Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後
日本動漫畫討論版>川原礫「ソードアート・オンラインII」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.3
kev00269270 12:42 PM 11-22-12
依家想起來
上一集兩個領主的說話
好像也刪掉了「有這些錢,連去挑戰邪神也不是不可能的」

看來是刪定了

和棺材一樣,影響到後面劇情的cut掉也行嗎?
還是a-1根本就沒想去做第2季?
shooter 04:05 PM 11-22-12
睇完Alicization的第六章,全都是變態的描述...... 悶死了。
tenkafubu 04:46 PM 11-22-12
作者: shooter:
睇完Alicization的第六章,全都是變態的描述...... 悶死了。
咁你要快D睇第7章先得啦
money 05:11 PM 11-22-12
第21話“アルヴヘイムの真実”の先行カットを公開

http://news.dengeki.com/elem/000/000/563/563015/
Wath 12:49 PM 11-23-12
作者: teealpha:
咁乾爽o既觸手,睇見就知唔專業
定係我地太專業
佐佐木莊尼 04:25 PM 11-23-12
先行 cut 冇觸手
~Sau~ 10:14 PM 11-24-12
CCTVB真係遲下播埋SAO
simonwongdx 10:23 PM 11-24-12
作者: ~Sau~:
CCTVB真係遲下播埋SAO
唔好學加速咁,六點播,有排CUT
~Sau~ 10:25 PM 11-24-12
作者: simonwongdx:
唔好學加速咁,六點播,有排CUT
我比較想知唔知會唔會同加速世界一樣
一日一集, 極速做完佢呢
真!DC 10:27 PM 11-24-12
TVB有川原廚?a
money 11:33 PM 11-24-12

~Sau~ 11:41 PM 11-24-12
真係Cut左冬奇+聖劍個度
shooter 12:44 AM 11-25-12
作者: teealpha:
咁乾爽o既觸手,睇見就知唔專業
真的非常乾爽的說..

配音也不夠咸濕下流的說..
kev00269270 12:58 AM 11-25-12
仲有4話吧
CUT完冬奇我覺得時間太充裕了
HEERO 04:38 AM 11-25-12
超失望
不時有人講咩會有觸手play, 竟然只係咁樣...
聲音和演繹都好求其, 整套野D女角頭髮和人物的衣服作畫好求其好偷工減料
只有BGM過得去...

リーファ和桐人講佢失戀時果刻, 我馬上爆笑咗
ouki 11:10 AM 11-25-12
作者: ~Sau~:
真係Cut左冬奇+聖劍個度
反而有問題。。冇左噹奇之後桐人點知有聖劍。。。。
亍 ◣ 11:12 AM 11-25-12
一咬就縮.......好唔專業
ouki 11:13 AM 11-25-12
作者: HEERO:
超失望
不時有人講咩會有觸手play, 竟然只係咁樣...
聲音和演繹都好求其, 整套野D女角頭髮和人物的衣服作畫好求其好偷工減料
只有BGM過得去...

リーファ和桐人講佢失戀時果刻, 我馬上爆笑咗
演繹其實都OK。。。配音也達到令人OK GE效果。。。。因為川原本身都冇咩點重手寫觸手play那段。。。他重手寫後就會出現第2個UW第6章
野良猫 11:53 AM 11-25-12
啲觸手真係好唔專業
ben wai 12:10 PM 11-25-12
作為觸手,係唔係要有番多啲水分和長度呢?你睇下欲求不滿畀你捉到只係係度叫,連表情都冇
ben wai 12:12 PM 11-25-12
作者: 真!DC:
TVB有川原廚?a
係A-1廚先真
Carl@William 12:22 PM 11-25-12
作者: ouki:
聖劍
我記得須鄉有用到, 咁桐人係個陣先知, 都可以接受既

怪盜小G 12:45 PM 11-25-12
作者: Carl@William:
聖劍
我記得須鄉有用到, 咁桐人係個陣先知, 都可以接受既
...
佢講聖劍既座標,救咚嘰係解聖劍任務既條件之一,至於劍,打尤金叔果陣朔夜都爆左聖劍個朵出黎啦,應該人人都知有哩把劍

Norm 01:04 PM 11-25-12
作者: ouki:
之後番去ALO點靠咚磯飛去拎聖劍?不過佢地冇諗住播到咁遠吧...
psidef 01:08 PM 11-25-12
作者: Norm:
之後番去ALO點靠咚磯飛去拎聖劍?不過佢地冇諗住播到咁遠吧...
都可以用OVA或者下一季入面插一小段回憶去解決嘅......我諗.
標籤:ソードアート・オンライン, 刀劍神域
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55  ... 最後

返回主題版面