是我讓你覺得無助
讓我告訴你 我對這一切有多在乎

* 如何證明我深情的吻
才能呵護你脆弱的靈魂
我願用生命阻擋任何能傷害你的人
就算被冷落 就算犯錯 我都不走 *

# 喔... 相信我 無悔無求
我願為你 放棄所有
男人不該讓女人流淚
至少我盡力而為
喔... 相信我 別再閃躲
我願陪你 直到最後
男人不該讓女人流淚
至少我盡力而為 相信我 #

Repeat * # #
Hoo... 相信我

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-09, 08:27 PM   #12
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
無賴.....

舊 09-18-09, 10:59 PM   #13
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
周蕙 - 約定
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-09, 11:04 PM   #14
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

李克勤----冬暖夏涼

(原本想建議"護花使者"的...但覺得太輕佻 )

公式

紅字為重點

舊 09-19-09, 01:01 AM   #15
liverwan

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: ReyMysterioREY 查看文章
周 - 約定
周蕙首最愛都好正
liverwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-09, 12:01 AM   #16
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
如果想搞笑d 既=] 唱亞牛既 至冧情歌

想深情經正一點既 =]
態天平 - 傻哥歌
小玩意 - 彭羚

其實真係幾佩服樓主既勇氣=] 咁睇得起自己把聲xddd
ReyMysterioREY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-09, 01:00 AM   #17
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: ReyMysterioREY 查看文章
如果想搞笑d 既=] 唱亞牛既 至冧情歌

想深情經正一點既 =]
態天平 - 傻哥歌
小玩意 - 彭羚

其實真係幾佩服樓主既勇氣=] 咁睇得起自己把聲xddd
冇野架
我大佬結婚我都唱左隻一生中最愛啦
高興嘛

舊 09-20-09, 01:15 AM   #18
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
係咪要中文歌呀?我淨係諗起英文歌咋...
http://www.youtube.com/watch?v=yve855NkTm0
《The Way You Look Tonight》
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-09, 04:15 AM   #19
auntiethird
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
thx 各位..
我d friend 推介o左呢幾首..
幸福摩天輪
為你鍾情
分分鐘需要你...

舊 09-20-09, 08:49 AM   #20
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

引用:
作者: auntiethird 查看文章
thx 各位..
我d friend 推介o左呢幾首..
幸福摩天輪
為你鍾情
分分鐘需要你...
如果要係度3選1的話唯有揀幸福摩天輪

公式

紅字為重點

舊 09-20-09, 12:56 PM   #21
kimiko
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
張學友 - 你的姓氏我的名字
first of may
kimiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-23-09, 10:57 AM   #22
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
ar
彭羚- 小玩意!

舊 09-26-09, 06:41 PM   #23
鳳凰天驅
準三得青年

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDSmilely-MC
恭喜晒先

我建議: 許志安-唯獨妳是不可取替

很 難 說 , 沒 有 甚 麼 東 西 , 可 以 永 遠 。
或 者 , 可 以 忘 記 。
鳳凰天驅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-09, 08:41 PM   #24
亞瑪迪拉

註冊日期: Jul 2002
係都你細佬唱la..真係唔明點解你要唱...
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-09, 11:25 PM   #25
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
唱克勤首合久必婚~~
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式