Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 潮流版

主題工具 顯示模式
舊 08-25-06, 11:22 PM   #1
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
ice fire

想問下ice fire係本地牌子定係外國牌子呀?
我見佢地d衫都幾得意,價錢又唔係好貴
見到有件米奇老鼠衫...228...好似好吸引
但自己又唔係咁清楚呢個牌子d質素如何...又唔敢買住
所以各位高人對ice fire有乜評價...
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-06, 01:51 AM   #2
Ayumania
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
ICE FIRE唔係一個牌子
佢有好多唔同牌子既衫賣, 都係外國牌子
e.g. SCENE, VAN, 76等

Ayumania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-06, 11:22 PM   #3
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
不過在內買到印住冰火 的雨傘卻貴得很
相同的東西只是logo不同卻貴了不知幾倍...
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
【NGC】ゼルダの伝説 4つの剣+討論區 ★星人44★ 攻略及心得交流區 99 06-12-06 11:44 PM
《暗黑破壞神 II 》森林酒吧旅館 (P.1) KIM PC電腦遊戲討論版 1013 08-03-05 12:37 AM
[XB]Kingdom Under Fire: The Crusaders圖片及影片 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 02-20-04 07:38 PM
[GBA]Metroid有新作+ Fire Emblem美版己確認!! 神祕人1號 手提遊戲機討論版 7 05-12-03 05:56 PM

現在的時間是 07:43 AM

手機版 | APP版