Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 08-19-08, 01:40 AM   #1
加瑪
God of Gamer
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
海南島酒店小事...

早幾日同斑舊同學去o左海南島旅行
正正o係十四o個日出發...
好死唔死報o個時都唔留意....報完先發現

咁我習慣係去旅行/camp去到訓o既地方係一定會先拍門後開門
開門之後都會講返聲借宿一宵
雖然自己未見過
但係老人家教落禮多人不怪

點知今次七月節去玩就出事喇.....
唔知發咩神經...
四日三夜入面我竟然三晚都唔記得拍門
頭2日都仲記得講返聲打搞哂
到第3日直頭係連講都唔記得埋....

o個一晚同o的同伴o係我o地男仔間房玩
一路睇電視一路鋤Dee
o係鋤Dee o既時候我已經feel到有o的唔對路
因為短短2個幾鐘入面
已經出現o左5次4條(仲要係打得出...未計o的拆散o左o黎打o既4條...)同埋一次同花順
咁大個仔都未試過會咁誇張
到點幾鐘2個女仔去返隔離房訓
咁我同個男仔fd都熄燈訓覺
訓低o左一陣我個fd突然坐o左起身
我就問佢咩事啦
佢反問我聽唔聽到有人笑
咁其實我都聽到, 但係把聲就好似隔離房其中一個女仔把聲
而且又真係隔住牆咁傳過o黎
所以我同我fd講應該係呀xxx又o係度笑o者
如是者一夜無事

返到香港之後
我又無啦啦屎忽痕問2個女仔返o左房之後做過o的咩
佢o地就話去完廁所就訓
大聲o的講o野都無

咁......到底o的笑聲....係邊個ga呢.....

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-08, 01:54 AM   #2
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
間酒店唔止得你地4個人呱

舊 08-19-08, 01:57 AM   #3
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
E家無野就算啦,下次醒水喇

(不過點解你唔諗下係其他房客傳過o黎?)

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-08, 10:45 AM   #4
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
你而家鋤dee仲有冇咁勁?

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-08, 10:50 AM   #5
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
果5次4條係唔係4條4先
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-08, 11:39 AM   #6
真!DC
Banned User
奉行我道

上次o係酒店同fd鋤dee, 人地係咁出full, 我連續兩晚都冇一次有3條,
夠唔夠邪?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-08, 12:35 PM   #7
stonechi
Insane Gamer

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
返到香港之後
我又無啦啦屎忽痕問2個女仔返o左房之後做過o的咩
佢o地就話去完廁所就訓
大聲o的講o野都無

咁......到底o的笑聲....係邊個ga呢.....
可能
1. 佢地夾埋嚇你
2. d女仔可能傾秘密(講是非,細說大笑)唔想比人知
3. 其他附近的人
4. 女仔發開口夢另一個睡得太熟不知道
stonechi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-08, 12:01 PM   #8
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
咁成間野唔係得你地4個人呀..
上下都有人住呀.
好似我個時
早上4:00..聼到有BB笑....同有人講野..
我都唔理....話係樓上有BB卦..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-08, 12:03 PM   #9
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
我試過去人屋企打左兩圈都未開過糊
仲邪過你拎四條.....

舊 08-30-08, 12:10 PM   #10
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 管家婆 查看文章
佢擺左五行八卦陣????

舊 09-05-08, 05:26 PM   #11
加瑪
奧脫福的一條小草

引用:
作者: 管家婆 查看文章
我試過打足4圈都開唔到糊啦...有幾出奇...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-08, 06:24 PM   #12
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
鋤dee個到有冇玩錢嫁@@?
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-08, 09:32 PM   #13
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
我中學時鋤Dee
試過一鋪有
3個4條
2個full
2個同花順
中條條打到順出
我拎一個4條一個full
唔好話抄人
連結都結唔到米仲邪
e鋪我記一世

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-08, 10:47 AM   #14
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
你話有5 條4 我會驚過5 次4 條~ XD

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-08, 01:38 AM   #15
woodlcw
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
引用:
已經出現o左5次4條(仲要係打得出...未計o的拆散o左o黎打o既4條...)同埋一次同花順
尋晚岩岩試過....應該打得多rd 就自然有

(我玩左一晚連同花順都抽到 , 但係抽到2既次數係少過5次..... Orz)
woodlcw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-08, 02:03 AM   #16
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
見到其中一個唔對路係2個鐘內5次4條,1次同花順....
笑左.

舊 09-08-08, 09:40 AM   #17
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
我試過去camp玩大富翁一幅地都買唔到, 都唔算邪
最邪係咁o既身世都唔洗第一個輸~

舊 09-08-08, 03:12 PM   #18
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
似乎大家都發生過好邪既事喎

舊 09-12-08, 03:44 PM   #19
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
有時可能真係佢地笑左都唔知,我記得以前小學六年級畢業camp, 男生宿舍同女生只是一牆之隔,我地想搵男生開汽水, 唔知點解當時會選擇敲窗而唔敲門, 嚇到佢地死...

舊 09-15-08, 08:56 PM   #20
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
見到其中一個唔對路係2個鐘內5次4條,1次同花順....
笑左.
笑位

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-08, 09:53 AM   #21
gdx0
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2002
我大阪住果間酒店隔音差到無人有

隔黎房2母女講野/係梳妝台放野d聲都聽到

不過我唔驚

因為外國酒店鐘意將同一地方黎既遊客放埋同一層

果晚我聽到既係廣東話黎,斷估唔會外國遇"同鄉"掛
gdx0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-08, 10:48 AM   #22
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: gdx0 查看文章
我大阪住果間酒店隔音差到無人有

隔黎房2母女講野/係梳妝台放野d聲都聽到

不過我唔驚

因為外國酒店鐘意將同一地方黎既遊客放埋同一層

果晚我聽到既係廣東話黎,斷估唔會外國遇"同鄉"掛
o係酒店出沒ge(嗶), 平日見咁多外國人, 識一兩種外語唔出奇

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:50 PM

手機版 | APP版