Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 40 - CLOSED
okabe 12:47 PM 05-13-16
作者: Sar8:
除左LBJ之外其實都叫打得難分難解....
果邊係水鬥水
KD下季如果出走去東岸就有戲睇了
搖搖 07:15 AM 05-16-16
LBJ對暴龍, 應該都係4-0架啦
Penny仔 09:22 AM 05-16-16
同一招用2次, 太天真吧Spoelstra

....雖然應該係冇牌可以再出
HEAD_HUNTER 11:51 AM 05-16-16
真係陰公豬,Eastern Final已經變左WFC系列
Penny仔 12:19 PM 05-16-16
冇啦, 如果Valanciunas出唔返
速龍一場都贏唔到....
HEAD_HUNTER 12:25 PM 05-16-16
作者: Penny仔:
冇啦, 如果Valanciunas出唔返
速龍一場都贏唔到....
都有機會偷番場既,
你諗吓Cavs都已經無波打成個半星期,
話唔定第一場就等到手感都凍哂呢
Penny仔 12:34 PM 05-16-16
作者: HEAD_HUNTER:
都有機會偷番場既,
你諗吓Cavs都已經無波打成個半星期,
話唔定第一場就等到手感都凍哂呢
速龍後場手感更加.....
希望game 1 佢地擲骰擲到6啦
Penny仔 09:42 AM 05-17-16
KD 咁多失誤既?!
JMi 09:58 AM 05-17-16
果然OKC第一場都係唔洗睇 反正輸硬? lol
sunnypigdog 10:08 AM 05-17-16
又壓哨....我覺得curry好似打機咁, 最後三秒會有能力加乘咁........
okabe 10:16 AM 05-17-16
互轟點都係勇士高一班,幾支砲台已經夠玩死你
上ROUND果班內線高佬即時無用,因為對手都唔駛點搶進攻籃板...
Penny仔 10:31 AM 05-17-16
作者: okabe:
互轟點都係勇士高一班,幾支砲台已經夠玩死你
上ROUND果班內線高佬即時無用,因為對手都唔駛點搶進攻籃板...
因為勇士送傳速度夠快...對面擺高佬反而唔夠快去追
呢樣係spurs 原本有既野........

不過坦白講thunders 跟得上, 都唔係流既
係今場手風差D姐
同埋籃板保護方面, 勇士有備而來
sunnypigdog 10:53 AM 05-17-16
OKC 其實都咬得住, 如果二少手風順其實都危險
Penny仔 11:02 AM 05-17-16
OKC D人上round 打起左...所以好惡搞下
已反先..
Penny仔 11:15 AM 05-17-16
勇士停晒機, 隨時輸得....
估唔到今年竟然係雷??????

另外勇士SF 呢個位今年弱左
AI 冇舊年咁clutch, 合約戰士就堅打得唔好...
sunnypigdog 11:01 AM 05-17-16
話口未完就反超了
okabe 11:15 AM 05-17-16
其實勇士班友打打吓D進攻節奏亂哂,好急好亂又硬爆入內線
俾好多機會OKC...
Penny仔 11:28 AM 05-17-16
比Adams 破左5矮陣, 關鍵時刻勇士搶唔到籃板
HenryAbyss 11:30 AM 05-17-16
作者: Penny仔:
比Adams 破左5矮陣, 關鍵時刻勇士搶唔到籃板
芬達一直冇d關鍵時候做到實事的無名英雄,上輪adams已經係做到呢d野
JMi 11:27 AM 05-17-16
輸返轉頭 G2G3我都係唔睇算... lol
okabe 11:30 AM 05-17-16
估唔到係靠ADAMS 救世....
佢上ROUND對馬刺打起左
大少二少關鍵時間係咁打鐵
JMi 11:36 AM 05-17-16
其實今場mvp都有唔少無謂turnover 先比到機會對面慢慢上力咬返住個分
rebound由下半場開始就不斷輸 五五波都爭唔嬴
Penny仔 11:47 AM 05-17-16
作者: JMi:
其實今場mvp都有唔少無謂turnover 先比到機會對面慢慢上力咬返住個分
rebound由下半場開始就不斷輸 五五波都爭唔嬴
下場可能要落返多D bogut 同Ezeli..
對面咁體力化, Speights 應該唔太敢用

而家最壞情況出現左...自己最強既5矮陣未必夠對面砌

作者: :
輸返轉頭 G2G3我都係唔睇算... lol
可能今次輪到勇士被打醒呢
不是藍星人 08:42 AM 05-18-16
咁多年 ......

76人終於等到喇
Penny仔 09:06 AM 05-18-16
作者: 不是藍星人:
咁多年 ......

76人終於等到喇