Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-12-17, 08:51 PM   #2076
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
終於都覺2左土槍女個技能...

裝槍+攻30%再可以推高些少...

等天風同佢自己個TM到手就應該突破1000攻...應該...

舊 01-12-17, 09:49 PM   #2077
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我就有排,而家隻NYX裝大劍裝備,大劍極意,兩個加30%攻先有8百幾攻,練緊2隻DARK KNIGHT SOUL
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-17, 09:50 PM   #2078
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
唔夠錢覺。。。好貴。。。
我冇個勁奶,又要覺女巫。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-17, 09:57 PM   #2079
ShinDou

水巫女唔夠勁,你抽到邊D奶﹖

冇錢賣下之前D RAID料,好多廢野唔想整,D料賣晒佢分分鐘過百萬
舊 01-12-17, 10:12 PM   #2080
GP03D

用得最多都仲係FF14奶,另外FF3個2隻奶都有,加水着fina同水巫。。。冇隻勁。。。

舊 01-12-17, 10:26 PM   #2081
ShinDou

呢幾隻黎講最勁都係FF14奶,有連續魔補
舊 01-13-17, 11:24 AM   #2082
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

レフィア有裝連續魔既話...回復能力係勁過ヤ・シュトラ...

至少レフィア自己防多數異常狀態已經冇得輸...

只係ヤ・シュトラ可以做埋BUFF同魔攻呢2點佢好過レフィア啫...

水巫女而家有得覺醒就覺晒佢啦...覺左巫女大奇蹟就覺得佢好用左好多......

此篇文章於 01-13-17 11:27 AM 被 Orage 編輯。
Orage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-17, 01:00 PM   #2083
ShinDou

連續魔用莫古食好晒料喎,係食都食勁武極意果d,奶果d唔駛好勁,夠就得,你夠火力秒唔出奶都打到大部份野
舊 01-13-17, 01:05 PM   #2084
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

我反而覺得,有一個穩定既奶放係隊入面,作為救命又好,支援又好…レフィア係一個比任何一個未有アヤカ同覺醒女神既玩家係最好用既回角。自己做到支援,又有アレイズ同ケアルガ…

當然,夠火力鬥快秒呢點另作別論…

舊 01-13-17, 01:31 PM   #2085
ShinDou

純粹覺得拎連續魔太晒料,ff3隻奶又要有連續魔先用得,點都係ff14隻奶最易用,又派既
舊 01-13-17, 01:42 PM   #2086
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

咁有用既TM能力你想要都冇計架,唔通不斷係土神度無限性咁洗到100%咩??wwwwwww

舊 01-13-17, 02:04 PM   #2087
ShinDou

我會練晒最強屬武,攻裝,極意,回避,全異常防先,有位先考慮練下連續魔

呢隻game整到魔法太廢,除非出隻6星有博士招龍卷風,不過勁既魔法人又多數有w黑魔,而家基本上係得d奶要用連續魔
舊 01-13-17, 02:07 PM   #2088
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

暫時都係睇自己需要咩就先升咩

舊 01-13-17, 02:24 PM   #2089
GP03D

所以話冇女神冇今次隻奶冇rem冇mari幾慘。。。
我都叫升緊tina個TM,不過見土槍勁左又想升埋佢同tidus把專武先。。。

舊 01-13-17, 02:24 PM   #2090
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDSiulok
連續魔我抽到有3個

同埋今次異界傳說武器果隻boss 唔食物攻只食魔攻, 開始迫你用魔法打

舊 01-13-17, 03:07 PM   #2091
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: GP03D 查看文章
所以話冇女神冇今次隻奶冇rem冇mari幾慘。。。
我都叫升緊tina個TM,不過見土槍勁左又想升埋佢同tidus把專武先。。。
你講緊我??以上幾隻奶我都冇喎wwwwwww

舊 01-13-17, 03:44 PM   #2092
ShinDou

12武具果隻太易打,1隻暗法打幾回合就贏,不過個樹琴冇用
舊 01-13-17, 04:45 PM   #2093
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: ShinDou 查看文章
呢隻game整到魔法太廢
我主力仲係得trantina,水着魔人,exdeath, 女神,sorry 我太廢

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-17, 05:09 PM   #2094
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

物攻我齊腳…

魔攻?什麼來的??叫有用既得4-6星魔女同老師……

舊 01-13-17, 06:31 PM   #2095
ShinDou

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
我主力仲係得trantina,水着魔人,exdeath, 女神,sorry 我太廢
冇記錯你好似抽到成大堆勁物攻角,做咩唔用佢地﹖

魔法人黎講隻4星暗法應該仲勁過TRANSTINA,因為佢招OVERFLOW有10HIT暗屬,可以推EC,又每TURN加攻,但除左暗法之外真係冇乜邊隻魔法人夠力水
舊 01-14-17, 01:29 PM   #2096
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Nintendo Switch ID4064 9412 4240
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: ShinDou 查看文章
冇記錯你好似抽到成大堆勁物攻角,做咩唔用佢地﹖

魔法人黎講隻4星暗法應該仲勁過TRANSTINA,因為佢招OVERFLOW有10HIT暗屬,可以推EC,又每TURN加攻,但除左暗法之外真係冇乜邊隻魔法人夠力水
好明顯你記錯人啦大大
我好記得講過自從出六星奶挺之後完全抽唔到d頭獎角色
物攻既話,得隻土槍,刀極同アグ姐,土槍剛先升完trust拿土槍

好好彩昨晚先俾我抽到今次隻白魔

舊 01-14-17, 01:35 PM   #2097
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

順便問埋,二刀流兩手持同刀之極意呢d,係咪裝越多越勁,咁升邊種最優先?

我而家只練得二刀流x1 ,兩手持x1
仲有一堆施丹同柏茲同刀極妹排隊唔知何年何日升得完

舊 01-14-17, 03:41 PM   #2098
ShinDou

土槍都勁架,我之前冇勁角都係用4星fft女性騎,覺左拍得住雷神

兩手持唔好用,我之前食左3隻好廢,2刀流勁好多

2刀流其實睇你物攻抽到咩人,有d天生有2刀,我覺得頂晒龍練3招2刀流乜都夠,仲有2個位你會出buff同debuff,3隻物理2刀流多段ec夠

需要量產既都係d極意果類加攻技,著埋攻裝最盡可以推到過千攻

仲有勁屬武都好緊要
舊 01-14-17, 04:46 PM   #2099
GP03D

兩手持已家可以唔洗理,如果已有一個2刀流我會練左極意先,推高土槍攻。。

舊 01-14-17, 05:04 PM   #2100
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: GP03D 查看文章
兩手持已家可以唔洗理,如果已有一個2刀流我會練左極意先,推高土槍攻。。

我個隻廢柴土槍女既裝…努力TM緊佢把槍……

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 05:10 PM

手機版 | APP版