Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 69 109 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 129 169  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
日向小RAYRAY 11:47 AM 03-08-17
作者: 大覺屋師真:
http://gashapon.jp/products/detail.h...49660130253000
03應該係今個月出無延期

我唔當佢舊
之前隻mk2咁爛 直頭當無出過

-------

另外blog寫乜鬼?咩最終回又人事變動咁?
似搬OFFICE,內地討論區就好擔心係咪MSE同F又斷LINE
大覺屋師真 11:49 AM 03-08-17
作者: 日向小RAYRAY:
似搬OFFICE,內地討論區就好擔心係咪MSE同F又斷LINE
唔好玩野啦笨大
日向小RAYRAY 03:18 PM 03-08-17
唔好玩野啦笨大
內地翻譯
系列应该不会终结的。至少这一次又放出来了forte 德戴改运输机的原型。但K泽肯定有变动。他让FWC辉煌了7年,让扭蛋部起死回生,这样的人才谁不想要?

K泽在blog里写道:“…………而这时,从押上给大家带来高达最新情报的我个人的专栏,离结束的最终回,终于剩下仅有一回的连载了”…………“总之下一回是最终回。”

这句话可以理解为“K泽的专栏即将终结”,也可以理解为“K泽在押上写的专栏即将终结”。

K泽的办公室肯定要搬,之后可能还会有人事变动。但愿K泽还能继续主管扭蛋部,无论以什么样的方式。

话说白兔(还有升降机)真良心。之前2ch还推测说会采用黑白武器不同的方式,没想到竟然一下全配齐了………………第3弹肯定是要整套入了。
martinnitram 04:17 PM 03-08-17
http://gashapon.jp/products/detail.h...49660130253000
03應該係今個月出無延期

我唔當佢舊
之前隻mk2咁爛 直頭當無出過
-------
但呢隻好似好肥咁...
Rance 04:28 PM 03-08-17
好似拍扁左咁...
Alucard_Lam 04:51 PM 03-08-17

四隻舊模
諗住一洗頹風,番新做好之前NEXT 22嘅污點.
大覺屋師真 06:39 PM 03-08-17
作者: martinnitram:
但呢隻好似好肥咁...
mk2有少少肥我覺得OK

作者: Rance:
好似拍扁左咁...
非官圖可能影得衰姐

不過可惜嘅係睇blog, f02隻Z面相係無改.....好怪個樣
martinnitram 10:50 AM 03-09-17
ensemble 咁好賣唔會斷吧?
日向小RAYRAY 08:52 AM 03-10-17

係咪好熟悉既感覺? REAL type colour
某人真係去到邊衰到邊,狗是改不了吃屎
Efreet 09:51 AM 03-10-17

咁樣搞死條Line....
出埋透明版鴉笨
大覺屋師真 10:16 AM 03-10-17
條友係皇親國戚?好心炒鬼咗佢
嚟嚟去去得果招,果招重要係會搞死個系列
J+1 10:23 AM 03-10-17
特別色版之前都出過,不過當時係投票高人氣的repaint....呢5隻呢.....
由手機版發出
大覺屋師真 11:07 AM 03-10-17
http://p-bandai.jp/item/item-1000113577/
連依隻都拎埋出來改色..............

J+1 11:10 AM 03-10-17
Stand art本身都摺左就算啦....願者上釣....

原來都3年前....

https://twitter.com/candytoy_c/statu...47068819345410

而家仲出緊嗰d系列不停炒冷飯就真係推佢去死...
由手機版發出
日向小RAYRAY 11:24 AM 03-10-17
Fw07連炒三隻卡碧同Z已經夠勁,仲要炒多五隻,條友完全將整死Dash既方法放落Fw
日向小RAYRAY 11:29 AM 03-10-17
Gaf:ひでぇもんだな。もとガシャポンの無能Hはこれが良いと思ってんだろうな。
fmptsrhk 12:29 PM 03-10-17
借位問聲
有冇版友見到稍早出隻元祖千生有現貨?
想追返, 先謝
KubrickS 05:04 PM 03-10-17
真痴 _ 線﹐老老實實以前NEXT/DASH果堆 REAL COLOR 一隻都唔覺靚﹐多數重樣衰過原裝添。
連 Converge 都0甘搞﹐唉。

另﹐F隻 MKII 肥左又靚左﹐我覺得OK。
日向小RAYRAY 07:47 PM 03-10-17

F03
martinnitram 11:39 PM 03-10-17
F03 都似全部都咁肥/橫向...
martinnitram 11:41 PM 03-10-17
作者: Efreet:
咁樣搞死條Line....
出埋透明版鴉笨
Converge 個賣點唔係上色咩...
btw, 估唔到出返舊款 Converge 比例, 仲以為會轉哂 # 個隻大少少
martinnitram 11:44 PM 03-10-17
作者: KubrickS:
真痴 _ 線﹐老老實實以前NEXT/DASH果堆 REAL COLOR 一隻都唔覺靚﹐多數重樣衰過原裝添。
連 Converge 都0甘搞﹐唉。

另﹐F隻 MKII 肥左又靚左﹐我覺得OK。
但 Next 35 周年, 0079 個 set real color 其實做得唔錯

MKII 肥左已唔太順眼, 加埋隻防衛號直頭好比人拍扁咗咁...
亍 ◣ 11:59 PM 03-10-17
Gaf:ひでぇもんだな。もとガシャポンの無能Hはこれが良いと思ってんだろうな。
唔明,講咩??

戰犯唔o岩咩?
日向小RAYRAY 08:24 AM 03-11-17
リアルカラー出す時はシリーズ終了の序

コンバージも終わってしまうのか

ガシャポン戦士ネクスト終了時とそっくりだな

2ch
ああこのカラバリ、NEXT・DASHでやってたやつか
大覺屋師真 11:06 AM 03-11-17

F03
隻斎胡靚仔到爆
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 19 69 109 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 129 169  ... 最後

返回主題版面