Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-21-08, 12:29 PM   #151
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: Garnet_Crow 查看文章
今次有冇地圖大小切換? 如有, 按咩掣 ?
上下

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 12:45 PM   #152
wiidesu
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: ☆星野琉璃☆ 查看文章
本身都已經幾簡陋啦喎 ...

搵唔倒人試
我已經唔想玩lu...

50% PS3 | 50% NDSL
wiidesu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 01:36 PM   #153
delkong
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDdelkong
XBox Live Gamertagdelkong
日版ssp 金城$346入手

舊 02-21-08, 01:50 PM   #154
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
唔係好識玩~有冇人可以講解下...orz
唔識連技...又唔知點解冇啦啦輸左...orz
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 01:55 PM   #155
風之將
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: blackcatlam 查看文章
唔係好識玩~有冇人可以講解下...orz
唔識連技...又唔知點解冇啦啦輸左...orz
連技個個唔同架,你用邊個同打邊關?

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 02:04 PM   #156
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
唔洗連技啦

同ps2版一樣合把雷, 陽, 斬, 神速, 旋風, 分身, 勇猛, 極意既武器就夠哂啦

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 02:52 PM   #157
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
如果冇變o既話森蘭丸c3全set一套殺死最難蛇魔嫁喎
連咩招?

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 02:54 PM   #158
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
其實今次 koei算係超額完成喇……

既然可以咁樣downgrade出 ps2的無雙……

不如出返ps2的無雙4吧……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 03:11 PM   #159
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

依家好唔夠錢合武器
太多lv4

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 02-21-08, 03:41 PM   #160
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
作者: BRA武藏 查看文章

之前果隻三國無双2nd,都係算無双4喇....

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 04:04 PM   #161
BRA武藏
Game Master

引用:
作者: NEO轟格殊Ω式 查看文章
之前果隻三國無双2nd,都係算無双4喇....
出返隻足本,唔駛行格仔的……
舊 02-21-08, 04:27 PM   #162
AZREAL
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDdangouga7980
引用:

咁不如出 GUNDAM 無雙 SPECIAL ~
must have more selling point then PS2
AZREAL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 04:59 PM   #163
Game Master
YOONA!!!!

引用:
出返隻足本,唔駛行格仔的……
不用吧 呢隻都有排玩喇...

再出就出其他無双...

可PM
舊 02-21-08, 05:36 PM   #164
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
戰無2啦又整左模組+地圖

舊 02-21-08, 05:42 PM   #165
BRA武藏
Game Master

引用:
作者: AZREAL 查看文章
咁不如出 GUNDAM 無雙 SPECIAL ~
must have more selling point then PS2
GUN無太不好玩了

引用:
不用吧 呢隻都有排玩喇...

再出就出其他無双...
因為我放左PS2的無雙4,入唔返360的無雙4……

此篇文章於 02-21-08 05:44 PM 被 BRA武藏 編輯。
舊 02-21-08, 05:46 PM   #166
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

一定會出既唔系psp版魔王再臨咩 ?

\ /
/ \
\(^ω^)/
舊 02-21-08, 05:58 PM   #167
Game Master
YOONA!!!!

睇下呢隻有冇廿十萬銷量先喇...

可PM
舊 02-21-08, 06:37 PM   #168
anyone
The One
↘嫁

PSN  IDRitsuZui
島左近捉人bug冇左...
半藏口口口+R好似都弱左咁....

anyone 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 06:38 PM   #169
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
冇左近bug呂布貴重品可以放棄嫁啦喎............

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 07:15 PM   #170
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: 廢人 查看文章
冇左近bug呂布貴重品可以放棄嫁啦喎............
如果半藏放血招都冇埋就慘lu

舊 02-21-08, 07:17 PM   #171
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
戰場上殺敵升level
同過關後自行分配經驗值升level
對能力影響係咪冇分別?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 07:24 PM   #172
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
戰場上殺敵升level
同過關後自行分配經驗值升level
對能力影響係咪冇分別?
應該冇,不過戰場升99條bar會滿,戰後配分升99唔會滿

舊 02-21-08, 07:32 PM   #173
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
引用:
睇下呢隻有冇廿十萬銷量先喇...
我覺得冇番一年半年都唔會到....

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 07:34 PM   #174
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: anyone 查看文章
應該冇,不過戰場升99條bar會滿,戰後配分升99唔會滿
即係戰場上升就效果最好?(雖然都唔會有咁嘅心機個個人戰場上升滿佢 )

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 07:35 PM   #175
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: Metal Gear NT 查看文章
即係戰場上升就效果最好?(雖然都唔會有咁嘅心機個個人戰場上升滿佢 )
無分別的,只係好唔好睇既問題

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:51 PM

手機版 | APP版