Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-07-09, 11:50 PM   #176
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
樓主會唔會講下你想識個點樣的女仔?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-08-09, 12:09 AM   #177
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
樓主你點定義咩係港女先
怕佢地d咩呢!?

ps.記得世界好公平
你選人時,人選你

舊 08-08-09, 01:07 AM   #178
yuhon
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
唔洗番工,大把時間溝女啦
努力溝d才貌雙全
唔靚仔唔緊要,加d書卷氣,用安全感答夠
學下點樣flirting,必殺技
yuhon 目前離線  
舊 08-08-09, 09:52 AM   #179
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: yuhon 查看文章
唔洗番工,大把時間溝女啦
努力溝d才貌雙全
唔靚仔唔緊要,加d書卷氣,用安全感答夠
學下點樣flirting,必殺技
有時間, 但唔"行"出街
點會溝到"實物"呀

舊 08-08-09, 03:34 PM   #180
smalltung
Ultimate Gamer

我覺得男人到左三十歲仲要依賴交通工具好可憐

我仲以為有人會post呢句,等我仲咁期待添

舊 08-08-09, 03:35 PM   #181
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: smalltung 查看文章

仲有d咁既想法既人至真係可憐吧

舊 08-08-09, 04:09 PM   #182
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:

同男人無關,作為一個人類連交通工具都唔用,你唔係窮得離奇就一定係井底之蛙的可憐蟲

舊 08-08-09, 06:13 PM   #183
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
我覺得男人到左三十歲仲要依賴公共交通工具好可憐

引用:
我覺得男人到左三十歲仲要依賴公共交通工具好可憐

幫你加返2隻字

舊 08-08-09, 09:58 PM   #184
愛鰻魚的貓
Crazy Gamer
(/_\)ヒ西...

註冊日期: Apr 2007
引用:

呢句有違常識o既句子早就已經比隔離台恥笑過一百萬次啦
估唔到有人仲貼出來鬧笑話呀!

舊 08-08-09, 10:03 PM   #185
jos
Crazy Gamer
單細胞

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
o係巴士地鐵識女仔我覺得冇問題喎....
我都試過一次...不過衰o左
其實唔好成個痴漢咁死纏住人就ok~~~
(我纏o左4日)
jos 目前離線  
舊 08-08-09, 10:40 PM   #186
LonelyBlue

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:

呢句邊有啊源個d咁正
LonelyBlue 目前離線  
舊 08-08-09, 11:46 PM   #187
smalltung

引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章
呢句邊有啊源個d咁正
不要說了
這些機會不是屬於我的

舊 08-10-09, 02:24 PM   #188
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
比多些少自信
仲有就係臉皮要夠厚,心要細

舊 08-10-09, 03:03 PM   #189
KammyKammy
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
引用:
不要說了
這些機會不是屬於我的
前陣子在HKU圖書館見到呀源
人地而家都有份唔錯的工了

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線  
舊 08-10-09, 04:18 PM   #190
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
追哂咁多版post, 我覺得樓主只係單純入黎想講下自己個股票點點點,個系統點點點咁
問佢野佢都用番股票黎答既

舊 08-10-09, 04:18 PM   #191
Montague
遺伝子生物工学博士号

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code2363 6017 4707
PSN  IDultcth
XBox Live GamertagMontagueC
問左我既另一半加一d外國女性朋友,大家都異口同聲話: 冇野做講野又咁既態度,有樣有錢都好冇一個女仔會要囉

樓主你冇正當職業,又唔主動,又唔改自己d咁既態度.....
呢度成7,8頁,當中好多網友都真心出post比你,你又要唔接受又唔覺得自己錯, 大佬呀呢度冇人識你更加無人會得閒害你,聽一個意見接受更多的意見真的這麼難麼
不如你都係等識左個女朋友再post嚮度同大家分享啦,同時個個都認同你,你嚮呢度出post既目的都達到

此篇文章於 08-10-09 04:29 PM 被 Montague 編輯。
Montague 目前離線  
舊 08-10-09, 04:26 PM   #192
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
講咩識女呀...
工都無,
識左你都無錢同女仔出去增加互相既認識啦~~~

0001 目前離線  
舊 08-10-09, 04:40 PM   #193
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
追哂咁多版post, 我覺得樓主只係單純入黎想講下自己個股票點點點,個系統點點點咁
問佢野佢都用番股票黎答既
呢挺人
睇死佢搵"女"短"炒" 架je
可能:
1. 襯大圍人都睇好"佢地"個市時, 高位離場!
2. 一有咩野風吹草動就恐慌性拋售

舊 08-10-09, 06:37 PM   #194
ps399
Crazy Gamer
比比

註冊日期: May 2005
引用:
作者: Seppie 查看文章
呢挺人
睇死佢搵"女"短"炒" 架je
可能:
1. 襯大圍人都睇好"佢地"個市時, 高位離場!
2. 一有咩野風吹草動就恐慌性拋售

唔係見高就追,見低就拋咩?

其實樓主有8成機率特登唔認真求教
佢只係想睇下GAF到底有冇女仔會可憐佢比佢追
樓主個POST會唔會有40版

ps399 目前離線  
舊 08-10-09, 10:58 PM   #195
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: ps399 查看文章

唔係咁架
smart investors唔會係咁架~~

gaf 入面每人每日一篤痰都40版啦

舊 08-10-09, 11:31 PM   #196
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: ps399 查看文章

呢個post又真係好有潛力去到40版wo

舊 08-10-09, 11:40 PM   #197
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
喂,唔好係度吹水、off topic -__-

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.47 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1166 06-12-09 06:19 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.45 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1024 05-09-09 11:32 PM
[飲食分享] 一蚊優惠~ Kojiro Fuuma 飲食版 11 03-22-09 04:47 AM
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
[PS2] 流行り神2 警視庁怪異事件ファイル 神祕人1號 電視遊戲討論版 7 10-31-07 12:16 PM

現在的時間是 04:52 PM

手機版 | APP版