Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-16-07, 11:12 PM   #51
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 真仔 查看文章
有行貨架~

忍得手就得...行貨270..等幾日啦

比少50
topic度唔係講行貨
唔清楚啊, 我都冇玩, 純轉貼only, 俾d唔想用四舊水購入既版友考慮下

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 11:13 PM   #52
真仔
God of Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
引用:
作者: W!LL 查看文章
topic度唔係講行貨
唔清楚啊, 我都冇玩, 純轉貼only, 俾d唔想用四舊水購入既版友考慮下
三戰冇行就炒得高姐....我就$470

mhp2肯定新年後有大貨

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594

此篇文章於 02-17-07 12:20 AM 被 t-cup 編輯。
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 11:16 PM   #53
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
三戰冇行就炒得高姐....我就$470

mhp2肯定新年後有大貨

請注意用詞
oic~
咁capcom asia一定有大貨既, 唔通實賺唔拎多d貨咩~

你樓上好惡喎

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 11:22 PM   #54
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
入手了
但未UPDATE 玩唔到

舊 02-16-07, 11:32 PM   #55
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
明天去睇下訂左有冇貨攞 ...
如果都係冇,為左五十蚊....都係等幾曰

此篇文章於 02-17-07 12:19 AM 被 t-cup 編輯。
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 11:33 PM   #56
真仔

引用:
作者: shunshun8894 查看文章
明天去睇下訂左有冇貨攞 ...
如果都係冇,為左五十蚊....都係等幾曰
五十蚊同早玩

/

2.応援XD

World of Warcraft - undead warrior
舊 02-16-07, 11:35 PM   #57
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
2月先入黎..仲要得幾個Post..唔知係咪有人想搞事
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 11:41 PM   #58
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
引用:
作者: tvgumda, 查看文章
荃灣曉峰280入手!(訂價)

陣間玩!
豈有此理. 我就係o係呢間訂. 有貨竟然唔call我
有冇人知佢幾點開? 想打電話去問仲有冇貨

舊 02-16-07, 11:42 PM   #59
newagedreams
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
點抽獎??
newagedreams 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-07, 11:43 PM   #60
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
引用:
五十蚊同早玩
/
俾左$100訂呀 ...

[心底話]其實如果果間野有既,加錢買我都會買 [/心底話]
引用:
作者: 封印魔劍神式 查看文章
gaf ?
我冇睇錯掛
信我你冇睇錯,我都見到係GAF ....
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 12:01 AM   #61
封印魔劍神式
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: ak47 查看文章
我知,所以先上黎提醒下你地唔好用老金,唔好以為有999999z,好西利,
999999z未必要用老金既
MHP玩到過2百幾3百個鍾 或者 唔洗
果陣時賣晒倉庫的道具,武器 都唔止呢度啦
封印魔劍神式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 12:03 AM   #62
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
引用:
我知,所以先上黎提醒下你地唔好用老金,唔好以為有999999z,好西利,
就請閣下可以放心
黎個forum既人都好少會提及到老金既野
到講既時候都只係講下有d咩老金既情報
大家都唔會鼓勵同贊同用老金既手段
而且999999z都只係官方容許既繼承檔
你唔會當咁就係老金嘛?

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 12:03 AM   #63
真仔

引用:
作者: 封印魔劍神式 查看文章
999999z未必要用老金既
MHP玩到過2百幾3百個鍾 或者 唔洗
果陣時賣晒倉庫的道具,武器 都唔止呢度啦
我玩左58x小時....

仲有一個55x既backup...應該係洗少左2x次蒼櫻金冠既~哈哈

我諗55x都有 999999z掛

2.応援XD

舊 02-17-07, 12:15 AM   #64
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: ms_小畫家 查看文章
以我標準唔鐘意話勁與唔勁
若果係同其他人一齊打,我只在乎打得開唔開心
我當你一個人裸體打掂紅黑龍
結果合作唔好而完結
咁係最唔想見到既結果
即使過程中有人拖後腳,但打得開心贏輸都無所謂
係呀
合作完成係最正 每人都有參與
好想快d有得玩=0="......
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 12:21 AM   #65
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
真係高興, 我未試過 delete posts delete 得咁過癮

岩岩同個 friends 打完大怪鳥整佐套怪鳥裝, 一上o黎又要打 posts.. 正 (打 mhp2 打到好狠心殺o野 )

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 12:22 AM   #66
t-cup
Moderator
CD-ROM

唔排除有人用金手指, 但此 forum 唔容許提任何金手指相關討論. 暫時我所見, gaf 的 mhp 區無任何人教人改 save, 有得話你通知聲我, 我會嚴打.

另外 24 號我地有版眾, 咁強勁的獵人歡迎o黎指教. 用口教人打無用, 希望駛出真功夫, 此乃方為大師父

舊 02-17-07, 12:23 AM   #67
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: t-cup 查看文章
真係高興, 我未試過 delete posts delete 得咁過癮

岩岩同個 friends 打完大怪鳥整佐套怪鳥裝, 一上o黎又要打 posts.. 正 (打 mhp2 打到好狠心殺o野 )
整到蟹裝未?
定打到蟹未?

其中一位歷史見證人
舊 02-17-07, 12:23 AM   #68
ak47
Junior Member

註冊日期: Feb 2007
引用:

你D 我D post怕人知GAF用老金
ak47 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 12:23 AM   #69
xima
Game Master
待機男

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDxi-ma
算啦,每個人價值觀都唔同
有人要威既由得佢吧
不過好唔明一再強調話香港無勁人拖累佢
難度佢不是香港人
算啦,小的就此off了
繼續做自己的平凡hunter就算
無謂阻d人發達
xima 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 12:25 AM   #70
ak47
Junior Member

註冊日期: Feb 2007
引用:
唔排除有人用金手指, 但此 forum 唔容許提任何金手指相關討論. 暫時我所見, gaf 的 mhp 區無任何人教人改 save, 有得話你通知聲我, 我會嚴打.

另外 24 號我地有版眾, 咁強勁的獵人歡迎o黎指教. 用口教人打無用, 希望駛出真功夫, 此乃方為大師父
有上xIink玩可搵我一試知勁唔勁 ak47ak47
ak47 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 12:26 AM   #71
t-cup
Moderator
CD-ROM

mhp2 相對 mhp 進步好多.. o的o野好方便, 又好多o野改進o左

但開頭兩丁友打二星集會所怪鳥, 好易打 (著套防得 6? 的雪山裝). 打到我 O 咀.. 但一打三星, 就知道考驗開始來了.

另外on 車車用片手打蟹, 打到我想死. (橫行.. 好惡)

舊 02-17-07, 12:26 AM   #72
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
引用:

咁快有怪鳥裝....我仲係打村長quest自閉緊...
遲下先有得link...
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 12:27 AM   #73
t-cup
Moderator
CD-ROM

引用:
你D 我D post怕人知GAF用老金
咦.. 你o的中文我真係唔明.

你搵到咪搵囉.. 你努力o的搵.. 搵唔到就算啦

引用:
有上xIink玩可搵我一試知勁唔勁 ak47ak47
我上 xlink 會避開o查 ak47 的人o架啦. 我無需試你勁唔勁, 因為我一o的都唔勁... 我廢事我囉住o的神兵利器, 你話我用金手指開. 我無資格囉好o野o架嘛

舊 02-17-07, 12:27 AM   #74
ms_小畫家
Game Master

引用:
mhp2 相對 mhp 進步好多.. o的o野好方便, 又好多o野改進o左

但開頭兩丁友打二星集會所怪鳥, 好易打 (著套防得 6? 的雪山裝). 打到我 O 咀.. 但一打三星, 就知道考驗開始來了.

另外on 車車用片手打蟹, 打到我想死. (橫行.. 好惡)
我想試下demo片咁用弓打
相信好快會死

其中一位歷史見證人
舊 02-17-07, 12:30 AM   #75
真仔

引用:

換左套肥石裝 有101防~
t-cup入去傾啦

2.応援XD

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PSP]Monster Hunter Portable [發售中] neo2046 手提遊戲機討論版 289 05-25-06 07:37 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 06:35 PM

手機版 | APP版