Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-03-09, 07:37 PM   #126
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
咁總巧過你同佢地講..."我係靠賣股維生既..."
"賣股維生"既男人又點會搵女追女!?

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線  
舊 08-03-09, 07:47 PM   #127
豆腐
God of Gamer
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: POKA 查看文章
大把女,邊有咁易88
不過有人唔進取嘛...
咁咪88囉

舊 08-04-09, 10:05 AM   #128
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 豆腐 查看文章
夜晚去BAR搵啦
咁都話NO WAY就真係88啦
咁有米
去唔知咩野tst 私竇包o靚模啦
d雜誌話幾萬ji ma

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
我就係驚話自己炒股為生會引D港女埋身....

唔駛咁驚既
其實你真係好成功

你o係呢條thread回應我地既態度咁港男咁死牛一片頸
嚇怕哂所有hk女生啦
點只港女唔埋你身咁簡單??

引用:
作者: Middle 查看文章
其實我覺得,有人想求助,大家原意亦係想幫人,
最初因為唔熟悉、難免會唔覺意俾對方d 刺吉親,
好平常o既事;
俾意見又好、批評又好、無意中抽咗水又好,
我覺得現下都無需要close topic 。

又,有d 人係鍾意hea 住咁去搵另一半,
最好自己唔駛點大改、唔駛有咩優點或條件,都會有人/好多人鍾意自己;
可能呢種諗法其他人未必會接受,會諗「咩都唔做學咩人拍拖」,
但人地都係自己有咁o既諗法ja ,唔係就等於做錯事嘛。 =)

但點都好,樓主如果真係想識女仔,
最好諗清楚自己想點先 — 唔係識完就算架嘛。
點解我睇唔出佢係求助既?
點解我睇唔出佢係想我地幫既?
點解我睇唔出佢有心聽我地既意見呢又????

此篇文章於 08-04-09 10:13 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線  
舊 08-04-09, 11:13 AM   #129
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Seppie 查看文章

點解我睇唔出佢係求助既?
點解我睇唔出佢係想我地幫既?
點解我睇唔出佢有心聽我地既意見呢又????
即係呢,睇唔出,
唔等於就係一定無o既,人人唔同,
無謂再o係呢點爭論。

又,請大家注意用詞,謝謝。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 08-04-09, 01:37 PM   #130
Home
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
無業...又唔想學野...
沒上進的男生(沒上進的人)跟本沒人會中意...
比起部份唔上進,終日遊手好閒/不務正業既人但有番咁上下財富既人

努力工作,卻因為天資關係(智商問題)而只能當較辛苦兼人工低既工作,即使
比別人工作時間長,工資卻緊緊維持生活甚至入不敷支更不受歡迎
Home 目前離線  
舊 08-04-09, 02:27 PM   #131
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
引用:
我就係驚話自己炒股為生會引D港女埋身....
嘩,原來你覺得自己咁既條件好好,即時有女埋身 

舊 08-04-09, 02:29 PM   #132
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
我好認真架.
我好認真架~
我好認真地玩野架~

你有$$的話可以請北上尋歡嫁~
行都唔想行就叫外賣~叫d女落黎香港比你選擇都得~

舊 08-04-09, 02:37 PM   #133
kimiko
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: 雷帝 查看文章
我好認真架~
我好認真地玩野架~

你有$$的話可以請北上尋歡嫁~
行都唔想行就叫外賣~叫d女落黎香港比你選擇都得~
你講到好似叫苦連雞咁 = =
kimiko 目前離線  
舊 08-04-09, 02:55 PM   #134
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: kimiko 查看文章
你講到好似叫苦連雞咁 = =
拿拿拿~我無咁講呀~
佢又唔想郁~又唔想主動~唔要港女
有o既係$$~唔叫外賣~~我諗唔到點識女仔wo~

舊 08-04-09, 03:26 PM   #135
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

識仔識港男都有問題ar 佢
搵個普通朋友都難ar
正一冇朋友

舊 08-05-09, 04:47 PM   #136
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
樓主你而家冇女友就係因為你樣衰囉~~~真架, 連你自己都認樣衰......我諗你都真係幾樣衰.....
你講到自己咁有錢, 不如去整容先啦~ 我認真架~

我冇你講到咁有錢, 不過我好你少少, 我唔樣衰, 所以我十幾年未試過冇女喇....
而你就樣衰....所以我建議你去整容~
話晒人興人見面第一印象就係個樣嘛....整左容先返黎再講啦~
RS 200 目前離線  
舊 08-05-09, 05:58 PM   #137
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: RS 200 查看文章
樓主你而家冇女友就係因為你樣衰囉~~~真架, 連你自己都認樣衰......我諗你都真係幾樣衰.....
-SKIP-
Hi~好似好耐無見過你

你一來就講得咁直接咁兇狠,我怕樓主會睇唔開做傻事喎

舊 08-05-09, 06:24 PM   #138
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

我唔想得罪樓主爹娘
樣衰就生成既....

不過性格態度呢, 好多時係後天自己造成既
所以我覺得佢格衰lor

舊 08-05-09, 06:29 PM   #139
Middle
Moderator
K歌之王

我覺得,大家有番d 口德好d ......

未見過真人,認識又唔深,
都可以講成咁 .....................

Middle 目前離線  
舊 08-05-09, 06:31 PM   #140
ps399
Crazy Gamer
比比

註冊日期: May 2005
真係好恐怖,
好日唔睇情版,一睇就睇六版

樓主既然有無限金錢,
想識女仔咪攞果堆無限錢去裝下身,去讀下d交際堂囉.
上完之後點都會認識點樣結識異性

從來未見過能以抄股/期指維生而又無限金錢的朋友會在論壇自爆身世
而且向來抄股/期指果d都有正職隱藏身家
根本有腳踏實地出來做過野的正常男人都好大機會能結識異性,不論醜樣與否
就算頭頂出人頭地的中年醜男正正經經都能結識異性.
所以我都係覺得樓主為人有問題先

ps399 目前離線  
舊 08-05-09, 06:36 PM   #141
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:

我唔覺得自己有問題

每人感受都唔同,你覺得唔係幾好聽,可能樓主覺得無所謂呢,點解咁一面倒比人話,當事人係咪應該檢討一下

我都未講:你的樣子如何 你的日子也必如何

舊 08-05-09, 06:57 PM   #142
ps399
Crazy Gamer
比比

註冊日期: May 2005
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
我唔覺得自己有問題

每人感受都唔同,你覺得唔係幾好聽,可能樓主覺得無所謂呢,點解咁一面倒比人話,當事人係咪應該檢討一下

有異議,應該係:你的性格如何 你的日子也必如何

ps399 目前離線  
舊 08-05-09, 07:17 PM   #143
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
我唔覺得自己有問題

引用:
作者: ps399 查看文章
有異議,應該係:你的性格如何 你的日子也必如何
你的銀紙如何,你的集郵也是如何

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 08-05-09, 07:22 PM   #144
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
我唔覺得自己有問題

「可能」嘛,
「可能」人地會覺得好介意,如你之前講「講得咁直接咁兇狠,我怕樓主會睇唔開做傻事喎」。

又,
曾經見唔少o係網上自嘲無異性緣、事業無成、得罪人多稱呼人少一輩,
出到唻見真人時原來係外表不差、識得講野、仲有d 內涵o既人,
當然唔係個個都都一定會係咁,
只係希望大家唔好單單為幾個reply 、就咁樣上心ja 。 =)

Middle 目前離線  
舊 08-05-09, 09:15 PM   #145
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
其實大家無需要咁激憤,人地炒股米由得人地炒law
佢炒到小康覺得過到自己兼生活到又唔想改變現狀的 其實都冇乜大礙
話唔定人地唔係好有錢但剛剛好夠自己食過世呢

不過樣衰唔係嚇怕女仔的主要原因 好多其貌不揚的人都搵到伴侶
我建議樓主唔好只睇外表

不過既然樓主覺得自己會嚇怕d女仔的
就唔好嫌人地「港女」
一係你就去外地搵 就算比你識到個女仔唔「港」
可能全家上下都好「港」
甚至好多大陸女人其實都很「港」

好想問下樓主,有冇覺得自己係有優點可以吸引異性的注意
除左炒股之外

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-05-09, 09:19 PM   #146
LonelyBlue
Ultimate Gamer

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:

係, 感覺上 GAF人愈黎愈冇口德
睇清談更[什]
LonelyBlue 目前離線  
舊 08-05-09, 09:23 PM   #147
LonelyBlue
Ultimate Gamer

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: ps399 查看文章
真係好恐怖,
好日唔睇情版,一睇就睇六版

樓主既然有無限金錢,
想識女仔咪攞果堆無限錢去裝下身,去讀下d交際堂囉.
上完之後點都會認識點樣結識異性

從來未見過能以抄股/期指維生而又無限金錢的朋友會在論壇自爆身世
而且向來抄股/期指果d都有正職隱藏身家
根本有腳踏實地出來做過野的正常男人都好大機會能結識異性,不論醜樣與否
就算頭頂出人頭地的中年醜男正正經經都能結識異性.
所以我都係覺得樓主為人有問題先
其實講到底,咪又係得個想字同郁手做既問題
我見好多COUPLE, 男既三十左右都拖到件廿頭女仔
LonelyBlue 目前離線  
舊 08-05-09, 09:31 PM   #148
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章
睇清談更[什]
係呀,有d野係得我夠膽做同會做,不過無左我都有佢的好處

舊 08-05-09, 09:36 PM   #149
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
睇清談更[什]
講得非常好,其實樓主除左串同不設實際之外
佢都冇做過d咩傷天害理的事
你地點佢唔化 可以當係佢吃虧

有冇需要咁激動?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 08-06-09, 01:33 AM   #150
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
睇清談更[什]

o係情版
我呢年都好少見到有人咁so-called冇口德咁回開thread 樓主既post

無他既
我呢年都好少見到有開thread 樓主咁無禮貌, 又要開thread 問人又要寸咀je

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.47 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1166 06-12-09 06:19 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.45 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1024 05-09-09 11:32 PM
[飲食分享] 一蚊優惠~ Kojiro Fuuma 飲食版 11 03-22-09 04:47 AM
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
[PS2] 流行り神2 警視庁怪異事件ファイル 神祕人1號 電視遊戲討論版 7 10-31-07 12:16 PM

現在的時間是 10:29 PM

手機版 | APP版